Ako dobijes beli kamen sa novim.imenom bice druzenja haha
- 5. Mojsijeva 32,31-40... Jer stena njihova nije kao naša stena, neprijatelji naši neka budu sudije. Jer je čokot njihov od čokota sodomskoga i iz polja gomorskoga, groždje je njihovo groždje otrovno, puca su mu gorka. Vino je njihovo otrov zmajevski, i ljuti jed aspidin. Nije li to sakriveno kod mene, zapečaćeno u riznicama mojim? Moja je osveta i plata,... Vidite sada da sam ja, ja saam, i da nema Boga osim mene. Ja ubijam i oživljujem, ranim i isceljujem, i nema nikoga ko bi izbavio iz ruke moje. Jer podižem k nebu ruku svoju i kažem: ja sam živ doveka.
Citat Mojsijevog prorokovanja,
iznad, o neprijateljima sudijama, sodomskom čokotu, otrovnom i gorkom groždju, onome što je zaista zapečaćeno, čija je osveta i plata, ko jedini oživljuje i ubija, te ranjava i isceljuje, jasno raskrinkava lažno otkrivenje kao npr.:
OTK 6,8, gde jahaču imena smrt neko dade da ubija nad četvrtinom zemlje
OTK. 8,11, gde se umire od gorkih voda;
opširnije...
OTK. 10,4, gde ne znamo šta je čuo, jer to nije ni napisao, već je zapečatio pisac OTK.
OTK. 10,9-11,1 gde pokrade stihove Jezekilja 3,1-3, po kojima on sam sebe predstavi Sinom čovečijim, pridoda zagorčavanje utrobe svoje, rekoše mu da treba nanovo da prorokuje, te se lati brljavljenja po stihu Jezekilja 40,3 itd.
OTK. 11,8-11, sodomski grad gde je i gospod od dva svedoka, * GOSPOD NJIHOV, kako reče pisac OTK., bio raspet, u kome i njih dvojicu ubi zver iz bezdana, zbog čeha se raduju stanovnici zemlje, jer ih njih dvojica mučiše, posle čega udje u ta dva duh života od boga, te stadoše na noge. (* PO PREVODU SINODA SPC)
OTK. 13,3 gde se jedna od glava zveri smrtno ranjena izlečila.