anajade
Elita
- Poruka
- 22.676
Mozda si bog ko zna trag mi das hahaJa sam Nimrod Boziji lovac po tebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda si bog ko zna trag mi das hahaJa sam Nimrod Boziji lovac po tebi.
Па памети моја забранили су га у првом вијеку и касније. Није био забрањен прије тога.Iz jevrejske perspektive oni smeju da citaju Danila.
Rabini su stavili na njega prokletstvo.
Jer se tu jasno vidi Mesija.
Imali su tacnu godnu cak dolaska Mesije.
Tako taj ti je argument nula.
Па шта друго рећи. Фино имамо велики рог из којег настају 4 мања а ти кажеш да је мали рог настао из вјетрова.Za 4 roga ti je argument: GLUPOST.
Znaci rec glupost je argument?
Јасно каже да излази из рогова.Dao sam ti jasan biblijski tekst gde 4 roga izlaze iz 4 vetra i kaze mali rog iz tih vetrova ne iz 4 roga.
Mali rog ne izlazi iz 4 roga.
Jasno kaze.
Тако је, послије десет царева који су претходили Епифановом доласку на власт. Антиох Епифан је десети грчки владар који је владао Јудејом и Јерусалимом.Biblija jasno kaze kada dolazi mali rog.
Posle ovih 10.
Dakle preko 650 god posle Epifana:
Otkrivenje je teska knjiga.nije isključeno ni da je Otkrivenje psihodelični trip koji je zalutao u Bibliju...ustvari kad bolje razmislim skoro sav sadržaj Biblije je zalutao u Bibliju...osim par Isusovih mudrosti ništa tu ne zaslužuje da bude u knjizi koja pretenduje da je data od Boga
neka hvala...da spucam silno vreme i da opet ne razumem...ima pametnijih stvari koje zaslužuju više pažnje...Otkrivenje je teska knjiga.
Ali mora da se pocne polako iz pocetka.
Onda bi ti sve selo.
Ovako ovde, onde, ti i nepoznajes sve poimove i ne znas o cemu tacno pricamo.
To ti onda izgleda zbunjujuce.
To ti je kao da znas 1000 reci nekg jezika koji 8äima 200.000 reci.
I sada se cudis sto ne razumes i kazes sve je to zbunjujuce?
Otkrivenje je kao da ucis jezik.
Moras sesti i dobro nauciti.
Kada ga naucis onda sve rszumes nije ti vise zbunjujuce.
Krasan bog dje me nadje.Mozda si bog ko zna trag mi das haha
Kroasan bogKrasan bog dje me nadje.

Па шта друго рећи. Фино имамо велики рог из којег настају 4 мања а ти кажеш да је мали рог настао из вјетрова.
| Danilo 8,8 | I jarac posta vrlo velik; a kad osili, slomi se veliki rog, i mjesto njega narastoše znamenita četiri roga prema četiri vjetra nebeska. |
Гаврило објашњава Данилу све тачно и јасно говори да мали рог јесте бестидни цар који ће се појавити при крају владавине ГРЧКИХ ЦАРЕВА. ГРЧКИХ.
Danilo 8,8 I jarac posta vrlo velik; a kad osili, slomi se veliki rog, i mjesto njega narastoše znamenita četiri roga prema četiri vjetra nebeska.
4 roga nastaju iz 4 vetra ne iz velikog roga.
Kada ti to ne znas o cemu da pricamo?
Ti mene demantujes pogresnim informacijama?
Pokusavas da izblefiras citaoce jer racunas da nece proveravati...
To je ok!neka hvala...da spucam silno vreme i da opet ne razumem...ima pametnijih stvari koje zaslužuju više pažnje...
| Danilo 8,8 | I jarac posta vrlo velik; a kad osili, slomi se veliki rog, i mjesto njega narastoše znamenita četiri roga prema četiri vjetra nebeska. |
On bi bio Papa a ne zna da bi i ti htio.To je ok!
Ali ne mozes da kazes da te zbunjuje jezik od 200.000
Od kojih ti znas samo 1000 reci.
Razumes.
To hocu da ti kazem.
Jer onda je jasno gde je problem.
Nisi uzeo vreme da naucis taj jezik prenosno, Otkrivenje.
Kod tebe je problem ne u Otkrivenju.
ako sam dedi papa onda sam pradeda..moram da menjam nick...hik hikOn bi bio Papa a ne zna da bi i ti htio.
Tu ste se porjeckali

A sa ovim sto si lagao da 4 izlaze iz velkog roga a be iz 4 vetra to pod tepih?Гаврило објашњава Данилу све тачно и јасно говори да мали рог јесте бестидни цар који ће се појавити при крају владавине ГРЧКИХ ЦАРЕВА. ГРЧКИХ.
Јасно каже да ( mali rog) излази из рогова.
.
| Danilo 8,9 | I iz jednoga njih izide jedan rog malen i naraste vrlo velik prema jugu i istoku prema krasnoj zemlji. |
Nemoćan pred istinom
Narastose mesto velikog roga jer je rec o istom carstvu."20 Ovan što si ga video, koji ima dva roga, to su carevi midski i persijski.
21 A runjavi je jarac car grčki; i veliki rog što mu beše medju očima, to je prvi car.
22 A šta se on slomi, i mesto njega narastoše četiri, to su četiri carstva, koja će nastati iza tog naroda, ali ne njegovom silom.
23 A na kraju carovanja njihovog, kad bezakonici navrše meru, nastaće car bestidan i lukav.
24 Sila će mu biti jaka, ali ne od njegove jačine, i čudesno će pustošiti, i biće srećan i svršivaće, i gubiće silne i narod sveti." (Danilo 8:20-24).
Dakle imamo cara grčkog sa velikim rogom. Umjesto njega nastaju četiri grčka carstva koja su slabija a na kraju carovanja tih grčkih careva dolazi car bestidan i lukav. Taj bestidni car je mali rog pošto ovdje Gavrilo objašnjava Danilu raniju utvaru. Ko je taj bestidni GRČKI car koji će doći?
| Medopersija (ovan) |
| Grčka (jarac) |
| Rim (Mali Rog) |
Ti vise i ne znas sta di slagao.Pokušavaš nas obmanuti. Fino piše da četiri roga RASTU PREMA ČETIRI VJETRA. Ne da IZLAZE IZ ČETIRI VJETRA. Gavrilo objašnjava o čemu se tu radi. To si propustio da nam kažeš.
Maki!:
Па шта друго рећи. Фино имамо велики рог из којег настају 4 мања а ти кажеш да је мали рог настао из вјетрова.
Nisam govorio o njemu.Nemoćan pred istinom
Oni RASTU PREMA VJETROVIMA. Ne IZLAZE IZ VJETROVA. Shvataš li razliku?Ti vise i ne znas sta di slagao.
Prbo si kazaoda izlaze iz velik8g roga a safa kazes rastu prema 4 vetra?
Prema 4 vetra jer ih politicki dogadjaji izbacuju ne veliki rog.
Tako i mali rog izlazi iz te vetrove.
Politivki dogadjaji su ga izbacili na povrsinu a ne 4 roga kako di pogresno rekao.
Znacenje vetrova moras da trazis u Bibliji ne izvan nje...Vetrovi su po meni u antičkoj Grčkoj predstava Slovena...čak i u Rimu se bogovi vetra nazivaju Venti što je vrlo slično onom nazivu Veneti koji Jordanes koristi za Slovene....znači kad pukne veliko germansko carstvo nastaće 4 slovenska...to se već desilo...Jugoslavija, Čehoslovačka, SSSR i Poljska
Danilo 8,8 I jarac posta vrlo velik; a kad osili, slomi se veliki rog, i mjesto njega narastoše znamenita četiri roga prema četiri vjetra nebeska.
Pa to si cuo malopre od mene.Oni RASTU PREMA VJETROVIMA. Ne IZLAZE IZ VJETROVA. Shvataš li razliku?
deda je malopre pričao o kodovima za tumačenje....kodovi mogu biti isti i u kulturnom prostoru većeg obimaZnacenje vetrova moras da trazis u Bibliji ne izvan nje...
Ja i sada tvrdim da izlaze iz velikog roga. Gavrilo sve objašnjava.Pa to si cuo malopre od mene.
Tako i mali rog.
Ti si tvrdio da tu kaze izlaze iz velikig roga.
Sada kazes uz vetrove?
Niti oni rastu iz velikog roga kako si pogresno tvrdio a niti mali rog iz njih.
Odjedsred to znas?
Ono lija lija pa dolija.
Kada covek pokusava prevarom na kraju se sam uhvati u svojim protivurecnistima.
Ti sada pokusavas da blefom svoje netacnosti pripises meni'?
Pa ti si kvaran da kvarnije ne moze biti...
Nema dalje, maksimum.