Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj miješati ovaj forum sa realnim životom. Ovdje imamo dvojicu ultraglasnih radikalnih adventista pa je normalno da će zbog njih adventizam imati dosta pažnje. Ali van foruma adventisti su manje-više benigna grupa zaluđenih protestanata.
ma koga i ovde briga za subotare
nego vas pecaju da imaju i dalje svrhu bitisanja na forumu

Kako hahahahah? Ja vjerujem u Bibliju. Samo ne vjerujem da je sve u Bibliji.
nesto je i u duhu prorostva van biblije, samo se tebi ne svidja elena, to je problem, dok ja sve odbacujem kakva bre prorostva kada lazy samo? - bar neka cuda da imaju kao geda sto se trudi da nam predstavi, pa da kazemo, ajde da ispitamno sve... ali ne, nemaju nista samo kellogg pahuljice bese, 'leba nema od njih

The Secret Ingredient in Kellogg’s Corn Flakes Is Seventh-Day Adventism

Tako je. Prepisala je od drugih autora i zanijekala

Eno ti gore slikovito da ne može slikovitije. Bojom je točno markirano što je ukrala od drugih autora.

Znam. Uvijek se to radilo i danas se to radi, uzimaju se dijelovi iz nečega što je netko već napisao. Samo što pošteni ljudi,na dnu svake na kojoj su uzeli dio od drugog autora, točno navedu ime autora djelo z kojeg su to citirali. Kradljivci, kakva je vaša 'proročica' Ellen White, to ne navode. I još gore od ovoga, ne samo da je pokušala sakriti svoju krađu, nego ustvrdi da je svaku riječ koju je napisala dobila direktno s Božjeg prijestolja. Zaista sotonska rabota - ukradeš od drugih, zaniječeš da si ukrao, Bogu pripišeš autorstvo i 'šišaš subotarske ovce' - prodaješ im to za velike novce.

(Stojadinka Ellen White, Testimonies, vol. 4, pp. 390-391.): Tomovi Duha proroštva, kao i Svjedočanstva, trebali bi se uvesti u svaku obitelj koja svetkuje subotu, a braća bi trebala znati njihovu vrijednost i poticati ih da ih čitaju. … Roditelji, vaša djeca su u opasnosti da odu protiv svjetla danog s neba, i trebali biste kupiti i čitati knjige, jer će one biti blagoslov za vas i vaše ukućane. Trebali biste posuditi Duh proroštva svojim susjedima i nagovoriti ih da i oni kupe primjerak za sebe.”

(Radiša James White, Letter to Ellen White, Feb. 18, 1881.): "Naše financijske stvari dobro stoje, a u našim torovima ima još bogatstva."

P.S. I nasta pjesma, i bi dobra, i rekoše - Neka bude himna Adventistima sedmog dana.

Nije ukrala vec je to bilo procentualno dozvoljeno u njräeno vreme.
Ne postoje takve knjige kao njene sa tom tematikom.

O cemu je rec?

Recimo neka knjiga opisuje lepotu odnosa izmedju oca i sina.
Na orimer:
Oceva ljubav je tako nesebicna ljubav itd itd....
Izrazavanje u toj knjizi joj se dopalo i uzela je recenicu da opise ljubav nebeskog Oca prema ljudima.
Dakle sasvim druga tema.

Znaci tematika u toj drugoj knjizi je sasvim druga.

I rec je o tome da u njenom vremenu procentualno bilo dozvoljenom obimu bez navoda sto nije prekoracila.

Ono sto ti pokusavas je da sagledas iz danasnjeg vremena kako bi napravio pricu.
Cak nisi ti ni napravio pricu, ti i ne znas o cemu se radi vec si to kopirao negde.
Sve to smo vec ovde ko zna koliko puta obradili na internetu.

Kada covek tacno pogleda vidi da su sve te optuzbe nepostene.

Nije ukrala vec je to bilo procentualno dozvoljeno u njräeno vreme.
Ne postoje takve knjige kao njene sa tom tematikom.

O cemu je rec?

Recimo neka knjiga opisuje lepotu odnosa izmedju oca i sina.
Na orimer:
Oceva ljubav je tako nesebicna ljubav itd itd....
Izrazavanje u toj knjizi joj se dopalo i uzela je recenicu da opise ljubav nebeskog Oca prema ljudima.
Dakle sasvim druga tema.

Znaci tematika u toj drugoj knjizi je sasvim druga.

I rec je o tome da u njenom vremenu procentualno bilo dozvoljenom obimu bez navoda sto nije prekoracila.

Ono sto ti pokusavas je da sagledas iz danasnjeg vremena kako bi napravio pricu.
Cak nisi ti ni napravio pricu, ti i ne znas o cemu se radi vec si to kopirao negde.
Sve to smo vec ovde ko zna koliko puta obradili na internetu.

Kada covek tacno pogleda vidi da su sve te optuzbe nepostene.
Prodaju zardjale dzipove to je sva duhovnost kod njih.

Elen Vajt je sigurno nadahnuta od više sile pojedinac.
No treba shvatiti okolnosti koje tome prethode na vjerskom tržištu.
Onda se sve uklapa kako pojava Elen ima svrhu.
Elen Vaj recimo za danas nema svrhu ko ni Mojsije ni Isus sve je to istrošeno.
Bito ce jos toga u buducnosti

Jesam, kopirao sam, ja to priznam. Ali to ne mjenja činjenicu da je vaša 'proročica' lažljivica i kradljivica. Ukrade i kopira 50 tisuća stranica i laže, ovako laže:

Bog je govorio kroz ljudsko tijelo. Možda ćete reći da je ova komunikacija bila samo pismo. Da, to je bilo pismo, ali potaknuto Duhom Božjim, da bi što prije vašem umu predočilo stvari koje su mi bile pokazane. U tim pismima koja sam napisala,... ja sam vam pokazala ono što je Gospodin pokazao meni. Nisam napisala ni jednu rečenicu u kojoj su samo moje vlastite misli. Njih mi je Bog prije otvorio u viđenju - dragocjene zrake svjetlosti koje blistaju s prijestolja."(Ellen White, Svjedočanstva, Vol. V.)

Stojadinka ovce šiša. Zvec, zvec.

Jesam, kopirao sam, ja to priznam. Ali to ne mjenja činjenicu da je vaša 'proročica' lažljivica i kradljivica. Ukrade i kopira 50 tisuća stranica i laže, ovako laže:

Bog je govorio kroz ljudsko tijelo. Možda ćete reći da je ova komunikacija bila samo pismo. Da, to je bilo pismo, ali potaknuto Duhom Božjim, da bi što prije vašem umu predočilo stvari koje su mi bile pokazane. U tim pismima koja sam napisala,... ja sam vam pokazala ono što je Gospodin pokazao meni. Nisam napisala ni jednu rečenicu u kojoj su samo moje vlastite misli. Njih mi je Bog prije otvorio u viđenju - dragocjene zrake svjetlosti koje blistaju s prijestolja."(Ellen White, Svjedočanstva, Vol. V.)

Stojadinka ovce šiša. Zvec, zvec.
Ti si mahnit

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back