mene podsetio na tebe kad se pojavioTi si mahnit

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene podsetio na tebe kad se pojavioTi si mahnit

Sad ti Deda kriv sto mjenjas misljenje svako par minuta.mene podsetio na tebe kad se pojavio![]()
Pa ne uklapa se nikako.Da, dao sam i tu kao mogućnost koju neki Oci iznose. Ali postoji i ova druga mogućnost koja se više uklapa.
Pa dokazi to?
To je väbar jednostavno.
Sto se tice 8 glave gde kazes da je mali rog izasao iz 4 roga.Da, dao sam i tu kao mogućnost koju neki Oci iznose. Ali postoji i ova druga mogućnost koja se više uklapa.
| Danilo 8,8 | I jarac posta vrlo velik; a kad osili, slomi se veliki rog, i mjesto njega narastoše znamenita četiri roga prema četiri vjetra nebeska. |
| Danilo 8,9 | I iz jednoga njih izide jedan rog malen i naraste vrlo velik prema jugu i istoku prema krasnoj zemlji. |
| Danilo 8,10 | I naraste dori do vojske nebeske, i obori na zemlju neke od vojske i od zvijezda, i pogazi ih. |
| Danilo 8,11 | I naraste dori do poglavara toj vojsci, i uze mu svagdašnju žrtvu, i sveti stan njegov obori. |
| Danilo 8,12 | I vojska bi dana u otpad od žrtve svagdašnje, i obori istinu na zemlju, i što činjaše napredovaše mu. |
Rekoh ja da bi ti pre pljunuo na Boga i njegovo prorocanstbo, napravio ga protivurecnim nego da priznas da je tvoj big tboja crkva pogresila.Fulaš da se u osmoj glavi jasno navodi da mali rog nastaje iz GRČKOG carstva.
| Otkrivenje 7,1 | I potom vidjeh četiri anđela gdje stoje na četiri ugla zemlje, i drže četiri vjetra zemaljska, da ne duše vjetar na zemlju, ni na more, ni na ikako drv |
od kako je Jasna otišla više nisam utemeljen na religiji pa i kad svratim od dosade lupetam više nego obično...Sad ti Deda kriv sto mjenjas misljenje svako par minuta.
Totalno si se srozao
Мутиш причу. Мали рог се јасно повезује са грчким царством.
A sta ovo govori mozes li da nam tacno objasnis i obrazlozis?Ja znam da vi 'sljedbenici proročice' ne vjerujete ni vlastitim očima, ali evo, možda ti se Bog smiluje pa progledaš i vidiš.
Pogledajte prilog 1613187
A sta ovo govori mozes li da nam tacno objasnis i obrazlozis?
Pa pokazao je da ima.nemoj da bezis u generalizaciju., rec je o duhu PROROSTVA, ima ili nema?
neko ce da pomisli da treba, i ode u subotare, a moje stanoviste je da NE TREBA, i da ga nema, nego da lazu ko god tvrdi suprotno
Prvo nije rec o tome ko je gori, skrecrs namerno, vec je Epifan bio mali i prema 4 Aleksandrove vojskovodje i prema 10 roga.Ta ideja da Antioh IV ne može biti mali rog jer on nije bio veliki vojskovođa i vladar izostavlja iz vida da je Knjiga proroka Danila ipak JEVREJSKI spis i napisana iz jevrejske perspektive. Za Jevreje je Antioh IV bio gori i od Aleksandra i od Darija i od drugih vladara.
Iz jevrejske perspektive je i bilo tako. Antioh IV Epifan je radio Jevrejima što nisu radili ni Navuhodonosor pa čak ni Rimljani.Prvo nije rec o tome ko je gori, skrecrs namerno, vec je Epifan bio mali i prema 4 Aleksandrove vojskovodje i prema 10 roga.
A tekst kaze da ce mali rog biti veci od svih njih.
I oskrnavio je jerusalimski Hram.I da ce srusiti nebesku svetinju i istinu o njoj.
Zabranio je sve žrtve pa i svagdašnje. Sam si rekao. Znači uklapa se. Oskrnavio je Hram pa se žrtve nisu mogle prinositi.Da ce srusiti samo svagdasnju zrtvu.
Dok Epifan nije ni srusio istinu o nikakvoj svetinji i zabranio je isvagdasnju i godisnju zrtbu i sve zivo...
Glupost. Ako 4 roga nastaju umjesto velikog roga kako sad odjednom mali rog nastaje iz vjetrova a ne iz rogova?I cak mali rog ne izlazi iz 4 roga kako kazes vec iz 4 vetra.
Pa koji su tvoji argumenti sem frljanja istorijom?Za svoju tvrdnju nemas ni jedan jedini argument.
Jedino sto si ovde predstavio je jaka zelja.
A zelja nije argment.
Kada neko ozbiljno ponui zelju za argument, onda se svako pita koliko je ova osoba godina?
nije isključeno ni da je Otkrivenje psihodelični trip koji je zalutao u Bibliju...ustvari kad bolje razmislim skoro sav sadržaj Biblije je zalutao u Bibliju...osim par Isusovih mudrosti ništa tu ne zaslužuje da bude u knjizi koja pretenduje da je data od BogaNije iskljuceno da to Otkrivenje je kotač koji se okrece ponavlja.
Znači nema dileme da je Rim taj Babilon i da 666 je Neron tada no u nekom drugom vremenu moze biti npr Moskva i Putin ...
Fraktalno se ponavlja a sile nevidljivo
TI si zalutao kad to shvatiš sve ima smislanije isključeno ni da je Otkrivenje psihodelični trip koji je zalutao u Bibliju...ustvari kad bolje razmislim skoro sav sadržaj Biblije je zalutao u Bibliju...osim par Isusovih mudrosti ništa tu ne zaslužuje da bude u knjizi koja pretenduje da je data od Boga
Gde pricaju jednim.jezikom i kinez i srbin i madjar i arapin.Nije iskljuceno da to Otkrivenje je kotač koji se okrece ponavlja.
Znači nema dileme da je Rim taj Babilon i da 666 je Neron tada no u nekom drugom vremenu moze biti npr Moskva i Putin ...
Deda je cudo.Nije iskljuceno da to Otkrivenje je kotač koji se okrece ponavlja.
Iz jevrejske perspektive je i bilo tako. Antioh IV Epifan je radio Jevrejima što nisu radili ni Navuhodonosor pa čak ni Rimljani.
I oskrnavio je jerusalimski Hram.
Zabranio je sve žrtve pa i svagdašnje. Sam si rekao. Znači uklapa se. Oskrnavio je Hram pa se žrtve nisu mogle prinositi.
Glupost. Ako 4 roga nastaju umjesto velikog roga kako sad odjednom mali rog nastaje iz vjetrova a ne iz rogova?
Pa koji su tvoji argumenti sem frljanja istorijom?
| Danilo 7,24 | I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara. |
| Danilo 7,19 | Tada zaželjeh znati istinu o četvrtoj zvijeri, koja se razlikovaše od svijeh i bijaše vrlo strašna, i imaše zube gvozdene i nokte mjedene, i jeđaše i satiraše, a ostatak nogama gažaše, |
| Danilo 7,20 | I o deset rogova što joj bjehu na glavi, i o drugom koji izraste i tri otpadoše pred njim, o rogu koji imaše oči i usta koja govorahu velike stvari i bijaše po viđenju veći od drugih. |
| Danilo 7,24 | I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara. |
Ja sam Nimrod Boziji lovac po tebi.Deda je cudo.
Preko njega stigoh do danasnjeg grabljivca haha
Ovisi iz kojeg ugla se posmatra.Gde pricaju jednim.jezikom i kinez i srbin i madjar i arapin.
E tu je nimrod 2