Ko ima vise sansi kod devojaka?

Sirovine imaju više šanse nego neki mlitavci. Iako se deklarativno urbane žene groze takvih likova, prije će s njim poći nakon prvog dejta, da gužvaju posteljinu, nego da moraju opet gledati neodlučne nesnađene muškiće😔
Мислим да је тако код незрелих жена, да ипак кад дођу у неке године почну да траже више доброту, да их разуме и тако то

Ти да промениш име из безимени у безнадежни. Развалисмо тастатуре објашњавајући ти, али не вреди.

Не можеш овако да постављаш ствари.

Девојкама не смета кад је неко сиромашан, незапослен и живи код родитеља, ако тај неко показује вољу и жељу да ради на себи и да има перспективу у будућности те да ће једног дана изаћи из сиромаштва и родитељског стана и престати да буде незапослен. Ти овде јавно кажеш да не желиш ништа на себи да промениш, дакле, не желиш да изађеш из сиромаштва, родитељског стана и лоше плаћеног посла који тренутно имаш (у периодима кад ниси незапослен). Девојкама не смета родитељски стан, ако је тај неко перспективан и зна се да ће једног дана моћи да поведе своју девојку за руку и у бољи живот.

Није уопште реч о томе шта ко има, па млад нема ништа, а матор има своје, па ће да бира маторог. Не. Одабраће оног ко може да се покрене, ко не стоји у месту, ко ради и бори се, ко ствара, ко данас нема ништа, али ће за десет година имати много. Не због материјалне имовине (која је свакако битна, не само за жене, већ и за мушкарце, ето, погледај себе, колико у постовима наглашаваш вредност материјалне имовине), већ због става и размишљања.

И, да, жене желе да имају сигурност. Желе озбиљног мушкарца поред себе. То подразумева да временом створи и неке материјалне вредности. Нема ту ничег лошег ни погрешног, већ је то апсолутно исправно. Ако, уместо тога, имају особу која им каже да ће и за 10 година бити тамо где је данас, тај неко је осуђен да нема женско поред себе.
Ovo je bas dobro receno.
Ali do bezimenog iz nekog razloga nista ne dopire...

Ovo je bas dobro receno.
Ali do bezimenog iz nekog razloga nista ne dopire...
Ne dopire jer ne mogu skoro nista da ucinim na materijalnoj situaciji. Ko moze da resi stambeno pitanje i da ima siguran i dobro placen posao, retko ko. Imam volju ali ne mogu da imam rezultate i to je onda veliki pritisak, zamisli da neko ko je nepokretan u kolicima da je hitno nateran necim da trci a on to uopste ne moze da izvede, to je jako stresno. Da nemam uopste volju da popravljam materijalnu situaciju bilo bi mi u stvari cak i lakse jer bih bio prepusten i mogao bih da mislim na neke skroz druge i lepse stvari koje nemaju veze sa losom svakodnevicom, ne zelim vise da mentalno budem ukljucen u realni svet u kojem sam samo izopsten i osudjivan. Ako je toliko zlo delo biti u istoj kuci gde su i roditelji ja bez ikakvih problema mogu odmah na ulicu, samo mi se cini da ljudima ni to ne valja, mogu ja to i vec sutra, samo neka mi to i roditelji i svi nedvosmisleno kazu da bih to trebao, ali izgleda da domace zakonodavstvo blago podstice zivot sa roditeljima, po vise razlicitih osnova, a ne odvajanje kao na Zapadu.

Мислим да је тако код незрелих жена, да ипак кад дођу у неке године почну да траже више доброту, да их разуме и тако то
Kad su mlade traze samopouzdanje i neku dozu bezobraznosti, a kad dodju u neke godine traze dobrotu sto u stvari znaci status i ostvarenost.

Poslednja izmena:
Ne dopire jer ne mogu skoro nista da ucinim na materijalnoj situaciji. Ko moze da resi stambeno pitanje i da ima siguran i dobro placen posao, retko ko. Imam volju ali ne mogu da imam rezultate i to je onda veliki pritisak, zamisli da neko ko je nepokretan u kolicima da je hitno nateran necim da trci a on to uopste ne moze da izvede, to je jako stresno. Da nemam uopste volju da popravljam materijalnu situaciju bilo bi mi u stvari cak i lakse jer bih bio prepusten i mogao bih da mislim na neke skroz druge i lepse stvari.
Jbg.bezimeni, nije bas sve u zivotu visa sila, nesto je i do nas.

Neki mladji muskarac njihovih godina ali koji je siromasan, nezaposlen, koji zivi sa roditeljima,,, ili neki star muskarac, mnogo mnogo stariji od njih, koji je zaposlen ili je u penziji, koji ima svoje prihode i svoju sopstvenu nekretninu, znaci star ali situiran? Ko ima bar malo vise sansi kod devojaka od njih dvoje?
Opet neke krajnosti. I to kakve! :aha:
Niko da zeni ponudi da bira izmedju visokog, snaznog, inteligentnog, sarmantnog, zabavnog, seksualno umesnog plavookog i
visokog, snaznog, inteligentnog, sarmantnog, zabavnog, seksualno umesnog zelenookog i
visokog, snaznog…nastavak znate.

Salu na stranu, zasto te zanima koji od njih dvojice bi imao vise uspeha? Gde si ti u svemu tome?
Ti si ovaj siromasni ili ovaj stariji?

Upoznavanje današnje žene. :)
Screenshot_2023-06-03-19-41-46-505_com.flickr.android.jpg
Screenshot_2023-06-03-19-42-09-557_com.flickr.android~2.jpg

uspomene sa flickr-a :)

Ja sam mladji i siromasni.. Samo gledam da li mi vremenom rastu ili padaju sanse. A cak i ne trazim brak, decu, ili ozbiljnu vezu, samo malo paznje, druzenja, dodira, i da se ne osecam usamljeno, to je sve..
Verujem da ima dovoljno devojaka koje zele isto sto i ti.
Druzenje, paznju i bliskost.

Samo nemoj puno kukati… :)
Ozbiljno ti to govorim.
Ljudi ponekad zapocnu vezu cisto da bi se relaksirali i pobegli od problema. Zele veselost, smeh, opustenost i blebletanje o nebitnim stvarima.
Ako vec ne zelis nista ozbiljno onda gledaj da tu devojku ne opterecujes svojim zivotom, ne pravi fokus na sebi, pricaj o drugim stvarima.

Ти да промениш име из безимени у безнадежни. Развалисмо тастатуре објашњавајући ти, али не вреди.

Не можеш овако да постављаш ствари.

Девојкама не смета кад је неко сиромашан, незапослен и живи код родитеља, ако тај неко показује вољу и жељу да ради на себи и да има перспективу у будућности те да ће једног дана изаћи из сиромаштва и родитељског стана и престати да буде незапослен. Ти овде јавно кажеш да не желиш ништа на себи да промениш, дакле, не желиш да изађеш из сиромаштва, родитељског стана и лоше плаћеног посла који тренутно имаш (у периодима кад ниси незапослен). Девојкама не смета родитељски стан, ако је тај неко перспективан и зна се да ће једног дана моћи да поведе своју девојку за руку и у бољи живот.

Није уопште реч о томе шта ко има, па млад нема ништа, а матор има своје, па ће да бира маторог. Не. Одабраће оног ко може да се покрене, ко не стоји у месту, ко ради и бори се, ко ствара, ко данас нема ништа, али ће за десет година имати много. Не због материјалне имовине (која је свакако битна, не само за жене, већ и за мушкарце, ето, погледај себе, колико у постовима наглашаваш вредност материјалне имовине), већ због става и размишљања.

И, да, жене желе да имају сигурност. Желе озбиљног мушкарца поред себе. То подразумева да временом створи и неке материјалне вредности. Нема ту ничег лошег ни погрешног, већ је то апсолутно исправно. Ако, уместо тога, имају особу која им каже да ће и за 10 година бити тамо где је данас, тај неко је осуђен да нема женско поред себе.
Znači:
Kao deonice na berzi?
Investira u dobit sa vremenom?
Sva sreća pa to nije proračunato, već je vrlina u verovanju u nekog...

Back