- Poruka
- 3.654
Uuuu i zatvor odlezao, nenormalne mu nece odoleti.Pa onda na robiju? Ne isplati se to... ili da radi za policiju kao doušnik, onda pa da može da se drogira ČP
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Uuuu i zatvor odlezao, nenormalne mu nece odoleti.Pa onda na robiju? Ne isplati se to... ili da radi za policiju kao doušnik, onda pa da može da se drogira ČP
Pa da, lepe se ko muve na lepak, čim vide da si lud ČPUuuu i zatvor odlezao, nenormalne mu nece odoleti.
Verovatno dva jagodinska gancija koji se zovu tako.A sviraju mu na uvce Betoven i Šopen ČP
Neki mladji muskarac njihovih godina ali koji je siromasan, nezaposlen, koji zivi sa roditeljima,,, ili neki star muskarac, mnogo mnogo stariji od njih, koji je zaposlen ili je u penziji, koji ima svoje prihode i svoju sopstvenu nekretninu, znaci star ali situiran? Ko ima bar malo vise sansi kod devojaka od njih dvoje?
Samo jos da imam neke prijateljice ili poznanice..Koji priča sa devojkama a ne nas da pita ima veće šanse![]()
To je dobro za sticanje iskustva, ali ne volim ni ja da povredjujem druge kao sto ne volim ni da one mene povredjuju, ona se mozda puno zaljubi, nije iskreno bas. Ne znam, nisu ni one fer, mozda ne treba ni ja da budem.Cela je fora što ima blokadu... zato sam mu rekao da krene sa onima koje mu se ne sviđaju Čp
Zavisi od devojke.zavisi od devojke...ne mozes generalizovati stvari.
ovaj drugi, ali ni to nije optimalno, samo manje zlo. ljudi uglavnom žele nekoga približno svojih godinaNeki mladji muskarac njihovih godina ali koji je siromasan, nezaposlen, koji zivi sa roditeljima,,, ili neki star muskarac, mnogo mnogo stariji od njih, koji je zaposlen ili je u penziji, koji ima svoje prihode i svoju sopstvenu nekretninu, znaci star ali situiran? Ko ima bar malo vise sansi kod devojaka od njih dvoje?
Star ovako kao ja i mlad tako kao ti.Neki mladji muskarac njihovih godina ali koji je siromasan, nezaposlen, koji zivi sa roditeljima,,, ili neki star muskarac, mnogo mnogo stariji od njih, koji je zaposlen ili je u penziji, koji ima svoje prihode i svoju sopstvenu nekretninu, znaci star ali situiran? Ko ima bar malo vise sansi kod devojaka od njih dvoje?
Bio sam jednom postavio svoju sliku na nekoj drugoj temi, stvarno imam 30 i neku a jos izgledam i kao da imam 20-ak. I vise navijam za starije jer cu i ja nekad biti star, zato tako delujem, a sada moram da bacim svoju mladost nadajuci se da cu u starosti biti situiraniji i da cu tad moci da nadoknadim propusteno. Imam mladost ali nemam ono sto zenama treba.Sad će i @bezimeni1 kao onako baš mlad.
Da vam bude lakše da se odlučite.
Samo rotiraj kameru i dodirni ekran.Jako je jednostavno.Bio sam jednom postavio svoju sliku na nekoj drugoj temi, stvarno imam 30 i neku a jos izgledam i kao da imam 20-ak. I vise navijam za starije jer cu i ja nekad biti star, zato tako delujem, a sada moram da bacim svoju mladost nadajuci se da cu u starosti biti situiraniji i da cu tad moci da nadoknadim propusteno. Imam mladost ali nemam ono sto zenama treba.
Treba jos i da se brukam ovde, mrzim da stavljam slike svog lica i da se slikam, jedino bih to ucinio za neku potencijalnu priliku ili bih se licno upoznao sa nekim jer mi u rl vec nije puno glupo od svog izgleda.Samo rotiraj kameru i dodirni ekran.Jako je jednostavno.
Da ti pokažem.
Hoćeš još jednu trenutnu?
Ipak je ova stara čitavih 9 sati.
Samo kaži.
Ajde.
Rotiraj.
P kako mislis da bude potencijalna prilika ako ti prvo nije videla dupe?Treba jos i da se brukam ovde, mrzim da stavljam slike svog lica i da se slikam, jedino bih to ucinio za neku potencijalnu priliku ili bih se licno upoznao sa nekim jer mi u rl vec nije puno glupo od svog izgleda.
Mislio sam da je bitna glava ali jos bolje ako glava otpadaP kako mislis da bude potencijalna prilika ako ti prvo nije videla dupe?
Pa eto, trbusnjaci. U ostalom to je nesto po cemu te ne mogu prepoznati.Mislio sam da je bitna glava ali jos bolje ako glava otpadaNemam bas dupe sad... ali, recimo, pohvalio bih se rado svojim izdefinisanim trbusnjacima, samo da me nije ovde strah da kasnije necu moci da obrisem sliku. Ali bas jako zainteresovanima mogu dati u PP
![]()
Pa što onda otvaraš ovakve teme?Treba jos i da se brukam ovde, mrzim da stavljam slike svog lica i da se slikam, jedino bih to ucinio za neku potencijalnu priliku ili bih se licno upoznao sa nekim jer mi u rl vec nije puno glupo od svog izgleda.
Aj sad ti se slikaj isto.Pa eto, trbusnjaci. U ostalom to je nesto po cemu te ne mogu prepoznati.
A i ako te neko pita: Je li Bezimeni, jel to ono tvoji trbusnjaci sevaju na krsti? ti im samo kazes:
P kad glave otpadaju.