Ko ima vise sansi kod devojaka?

Neki mladji muskarac njihovih godina ali koji je siromasan, nezaposlen, koji zivi sa roditeljima,,, ili neki star muskarac, mnogo mnogo stariji od njih, koji je zaposlen ili je u penziji, koji ima svoje prihode i svoju sopstvenu nekretninu, znaci star ali situiran? Ko ima bar malo vise sansi kod devojaka od njih dvoje?

50% / 50%

фифти - фифти

Млади ја таслачи, а стари плаћа рачуне..

Koji priča sa devojkama a ne nas da pita ima veće šanse :)
Samo jos da imam neke prijateljice ili poznanice..

Cela je fora što ima blokadu... zato sam mu rekao da krene sa onima koje mu se ne sviđaju Čp
To je dobro za sticanje iskustva, ali ne volim ni ja da povredjujem druge kao sto ne volim ni da one mene povredjuju, ona se mozda puno zaljubi, nije iskreno bas. Ne znam, nisu ni one fer, mozda ne treba ni ja da budem.

~~~

Izgleda da su devojke razne, ali sponzoruse su najglasnije, treba se otarasiti raznih osuda i osecaja koji ti drugi namecu kako si neki bednik i sl. Ne snalazim se za zenama uopste, lakse bih naucio kvantnu fiziku nego sto bih smuvao devojku i odrzao vezu.

Neki mladji muskarac njihovih godina ali koji je siromasan, nezaposlen, koji zivi sa roditeljima,,, ili neki star muskarac, mnogo mnogo stariji od njih, koji je zaposlen ili je u penziji, koji ima svoje prihode i svoju sopstvenu nekretninu, znaci star ali situiran? Ko ima bar malo vise sansi kod devojaka od njih dvoje?
ovaj drugi, ali ni to nije optimalno, samo manje zlo. ljudi uglavnom žele nekoga približno svojih godina

mada, verovatno je za mlađe žene u ranim 20-im ovaj prvi poželjnija opcija, jer je život tek pred njima i svašta se može izmeniti

mislim, većina mojih udatih prijateljica je svoje sadašnje momke našla dok su oboje bili studenti, živeli u domu ili kod roditelja i svakako nisu imali prebijene pare, ali to je kratkotrajno stanje. naravno da ih ne bi htele da su takvi ostali i u drugoj polovini svojih 20-ih ili ne daj bože u 30-ima, retko koja žena želi to

to čekanje muškarca da realizuje potencijal lično nije za mene, ne volim išta da gradim sa muškarcem niti da mu budem bilo kakva podrška, zato se petljam isključivo sa 60+, ali govorim kako je kod većine ljudi

Star ovako kao ja i mlad tako kao ti. :)
Aj slikaj se da im bude lakše da odluče.
IMG_20230528_220623.jpg

Ovako jedan baš baš star.
Pred penziju.
Sa obe noge u grobu.
Screenshot_2023-06-02-20-07-41-573_com.google.android.apps.photos.jpg

Sad će i @bezimeni1 kao onako baš mlad.
Da vam bude lakše da se odlučite.
Bio sam jednom postavio svoju sliku na nekoj drugoj temi, stvarno imam 30 i neku a jos izgledam i kao da imam 20-ak. I vise navijam za starije jer cu i ja nekad biti star, zato tako delujem, a sada moram da bacim svoju mladost nadajuci se da cu u starosti biti situiraniji i da cu tad moci da nadoknadim propusteno. Imam mladost ali nemam ono sto zenama treba.

Bio sam jednom postavio svoju sliku na nekoj drugoj temi, stvarno imam 30 i neku a jos izgledam i kao da imam 20-ak. I vise navijam za starije jer cu i ja nekad biti star, zato tako delujem, a sada moram da bacim svoju mladost nadajuci se da cu u starosti biti situiraniji i da cu tad moci da nadoknadim propusteno. Imam mladost ali nemam ono sto zenama treba.
Samo rotiraj kameru i dodirni ekran.Jako je jednostavno.
Da ti pokažem.
Hoćeš još jednu trenutnu?
Ipak je ova stara čitavih 9 sati.
Samo kaži.
Ajde.
Rotiraj.

Samo rotiraj kameru i dodirni ekran.Jako je jednostavno.
Da ti pokažem.
Hoćeš još jednu trenutnu?
Ipak je ova stara čitavih 9 sati.
Samo kaži.
Ajde.
Rotiraj.
Treba jos i da se brukam ovde, mrzim da stavljam slike svog lica i da se slikam, jedino bih to ucinio za neku potencijalnu priliku ili bih se licno upoznao sa nekim jer mi u rl vec nije puno glupo od svog izgleda.

Mislio sam da je bitna glava ali jos bolje ako glava otpada :mrgreen: Nemam bas dupe sad... ali, recimo, pohvalio bih se rado svojim izdefinisanim trbusnjacima, samo da me nije ovde strah da kasnije necu moci da obrisem sliku. Ali bas jako zainteresovanima mogu dati u PP :mrgreen:
Pa eto, trbusnjaci. U ostalom to je nesto po cemu te ne mogu prepoznati.
A i ako te neko pita: Je li Bezimeni, jel to ono tvoji trbusnjaci sevaju na krsti? ti im samo kazes:
P kad glave otpadaju.

@bezimeni1
ne slusaj nista ovog Darta poznatijeg kao Stipe.
To je protorip internet predatora koji se nakaci slabijim karakterima od sebe i pametuje.
Niko nista ne zna o zivotu dok Stipe to njemu/njoj ne objasni.
Tetkica Živkica tj ja kad ti kazem :D

Samo obrati paznju na njegov sklop recenica.
Sve je jasno kao dan.
Alfa gramatika :lol:

Elem bez obzira na godine svi mi smo vise manje na neke nase osobine psihicke/fizicke nesigurni.
Neko vise neko manje.
Samo ti otvaraj teme i pisi sta god ti dusa iste pa nije ti Stipe ćaća da ti komanduje sta ces da radis.

Idem da spavam i sanjam kako me Stipe vozi na skuteru a ja ga hvatam sa ledja za yaya da ne padenm u sinje more :heart:

@Darth Vader

Back