Ko ima vise sansi kod devojaka?

Neki mladji muskarac njihovih godina ali koji je siromasan, nezaposlen, koji zivi sa roditeljima,,, ili neki star muskarac, mnogo mnogo stariji od njih, koji je zaposlen ili je u penziji, koji ima svoje prihode i svoju sopstvenu nekretninu, znaci star ali situiran? Ko ima bar malo vise sansi kod devojaka od njih dvoje?
Шансе немају ни један ни други ако немају причу, ако не раде ништа по том питању и ако чекају да им жена падне на колена јер су у лови или ако чекају да им се жена смилује јер су сиромашни........

У свету не влада закон јачега, то немој да вас лаже неко. У свету опстаје онај ко се прилагоди и то нема везе са снагом него са савитљивошћу кичме. Чим мало кренеш да пишшаш уз ветар или да идеш главом кроз зид одмах осетиш тежину таквог приступа.....

Тако да људи треба да направе избор - или ћеш да будеш ригидан и да осетиш сва одбацивања овог света или ћеш да се уклапаш. Треће нема. Проблем је нпр и што то не може да се одлучи кад ти хоћеш већ се то дешава у неком периоду одрастања и после те прати цео живот. Зато најбоље пролазе људи који су флуидни и то нема везе са тим да ли су добри или лоши људи већ једноставно ова стварност у којој живимо ломи све што није савитљиво, пре или касније....камен пуца или га прекрије блато, дрво трули или га одсеку....

Ја сам се разочарао у цело наше постојање кад сам ово схватио али сам онда схватио да је моје разочарење резултат неразумевања света и да ми нико није крив што са прихватио неке идеале. Сад јбг лутам светом као ригидна маса јер другачије не умем

Poslednja izmena:
Шансе немају ни један ни други ако немају причу, ако не раде ништа по том питању и ако чекају да им жена падне на колена јер су у лови или ако чекају да им се жена смилује јер су сиромашни........

У свету не влада закон јачега. У свету опстаје онај ко се прилагоди и то нема везе са снагом него са савитљивошћу кичме. Чим мало кренеш да пишшаш уз ветар или да идеш главом кроз зид одмах осетиш тежину таквог приступа.....

Тако да људи треба да направе избор - или ћеш да будеш ригидан и да осетиш сва одбацивања овог света или ћеш да се уклапаш. Треће нема. Проблем је нпр и што то не може да се одлучи кад ти хоћеш већ се то дешава у неком периоду одрастања и после те прати цео живот. Зато најбоље пролазе људи који су флуидни и то нема везе са тим да ли су добри или лоши људи већ једноставно ова стварност у којој живимо ломи све што није савитљиво, пре или касније
fantasticno napisano 👍
po meni krucijalno : "onaj ko se prilagodi"

У свету не влада закон јачега. У свету опстаје онај ко се прилагоди и то нема везе са снагом него са савитљивошћу кичме. Чим мало кренеш да пишшаш уз ветар или да идеш главом кроз зид одмах осетиш тежину таквог приступа.....

Тако да људи треба да направе избор - или ћеш да будеш ригидан и да осетиш сва одбацивања овог света или ћеш да се уклапаш. Треће нема. Проблем је нпр и што то не може да се одлучи кад ти хоћеш већ се то дешава у неком периоду одрастања и после те прати цео живот. Зато најбоље пролазе људи који су флуидни и то нема везе са тим да ли су добри или лоши људи већ једноставно ова стварност у којој живимо ломи све што није савитљиво, пре или касније....камен пуца или га прекрије блато, дрво трули или га одсеку....

Ја сам се разочарао у цело наше постојање кад сам ово схватио али сам онда схватио да је моје разочарење резултат неразумевања света и да ми нико није крив што са прихватио неке идеале
Mlohor, sredstvo za savijanje kičme! Čuvao posao i platu!

Bad boy i player ima najviše šansi jer dobrice oklijevaju, ili nemaju priču, prestrašeni, te radije izabiru igrice i xxx filmove.
Žene naravno nije briga, one su kapitaliskinje, neka se tržiste samo regulira.🙄
Dobricama ne vredi cak ni six pack..

~~~

Najvise sanse ima neko ko ima od 20 do 30 godina, kog je tata postavio na dobru funkciju, kupio mu dva-tri stana, jedan dzip i jedan BMW, to je realno tako i nema razloga zasto bi bilo drugacije. Da li postoji neki tatin sin sa dzipom koji nema devojku, ne verujem. Takve ce devojke same da jure cak iako uopste ne mora da bude pametniji i lepsi od drugih. Jel zenama bitna necija dusa, ljubav, paznja, pa nije, od toga se ne zivi, kako kazu. Uvek se gledaju kako stvari funkcionisu u praksi a ne ono sta se prica, dela a ne reci.

Svejedno, u starijim godinama ce mi biti cilj da steknem bar neku materijalnu ostvarenost, to zbog sebe da ne bih bio socijalni slucaj. Ali namerno cu da se oblacim u odelo s kravatom, da nosim elegantne cipele, lep sat na ruci, da izgledam kao neki politicar ili biznismen, da glumim bogatstvo na svakom koraku, da ugovor na odredjeno na bednom poslu zovem mandatom a svoje radno mesto funkcijom, otkaz smenjenoscu sa funkcije, sve to samo da bih privlacio zene i da bih ih onda namerno odbijao, i da ih tretiram isto kao sto su one mene a i druge muskarce.

Svejedno, u starijim godinama ce mi biti cilj da steknem bar neku materijalnu ostvarenost, to zbog sebe da ne bih bio socijalni slucaj. Ali namerno cu da se oblacim u odelo s kravatom, da nosim elegantne cipele, lep sat na ruci, da izgledam kao neki politicar ili biznismen, da glumim bogatstvo na svakom koraku, da ugovor na odredjeno na bednom poslu zovem mandatom a svoje radno mesto funkcijom, sve to samo da bih privlacio zene i da bih ih onda namerno odbijao, i da ih tretiram isto kao sto su one mene a i druge muskarce.
:zcepanje:

drž se ti dobro za tih 0.000000001 bitkoina, ne daj da te neka prevari

Hi my name is Buck and Im here to ****.
Ti za početak da skupiš m.uda i slikaš se i staviš sliku na pišljivi forum.
Pa ćeš polako da napreduješ kroz nekoliko nivoa do

Zdravo.Sviđaš mi se.Možemo li da se vidimo na nekoj kafi piću gde hoćeš ako želiš?
I TI ostaviš SVOJ broj i ne uzimaš njen.
Neka zove ako je zainteresovana.

Ti za početak da skupiš m.uda i slikaš se i staviš sliku na pišljivi forum.
Pa ćeš polako da napreduješ kroz nekoliko nivoa do

Zdravo.Sviđaš mi se.Možemo li da se vidimo na nekoj kafi piću gde hoćeš ako želiš?
I TI ostaviš SVOJ broj i ne uzimaš njen.
Neka zove ako je zainteresovana.
P imas moje slike ovde negde. Ili si hteo eksluzivu mm?

Evo ti jbte oslonac. Si ko neka instagramusa.
IMG_20230603_142936~2.jpg

Back