bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Riknuće ti od vijagre, ko moj rođak Vukašin!ato se petljam isključivo sa 60+
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Riknuće ti od vijagre, ko moj rođak Vukašin!ato se petljam isključivo sa 60+
nek riknu šta me bkRiknuće ti od vijagre, ko moj rođak Vukašin!
valja te svrbne micikananek riknu šta me bk
Шансе немају ни један ни други ако немају причу, ако не раде ништа по том питању и ако чекају да им жена падне на колена јер су у лови или ако чекају да им се жена смилује јер су сиромашни........Neki mladji muskarac njihovih godina ali koji je siromasan, nezaposlen, koji zivi sa roditeljima,,, ili neki star muskarac, mnogo mnogo stariji od njih, koji je zaposlen ili je u penziji, koji ima svoje prihode i svoju sopstvenu nekretninu, znaci star ali situiran? Ko ima bar malo vise sansi kod devojaka od njih dvoje?
fantasticno napisanoШансе немају ни један ни други ако немају причу, ако не раде ништа по том питању и ако чекају да им жена падне на колена јер су у лови или ако чекају да им се жена смилује јер су сиромашни........
У свету не влада закон јачега. У свету опстаје онај ко се прилагоди и то нема везе са снагом него са савитљивошћу кичме. Чим мало кренеш да пишшаш уз ветар или да идеш главом кроз зид одмах осетиш тежину таквог приступа.....
Тако да људи треба да направе избор - или ћеш да будеш ригидан и да осетиш сва одбацивања овог света или ћеш да се уклапаш. Треће нема. Проблем је нпр и што то не може да се одлучи кад ти хоћеш већ се то дешава у неком периоду одрастања и после те прати цео живот. Зато најбоље пролазе људи који су флуидни и то нема везе са тим да ли су добри или лоши људи већ једноставно ова стварност у којој живимо ломи све што није савитљиво, пре или касније
Mlohor, sredstvo za savijanje kičme! Čuvao posao i platu!Шансе немају ни један ни други ако немају причу, ако не раде ништа по том питању и ако чекају да им жена падне на колена јер су у лови или ако чекају да им се жена смилује јер су сиромашни........
У свету не влада закон јачега. У свету опстаје онај ко се прилагоди и то нема везе са снагом него са савитљивошћу кичме. Чим мало кренеш да пишшаш уз ветар или да идеш главом кроз зид одмах осетиш тежину таквог приступа.....
Тако да људи треба да направе избор - или ћеш да будеш ригидан и да осетиш сва одбацивања овог света или ћеш да се уклапаш. Треће нема. Проблем је нпр и што то не може да се одлучи кад ти хоћеш већ се то дешава у неком периоду одрастања и после те прати цео живот. Зато најбоље пролазе људи који су флуидни и то нема везе са тим да ли су добри или лоши људи већ једноставно ова стварност у којој живимо ломи све што није савитљиво, пре или касније....камен пуца или га прекрије блато, дрво трули или га одсеку....
Ја сам се разочарао у цело наше постојање кад сам ово схватио али сам онда схватио да је моје разочарење резултат неразумевања света и да ми нико није крив што са прихватио неке идеале
Brate, sta ti to radis? Skupljas slike likova na internetu?Aj sad ti se slikaj isto.
Samo rotiraš kameru i dodirneš ekran.
Telefon sve odradi sam.
Dobricama ne vredi cak ni six pack..Bad boy i player ima najviše šansi jer dobrice oklijevaju, ili nemaju priču, prestrašeni, te radije izabiru igrice i xxx filmove.
Žene naravno nije briga, one su kapitaliskinje, neka se tržiste samo regulira.![]()
Svejedno, u starijim godinama ce mi biti cilj da steknem bar neku materijalnu ostvarenost, to zbog sebe da ne bih bio socijalni slucaj. Ali namerno cu da se oblacim u odelo s kravatom, da nosim elegantne cipele, lep sat na ruci, da izgledam kao neki politicar ili biznismen, da glumim bogatstvo na svakom koraku, da ugovor na odredjeno na bednom poslu zovem mandatom a svoje radno mesto funkcijom, sve to samo da bih privlacio zene i da bih ih onda namerno odbijao, i da ih tretiram isto kao sto su one mene a i druge muskarce.
Da brate.A šta ti radiš.Brate, sta ti to radis? Skupljas slike likova na internetu?
Pervertido
Koju priču brate?Bad boy i player ima najviše šansi jer dobrice oklijevaju, ili nemaju priču, prestrašeni, te radije izabiru igrice i xxx filmove.
Žene naravno nije briga, one su kapitaliskinje, neka se tržiste samo regulira.![]()
Misliš?Pa ne možeš samo doći i hej, ja sam Čedomir, možemo se upoznati![]()
Ne. Ne želim dodatno kršiti ego, ionako je sav u kontuzijamaJesi pribao?
Ti za početak da skupiš m.uda i slikaš se i staviš sliku na pišljivi forum.Hi my name is Buck and Im here to ****.
P imas moje slike ovde negde. Ili si hteo eksluzivu mm?Ti za početak da skupiš m.uda i slikaš se i staviš sliku na pišljivi forum.
Pa ćeš polako da napreduješ kroz nekoliko nivoa do
Zdravo.Sviđaš mi se.Možemo li da se vidimo na nekoj kafi piću gde hoćeš ako želiš?
I TI ostaviš SVOJ broj i ne uzimaš njen.
Neka zove ako je zainteresovana.
Ko?Ne. Ne želim dodatno kršiti ego, ionako je sav u kontuzijamaa i nisam u godinama da me tamo neka ponižava pred cijelim svijetom. Bolje gledati filmove, igrati igrice.
On je stari lisac, neće da se hvali! ČTi za početak da skupiš m.uda i slikaš se i staviš sliku na pišljivi forum.
Pa ćeš polako da napreduješ kroz nekoliko nivoa do
Zdravo.Sviđaš mi se.Možemo li da se vidimo na nekoj kafi piću gde hoćeš ako želiš?
I TI ostaviš SVOJ broj i ne uzimaš njen.
Neka zove ako je zainteresovana.
E moj ti.Ajde..štrafta.P imas moje slike ovde negde. Ili si hteo eksluzivu mm?