Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.683
Mogu svi, ali im nije na korist?Zivot bez plana (i programa) je luksuz koji retko ko sebi moze priustiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu svi, ali im nije na korist?Zivot bez plana (i programa) je luksuz koji retko ko sebi moze priustiti.
Cini ti se.Mogu svi, ali im nije na korist?
Mogu, jer ga živim....Cini ti se.
To uopste nije tako lako.
I tu uopste ne pricam o odnosu muskarca i zene. To bih cak ostavila po strani, jer ce samo napraviti dodatnu pometnju.
Mozes li zamisliti „bezglav“ zivot?
Ljudi planiraju da bi se zastitili.
Strah od buducnosti, strah od neizvesnosti, pa ako dobro isplaniraju mozda su sanse za laksi zivot vece.
Pa lepo je to.Mogu, jer ga živim....![]()
Ja?Pa lepo je to.
Kad mozes. I kad umes.
Ja ti kazem da se ti luksuziras, a ti mi ne verujes.![]()
Naravno, sreca i uspeli ili neuspeli planovi i zelje.A život je računica sa mnogo nepoznatih i sa velikim učešćem sreće?
I džaba vam kalkulisanje?
Jokić je bio draftovan koji?
Proračunato?Naravno, sreca i uspeli ili neuspeli planovi i zelje.
I ne planira se i ne obracunava non-stop. Znas ti to i sam.
Ma uopste ne mislim na novac kada kazem da se luksuziras. To je stanje uma kada ne moras da planiras i mozes da zivis opusteno.Ja?
Ti si se dobro udala, zar ne?
Dobro, mani mene.Ma uopste ne mislim na novac kada kazem da se luksuziras. To je stanje uma kada ne moras da planiras i mozes da zivis opusteno.
Ja pre sina i ja sa sinomDobro, mani mene.
Kako je kod tebe?
I ja sam, jer znam da jesi.Ja pre sina i ja sa sinomista, ali mnogo obazrivija i pazljivija prema zivotu.
Ili sto bi Corvus rekao - proracunata.
Bezimeni ce biti odusevljen kad ovo bude video.
Dok sam usamljen takav sam.. Ali kad sam sa nekim onda je drugacijeVerujem da ima dovoljno devojaka koje zele isto sto i ti.
Druzenje, paznju i bliskost.
Samo nemoj puno kukati…
Ozbiljno ti to govorim.
Ljudi ponekad zapocnu vezu cisto da bi se relaksirali i pobegli od problema. Zele veselost, smeh, opustenost i blebletanje o nebitnim stvarima.
Ako vec ne zelis nista ozbiljno onda gledaj da tu devojku ne opterecujes svojim zivotom, ne pravi fokus na sebi, pricaj o drugim stvarima.
brt ja tebe ne razumem nista@Ganfajter
Vidiš.Sad to radim.
I to tako izgleda.Kapiraš.
I tamo kod tebe u kafani 10tak strana unazad.
A neeee tamo gde si ti došao i onako.
Pogledajte prilog 1352991
kazu stariji ne ebe lep nego uporan?Netko 'ambiciozan'.
kazu stariji ne ebe lep nego uporan?
Bas tako.Cini ti se.
To uopste nije tako lako.
I tu uopste ne pricam o odnosu muskarca i zene. To bih cak ostavila po strani, jer ce samo napraviti dodatnu pometnju.
Mozes li zamisliti „bezglav“ zivot?
Ljudi planiraju da bi se zastitili.
Strah od buducnosti, strah od neizvesnosti, pa ako dobro isplaniraju mozda su sanse za laksi zivot vece.