Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
klinci i klinceze... ja imam 16 godina i moja kosarkaska karijera je umalo propala zbog aa3... doktor mi je rekao sledece stvari:
1.vezbe se ne smeju raditi bez strucnog nadzora:trenera,prijatelja,doktora...
2.u samim vezbama ostecujete vasa kolena,zglobove itd. sto je pogubno
3.skace se do iznemoglosti sto opterecuja nase telo,i s toga su rezultati slabi

ako ocete da nabijete odraz,najbolje vam je da skoknete do prodavnice sportske opreme i kupite tegice od 1kg ili 0,5 i sa njima,ne pretjerano,trenirate...

rekao sam sta sam imao... zzop

hoces veci odraz, radi raspitaj se kako se rade vezbe, u svakom sportu postoji mogucnost do dolaska povrede, zivi sa tim

Vidim da u se pojavljuju programi poput VJB ili Air Canada. Ma ljudi to sj sve shatro. Odradi Air Alert 3 , pauziraj 1 mesec( istezi se i odrzavaj kondiciju) onda odradi Air Alert Advenced , kad ga zavrsis odmori 1 nedelju (samo se istezi) . Normalno moras i da odrzavas kondiciju, bavis se sportom koji podrazumeva skakanje , dobro i pravilno se hranis i dovoljno odmaras ( 8 sati dnevno) . Nemoguce je da sve ovo ispostujete a da vam se odraz za 6 meseci ne poveca 20+ cm ( meni se povecao 22 cm ).

Vidim da u se pojavljuju programi poput VJB ili Air Canada. Ma ljudi to sj sve shatro. Odradi Air Alert 3 , pauziraj 1 mesec( istezi se i odrzavaj kondiciju) onda odradi Air Alert Advenced , kad ga zavrsis odmori 1 nedelju (samo se istezi) . Normalno moras i da odrzavas kondiciju, bavis se sportom koji podrazumeva skakanje , dobro i pravilno se hranis i dovoljno odmaras ( 8 sati dnevno) . Nemoguce je da sve ovo ispostujete a da vam se odraz za 6 meseci ne poveca 20+ cm ( meni se povecao 22 cm ).
posle koliko si poceo da primecuujes rezultate?

E pozz ljudi.... Ovako... imam 14 god. visok sam 180cm,tezak 62kg...itd...itd...

Procitao sam oko 70 stranica ove teme i posle svega voleo bih da mi neko kaze da li bi ja trebao da pocnem da radim AA3???????????????????????(posto imam 14 godina) Inace pipam obruc bez ikakvih problema...Ali nisam zadovoljan...Voleo bih da na treningu kucam preko mojih ortaka koji imaju 2m i da sa njima zajebavam posto i oni kucaju kao od sale...

Skinuo sam sa neta ceo program josh pre 2 nedelje ali josh nisam siguran da li treba da pocnem da radim posto mnogi kazu da mogu da se sje*em sa tim programom.....

Voleo bih da cujem vase komentare pa da vidim da li bi ipak trebao da sacekam josh koju godinu....toliko

najjaci je trip sto se svako dovuce na temu i zna bolje od svih ostalih koji su pisali, "ma to je dobar program nego vi ostali to niste dobro radili, niste se zagrejali itd itd".. mislim da su svi bez izuzetka to napisali..

btw ja sam pacer, cisto da ne mislite da je neko ko se sada prikljucio temi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back