sandics
Početnik
- Poruka
 - 40

evo ja cu......
nemam prejake noge, sada cu da pocnem da radim sprinteve......
mozes i meni da posaljes na sandics@teol.net
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ja cu......
nemam prejake noge, sada cu da pocnem da radim sprinteve......
klinci i klinceze... ja imam 16 godina i moja kosarkaska karijera je umalo propala zbog aa3... doktor mi je rekao sledece stvari:
1.vezbe se ne smeju raditi bez strucnog nadzora:trenera,prijatelja,doktora...
2.u samim vezbama ostecujete vasa kolena,zglobove itd. sto je pogubno
3.skace se do iznemoglosti sto opterecuja nase telo,i s toga su rezultati slabi
ako ocete da nabijete odraz,najbolje vam je da skoknete do prodavnice sportske opreme i kupite tegice od 1kg ili 0,5 i sa njima,ne pretjerano,trenirate...
rekao sam sta sam imao... zzop

Svi to kazu dok ne stanu pod teg u weighted chuchnju![]()
A kako da nabavimo knjigu?Ljudi, sad bih se rado raspisao o tome shta sam nauchio o odskoku i snazi u zadnjih 2 mjeseca ali necju da troshim vrijeme jer vjerujem da nikog ne interesuje. Ako koga ipak interesuje, neka prochita Vertical Jump Bible. Knjiga je genijalna!

tkacio:posle koliko si poceo da primecuujes rezultate?Vidim da u se pojavljuju programi poput VJB ili Air Canada. Ma ljudi to sj sve shatro. Odradi Air Alert 3 , pauziraj 1 mesec( istezi se i odrzavaj kondiciju) onda odradi Air Alert Advenced , kad ga zavrsis odmori 1 nedelju (samo se istezi) . Normalno moras i da odrzavas kondiciju, bavis se sportom koji podrazumeva skakanje , dobro i pravilno se hranis i dovoljno odmaras ( 8 sati dnevno) . Nemoguce je da sve ovo ispostujete a da vam se odraz za 6 meseci ne poveca 20+ cm ( meni se povecao 22 cm ).
link za sta?