sandics
Početnik
- Poruka
- 40
evo ja cu......
nemam prejake noge, sada cu da pocnem da radim sprinteve......
mozes i meni da posaljes na sandics@teol.net
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ja cu......
nemam prejake noge, sada cu da pocnem da radim sprinteve......
klinci i klinceze... ja imam 16 godina i moja kosarkaska karijera je umalo propala zbog aa3... doktor mi je rekao sledece stvari:
1.vezbe se ne smeju raditi bez strucnog nadzora:trenera,prijatelja,doktora...
2.u samim vezbama ostecujete vasa kolena,zglobove itd. sto je pogubno
3.skace se do iznemoglosti sto opterecuja nase telo,i s toga su rezultati slabi
ako ocete da nabijete odraz,najbolje vam je da skoknete do prodavnice sportske opreme i kupite tegice od 1kg ili 0,5 i sa njima,ne pretjerano,trenirate...
rekao sam sta sam imao... zzop
Svi to kazu dok ne stanu pod teg u weighted chuchnju![]()
A kako da nabavimo knjigu?Ljudi, sad bih se rado raspisao o tome shta sam nauchio o odskoku i snazi u zadnjih 2 mjeseca ali necju da troshim vrijeme jer vjerujem da nikog ne interesuje. Ako koga ipak interesuje, neka prochita Vertical Jump Bible. Knjiga je genijalna!
posle koliko si poceo da primecuujes rezultate?Vidim da u se pojavljuju programi poput VJB ili Air Canada. Ma ljudi to sj sve shatro. Odradi Air Alert 3 , pauziraj 1 mesec( istezi se i odrzavaj kondiciju) onda odradi Air Alert Advenced , kad ga zavrsis odmori 1 nedelju (samo se istezi) . Normalno moras i da odrzavas kondiciju, bavis se sportom koji podrazumeva skakanje , dobro i pravilno se hranis i dovoljno odmaras ( 8 sati dnevno) . Nemoguce je da sve ovo ispostujete a da vam se odraz za 6 meseci ne poveca 20+ cm ( meni se povecao 22 cm ).
link za sta?