Mast3r96
Zainteresovan član
- Poruka
- 123
Pa ja sam to reko posto je on pitao inace to niko ne preporucuje(gledajuci po drugim forumima).Ili jos bolje neka se ne glupira sa tim i uopste ih ne stavlja jer ne sluze nicemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja sam to reko posto je on pitao inace to niko ne preporucuje(gledajuci po drugim forumima).Ili jos bolje neka se ne glupira sa tim i uopste ih ne stavlja jer ne sluze nicemu.
Ne,dosta su dobri i nediram ih,ali ko sto rece Deadalus odbojkas sam pa sad vezbam saku za odbojku,jer time hocu da se bavim.A vezbas li tehniku i sut?
Pesme dok vezbam:Roy Jones-Can't be touched,Eminem-Not afraid i Survivol-Eye of the tiger.Mast3r96,imas li nesto za motivaciju npr neku knjigu,film,pesmu?
Posto nemozes u teretanu evo vezbe koje treba da radis kako bi povecao skok:Pozdrav. Imam 16 godina. Visok 171 cm, tezak 59 kg. Ne znam koliki mi je tacno odraz (mogu da skocim iz mjesta na predmet visok 65cm). Dohvatna visina negdje oko 295 cm. Zelio bi da mi neko preporuci sta da radim da bi tamo makar u decembru mogao zakucati ( kako-tako ali da je zakucavanje) ? Teretana nije u opciji, jer je nema u mjestu gde zivim. Trenutno radim izdizanje na prste, trusnjake, skokove neke (skocim sa 40 cm na pod pa opet na 40 cm), skokove na prstima... Interesuje me sta bi mi moglo pomoci da za npr 2 mjeseca dignem nekih 15 cm. Vidim da preporucujete pilometriju, ali nikako ne mogu te vjezbe da nadjem. Unapred hvala na odgovorima i savjetima.
Pesme dok vezbam:Roy Jones-Can't be touched,Eminem-Not afraid i Survivol-Eye of the tiger.
Nzm za tebe al meni deluje,taman kroz vezbe izbacim sav bes koji nakupim...![]()
Dobar je ,nije los,al ipak ja preferiram pesmeEvo jedan extra film,motivise me kad god ga pogledam http://www.nicijazemlja.com/portal/components/com_video/film-prevedeno-hrv-w/never-back-down-video_318257856.html
Evo ti polimetrijske vezbe http://www.exrx.net/Lists/PowerExercises.html
po meni mogo bi celu nedelju da iskoristis za odmor,kako bi se odmorili misiciee ljudi evo me obecao sam da cu da napisem svoj plan vezbanja(ukratko) pa ko se razume neka malo analizira i podeli njegovo misljenje o mom treningu:
ponedeljak:biceps,grudi,pliometrija,trbusnjaci sklekovi
utorakdmor,trbusnjaci,sklekovi
sreda:ledja,triceps,pliometrija,trbusnjaci,sklekovi
cetvrtakdmor,trbusnjaci,sklekovi
petak:noge,rame,pliometrija,trbusnjaci,sklekovi
subotadmor,trbusnjaci,sklekovi
nedeljadmor,trbusnjaci,sklekovi
ko god ima neki komentar ili savet slobodno neka napise dobro ce mi koristiti pozzz za sve
ee ljudi evo me obecao sam da cu da napisem svoj plan vezbanja(ukratko) pa ko se razume neka malo analizira i podeli njegovo misljenje o mom treningu:
ko god ima neki komentar ili savet slobodno neka napise dobro ce mi koristiti pozzz za sve
ee ljudi evo me obecao sam da cu da napisem svoj plan vezbanja(ukratko) pa ko se razume neka malo analizira i podeli njegovo misljenje o mom treningu: