Ja ne radim sa tegovima,samo na tribinama,vijacu i polimetriju.Inace treniram i vaterpolo extra je za noge 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh sve sam pisao ranije, bez ljutis ali nemam voljni momenat da sve ponovo kucam... 700 trbusnjaka je previse.... nemas svrhe raditi toliko, dobice izdrzljivost trbusnog zida koja ti takoreci nicemu nece sluziti.... ali to ne znaci da treba samo da smanjis broj ponavljanja... radi teze trbusnjake, dodaj teret.... i smanji... ne treba ti ni 150 trbuha dnevno ako su pravi![]()
Koje tačno vežbe za jezgro, ništa time nisi rekao?
Radi Janda trbušnjake..
@Petar97
Nemam nista protiv vaterpola, cak nasuprot... samokazem da se od toga ne skace bolje, ali to ne znaci da nema milion drugih dobrih osobina...
esi pokusao onako kako sam ti reko u predhodnom postu?zna li neko kako da zadrzim loptu u ruci,kada se odrazavam sa dve noge posto, ja se zaletim skocim fenomenalno al lopta ode u pm(inace nmg da obuhvatim loptu)
Nemoj da se zeznes ko ja!Uf,ja sam danas bio u 2 na terenu po najvecem suncu da skacem,nema duge vezba je keva...
Ma samo da provalis kako se kuca,to je svrha vezbe.Ja imam 186-7 ali imam slab skok oko 55-60 cm pa mogu samo delom sake da predjem.Taj problem cu sad leti da resim dok nema skole.
I drago mi da sam pomogo,da imate neke koristi od mene![]()
Bent press breSta je bench press a la Saxon?