Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
coa,pokusaj da prvo zakucas sa teniskom lopticom,onda sa rukometnom,pa sa odbojkaskom i na kraju kucaj basketarom.
Mislim da ce ti pomoci,inace ista je vezba u MVP-u tako da po meni je dobra za saku! pozzz:ok::pivce:
(sa svakom loptom kucaj po 2 dana,sem sa teniskom s njom 1)

Poslednja izmena:
Uh sve sam pisao ranije, bez ljutis ali nemam voljni momenat da sve ponovo kucam... 700 trbusnjaka je previse.... nemas svrhe raditi toliko, dobice izdrzljivost trbusnog zida koja ti takoreci nicemu nece sluziti.... ali to ne znaci da treba samo da smanjis broj ponavljanja... radi teze trbusnjake, dodaj teret.... i smanji... ne treba ti ni 150 trbuha dnevno ako su pravi :)

Uh sve sam pisao ranije, bez ljutis ali nemam voljni momenat da sve ponovo kucam... 700 trbusnjaka je previse.... nemas svrhe raditi toliko, dobice izdrzljivost trbusnog zida koja ti takoreci nicemu nece sluziti.... ali to ne znaci da treba samo da smanjis broj ponavljanja... radi teze trbusnjake, dodaj teret.... i smanji... ne treba ti ni 150 trbuha dnevno ako su pravi :)

Trbusnjake radim iz 2 puta posle rucka sa teretom(300)takodje su ukljucene i vezbe za jezgro,a kad se vratim sa basketa tamo negde oko 20h jos 400-500,bez tereta i za jezgro(takodje bez tereta)...Takodje radim i na kosoj klupi,tako da radim sa prilicnim intenzitetom.

Ne ocekujem da cu popraviti odraz trenirajuci vaterpolo,pre svega sam se upisao da bih razvio grudne i trbusne misice i usavrsio plivanje .Svako vece radim nekoiko vrsta trbusnjaka,sklekove,ledjne i trcanje a od jula planiram da inezivnije pocnem vezbe za noge,tehniku i sut vodeci racuna o ishrani.

Sta mislis o ovim vezbama posto uglavnom njih radim?

@McGrady023
Ti mene ne slusas, cim mozes da uradis 700 pa makar iz 50 serija, to je slab intenzitet... to je kao kad bi trcao 40km sprint, ne to nije sprint, to je samo jak tempo koji ti je za tu duzinu najbolji, ali nikako nije sprint... tako i za trbuh, cim ti uradis 200 sa teretom, mali je teret ili je laka vezba...
probaj da uradis ovih 700 :) ako uspes... skidam kapu :)
@Petar97
Nemam nista protiv vaterpola, cak nasuprot... samokazem da se od toga ne skace bolje, ali to ne znaci da nema milion drugih dobrih osobina...

Sta je jezgro koje pominjete :)?

Dragon flags :D
A ništa ako neko ne može da uradi 700 ponavljanja xD

I onu vežbu sa gornjeg linka sa osmominutnim treningom verujem da ne rade pravilno.. Tako je moj cimer koji je tako zdrav i gnuša se tegova pričao o trbušnjacima nešto, ja mu kažem da proba da uradi to sa podizanjem nogu kako treba.. Nije mogao ni sa jednom nogom, a drugom na zemlji sa kolenom pod uglom od 90 stepeni.. A drugi cimer, bivši rukometaš, krene da se busa jednom i da radi trbušnjake, jedan drugi, treći.. Uradio je 30 dok konačno nije skapirao da mu pričam da stane.. Onda mu rekoh kako da uradi pravilan Janda trbušnjak (kako mi čudno zvuči - trbušnjak).. Počeo je da se cima ko glista neka onde, i nakon tri pokušaja je pao, sav znojav :lol:

Nego, Zverčina, offtopic mali: Za šta je tačno bent press, onaj "a la Saxon"? Nalazim stalno tumačenja koja kazuju da je vežba za leđa, ramena, noge i trbušnjake.. I ta četiri retko zajedno :lol:

Uf,ja sam danas bio u 2 na terenu po najvecem suncu da skacem,nema duge vezba je keva...
Nemoj da se zeznes ko ja!
Otiso sam u 3 na basket i da vezbam malo,kad ono roknula me suncanica,puca glava,izbacivanje prekomerne tesnosti non-stop(nisam hteo da kazem povracanje).
Tako da pre 4 nemoj da budes lud i da ides da vezbas napolju!Uostalom probaj,garantujem da nece biti dobro.Pamet u glavu :cool::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back