aaallleeennn
Obećava
- Poruka
- 88
heheh te vezbe su super kapiram ja to ali gledaj posto nisam pocetnik znaci ne radim vise sa malim kilazama besmisleno je takve vezbe su strasno opasne ako neznas tehniku a da nee pricamo kako bi me vlasnik teretane izbacio napolje kad bi ja bacio teg a ne polako spustao a moras priznati da je malo pretesko spustati tegove polako koji su tvoji tezine ili tezi od tebe ako me razumes a se tice dubokih cucnjeva to me bas interesuje zbog cega su tako bitni za odraz to sam svuda cuo ali ne kapiram kada ti kad skaces neides skroz duboko u cucanj cak je i pitanje da li ides i do 90 stepeni a i opet treba biti razgiban dobro da bi takve vezbe radio oni dizaci tegova to rade ceo zivot!!mislim jedina mi je logika kod njih sto dublje ides razvijas vece misice a saa tim i vecu snagu nogu al ***** li ga
pa ja mogu power clean sa 80 kg..i nemam tih problema sa bacanjem tegova, olimpijski su tegovi,oni gumeni pa ih smijem baciti... a sa dubokim cucnjevima razvijas veci ROM(range of motion) i naravno vise snage.. probaj 100 kg sa cucnjem 90 stepeni, pa probaj duboki cucanj, pa da vidis u kojem treba vise snage.. a duboki cucanj takodjer razvija gluteuse i hip flexore koji imaju veliku ulogu u odrazu