Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, jos malo ces rasti, a i to je dobar period za razvoj atletskih sposobnosti. Treba da krenes sa vezbama snage, mada ne moras jos sa tegovima.

ovaj program koji radim ima 15 vjezbi za dan i imam vjezbu gdje radim sa tegom od 40 kg po 30 cucnjeva pa se iz sedmice povecava i serija i ponavljanje a u gornjem dijelu imam dosta snage jer radim dosta vjezbi sa vecim opterecenima vec vise od pola godine

Onda mi nisi dobro rekao. Sudeci po visini, doseg ti je mozda cak i 260. Sa tom visinom, ako nabijes odraz od 65cm, sto nije nerealno, mozes da radis sta god hoces.

Taj lik dobro skace, ali ta racunica oko njegovog skoka im je pogresna. Ali moze da skoci preko jednog metra, dakle dobar je, nema sta. Inace rekord u skoku drzi Kadour Ziani, jedan mrsavko visok 180cm. Kako sam kaze, odraz mu je 56inca iz mesta, odnosno 142cm.

Ma nisam bas tacno merio, A variram sa tezinom, pa nikad ne znam koliko tacno mogu da skocim. I ja sam racunao da imam odraz oko 60 cm iz zaleta..Provericu.
A za ovog od 142cm ne verujem dok ne vidim :)

da li je sprint na 100 metara od 13.2 sekundi za moje godine lose ili dobro???
ako netko zna neka odgovori

Dobro je. Mogu ti odmah reci da ces u zivotu upoznati jako mali broj sportista koji ce biti brzi od tebe. Ispod 13 obicno trce najbrzi fudbaleri i bolji DIFovci, a ispod 12 jako retki i oni su obicno kandidati za atletiku.
Sto se tice godina, vecina ljudi dostigne vrhunac kad je rec o brzini bas u tim godinama, ali to je zbog toga sto posle dvadesete (ili ranije) vecina ljudi dosta smanji svoje bavljenje sportom.

@kobe24
E sada cemo ti i Mickey Fine i ja reci da je to fantastican rezultat i da ne mozemo da vjerujemo da tako brzo trcis...:D

P.S. Mislim da se i Bolt pribojava ako cita postove na nasem forumu...:D

Ja cam mislio da on ima 16 godina lil tako nesto. Hehe, moguce je.. ko zna? To moze ali ne mora nista da znaci. Neki ljudi (doduse takvi su jako retki) su u osnovnoj trcali cak 12,5 ili tako nesto pa posle nisu nista napredovali, a neki su tek u srednjoj skoli dostigli vrhunac.
Bolt je u tim godinama verovatno trcao oko 11.5. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back