Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doc Elevator:
ja sutra palim u teretanu da radim vezbe za odraz dajte neke predloge za vezbe a da nisu iz ova dva programa, znaci neke sto se rade na spravama!
Ove vjezbe koje ti je pacer rekao, i radi more sve vjezbe za noge ;)... 3 puta po 12 ponavljanja.. Odmor mora biti kao u AA3, radish 3 puta u nedjelji, prva, ponedjeljak-srijeda-petak, 2 utorak-srijeda-chetvrtak... I tako mijenjash... Nemoj precjerat sa kilazom , i obavezno konsultuj fizio-terapeuta kojeg svaka teretana MORA da ima... I reci mu shta hocjesh da postignesh i on ti kaze nego ja i pacer zajedno ;)

Zvercina:
Ja 90% teretani koje znam, nemaju fizioterapeuta... cak sta vise jedva i da znam neku teretanu koja ima fizioterapeuta... mada bi mozda i trebale da ih imaju.
Pa to je Srbija a ovo je Evropska Crna Gora.. :D. .. Shalu na stranu...\
KOd nas svaka ima, chak ova, u koju sam ja neko vrijeme ishao, ima fizioterapetua koji radi kao fizioterapeut prvog tima Mornara! I ja sam mu samo prishao, upoznao se, rekao mu shta treniram i dje treniram (kadeti Mornara ;)) i on mi je rekao radi to to i to...
sta si mislio pod kilazom, mislis da se ne ugojim
;)

Naravno da ne.. Misilim na kilazu, tj. pravilnije bi bilo da sam rekao tezinu, tegova koje koristish... Ako se preopteretish, necje pomocji, nego odmocji ;) .. Mada, ako tamo dje idesh ima fiziotereapeut, onda bi trebalo da zna... :D

Nego, kada si rekao da jedva chekash da pochnesh da trenirash m,islio si na teretanu ili AC :D:D:D ???

E da, htio sam da kazem da mislim da Djole uopshte nema AC... Ali dobro, chovjek je htio da me postidi i uspio je... A ja kao budala brisao postove ;) ;) ;)... MA... shto je bilo bilo je :D:D

Ja 90% teretani koje znam, nemaju fizioterapeuta... cak sta vise jedva i da znam neku teretanu koja ima fizioterapeuta... mada bi mozda i trebale da ih imaju.
Pa to je Srbija a ovo je Evropska Crna Gora.. . .. Shalu na stranu...\
KOd nas svaka ima, chak ova, u koju sam ja neko vrijeme ishao, ima fizioterapetua koji radi kao fizioterapeut prvog tima Mornara! I ja sam mu samo prishao, upoznao se, rekao mu shta treniram i dje treniram (kadeti Mornara ) i on mi je rekao radi to to i to...

sta si mislio pod kilazom, mislis da se ne ugojim
Naravno da ne.. Misilim na kilazu, tj. pravilnije bi bilo da sam rekao tezinu, tegova koje koristish... Ako se preopteretish, necje pomocji, nego odmocji .. Mada, ako tamo dje idesh ima fiziotereapeut, onda bi trebalo da zna...

Nego, kada si rekao da jedva chekash da pochnesh da trenirash m,islio si na teretanu ili AC ???

E da, htio sam da kazem da mislim da Djole uopshte nema AC... Ali dobro, chovjek je htio da me postidi i uspio je... A ja kao budala brisao postove ... MA... shto je bilo bilo je
Slam_Dunker, gde trenirsh i iz kojeg si grada? I ja sam iz CG... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back