nikoj
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
15cm nije los rezulat,ali moze i bolje.DJOLE budi covek i daj te 2 sedmice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neeeeeeeeeeeeeee mogu vishe!!!:x 10 puta smo ostavljali link za AA, zashto bi nam ga sad pa ti slao:???: Prije neko shto ponovo neshto napishesh prochitaj temu od pochetka!!!

Nije, reka je 47cm_ILIJA__:air stefan - los rezultat za ovoliki napor!!!! djole_Sami je cini mi se napisao da mu se poveco 27 cm za 6 nedjelja
@ILIJA ... ja sam bio blizi !!!DJOLE_SAMI:Imam samo jos da dodam da je Air Canada potpuna izmisljotina. Tolika je to izmisljotina da mi se odraz povecao samo 42cm(1,377ft).

Ma oce da postavimo link od AA...pocni od 11 koliko treba puta da se kaze
Mislim. Ove vjezbe koje ti je pacer rekao, i radi more sve vjezbe za nogeDoc Elevator:ja sutra palim u teretanu da radim vezbe za odraz dajte neke predloge za vezbe a da nisu iz ova dva programa, znaci neke sto se rade na spravama!
veceras cu ici do trenera u teretani da se posavetujem...
Pa to je Srbija a ovo je Evropska Crna Gora..Zvercina:Ja 90% teretani koje znam, nemaju fizioterapeuta... cak sta vise jedva i da znam neku teretanu koja ima fizioterapeuta... mada bi mozda i trebale da ih imaju.
sta si mislio pod kilazom, mislis da se ne ugojim
Slam_Dunker, gde trenirsh i iz kojeg si grada? I ja sam iz CG...Pa to je Srbija a ovo je Evropska Crna Gora.. . .. Shalu na stranu...\Ja 90% teretani koje znam, nemaju fizioterapeuta... cak sta vise jedva i da znam neku teretanu koja ima fizioterapeuta... mada bi mozda i trebale da ih imaju.
KOd nas svaka ima, chak ova, u koju sam ja neko vrijeme ishao, ima fizioterapetua koji radi kao fizioterapeut prvog tima Mornara! I ja sam mu samo prishao, upoznao se, rekao mu shta treniram i dje treniram (kadeti Mornara ) i on mi je rekao radi to to i to...
Naravno da ne.. Misilim na kilazu, tj. pravilnije bi bilo da sam rekao tezinu, tegova koje koristish... Ako se preopteretish, necje pomocji, nego odmocji .. Mada, ako tamo dje idesh ima fiziotereapeut, onda bi trebalo da zna...sta si mislio pod kilazom, mislis da se ne ugojim
Nego, kada si rekao da jedva chekash da pochnesh da trenirash m,islio si na teretanu ili AC ???
E da, htio sam da kazem da mislim da Djole uopshte nema AC... Ali dobro, chovjek je htio da me postidi i uspio je... A ja kao budala brisao postove ... MA... shto je bilo bilo je