vlada_ljkra:E ljudi ja sam radio one mrtve vezbe Airl Alert 3 i sada me toliko boli koleno da jedva silazim niz stepenice.Dajte neki savet sta da radim.
Iduci put procitaj sta smo pisali o AA programima na ovoj temi. Poz, valjda ce koleno biti OK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vlada_ljkra:E ljudi ja sam radio one mrtve vezbe Airl Alert 3 i sada me toliko boli koleno da jedva silazim niz stepenice.Dajte neki savet sta da radim.

Vidim ja da cje meni biti najpametnije da kada budem bio siguran da cju se profesionalno baviti kosharkom zovnem Zverchinu da me trenira! OVO NIJE SARKAZAMZvercina:A kad smo poceli s radom, jedva si 100kg mogao da cucnes i jos si mi nesto filozofirao... zato cuti i pokri se usima![]()

Mmaxi:Ja malo radim cucnjeve sa 150-180kg i tako
mwahahah :-D:-DZvercina:A kad smo poceli s radom, jedva si 100kg mogao da cucnes i jos si mi nesto filozofirao... zato cuti i pokri se usima
pacer:mwahahah :-D:-D
jel se to meni cini il to vas dvojica samo pravite zazubice ovim momcima koji se ovde muce da povecaju odraz i da zakucaju? :-P

_ILIJA__:e i ja sam dosta popravio odraz , lagano zakucavam..

_ILIJA__:pa koliki je to tebi odraz jbt,, ??![]()

Zvercina:@Mmaxi
Celom znam da mozes, al bas nosem...hm..mislim da ti fali 3-6cm"... Al nesto te nema zadnjih par nedelja na treninzima?
@Pacer
Moramo malo da im pravimo zazubice, kad sam pricao kako da rade... oni me svi prozivali... Aj pa valjda cemo uskoro da postavimo i neki snimak![]()

_ILIJA__:znacu otprilike oko 1.10 m svaka cast..![]()

Cega 1.10 ,krvnih zrncadi ,znate li vi sta je to , ne lazi ljude , :shock: :shock: :shock:_ILIJA__:znacu otprilike oko 1.10 m svaka cast..![]()
bugo:Cega 1.10 ,krvnih zrncadi ,znate li vi sta je to , ne lazi ljude , :shock: :shock: :shock:
http://www.ukth.hr/kps_cd/2 METODIKA KONDICIJSKOG TRENINGA.pdf