Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacer:
mwahahah :-D:-D
jel se to meni cini il to vas dvojica samo pravite zazubice ovim momcima koji se ovde muce da povecaju odraz i da zakucaju? :-P

Grunt pitao kako nam napreduje odraz pa ja rekao za sebe:P:P

_ILIJA__:
e i ja sam dosta popravio odraz , lagano zakucavam..

Zadnji put sam zakucao pre mozda nekih mesec dana, i ako se dobro secam, lagano je islo sa penala

Zvercina:
@Mmaxi
Celom znam da mozes, al bas nosem...hm..mislim da ti fali 3-6cm"... Al nesto te nema zadnjih par nedelja na treninzima?

@Pacer
Moramo malo da im pravimo zazubice, kad sam pricao kako da rade... oni me svi prozivali... Aj pa valjda cemo uskoro da postavimo i neki snimak :P:P:P

Pa znas da sam povredio ledja pa malo pauziram:P

_ILIJA__:
znacu otprilike oko 1.10 m svaka cast.. ;)

Pa tako, otrpilike, videcemo sta ce da bude kad budem radio +200kg cucanj:P

Bugo... jel takav komentar zbog ljubomore ili... Nije mi jasno, zasto na ovoj temi (a i vecini ostalih), ako napises nesto sto vecina ne moze, ili se sa tim ne slaze, odmah padaju najcrnje prozivke.
Ako pogledas nekoliko postova iznad, videces da sam napisao da cu se uskoro potruditi da postavim snimak... tako da pssssstttttttt, osim ako nemas nesto pametno da kazes...
Eto trudio sam se da budem uljudan, nije mi cilj bio da branim Mmaxi-ja, vec sam se ja osetio prozvanim posto sam ja sa njim radio.

Neko mi je rekao da chuchnjevi nisu dobri za vjezbanj jer se prililkom njihovog rada gubi onaj sloj za istezljivost(Neznam mu tachno ime), ono shto se nalazi kod zglobova... (chak nisam siguran da je o tome rech)...
Izvinjavam se na ovakvoj izjavi, ali ne znam kako drugachije da se izrazim...

Stranica koju si postavio je deo knjige, koja se svake godine izdaje u hrvatskoj nakon koliko se secam seminara kondicionih trenera, i predstavlja zbornik radova kako bi oni rekli, inace vrhunski treneri stoje iza tih tekstova, tako da bi trebalo prelistati i procitati.
Al sam srocio post alal mi vera :P:P:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back