Slam_Dunker
Primećen član
- Poruka
- 799
Samo se vi zaje6avajte... Mi danas dobijamo 7. i 8. nedjulju AC-a! TOOOOOOOOOOOOOOOOO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

200 shuteva manje vishe, nikome nece shkoditi... Od vishka glava ne boli...Zato sto je to cisto gubljenje vremena.
A i nesto cisto sumnjam da ces imati snage i osecaja da sutnes na kraju sedmice na utakmici, ako svaki dan odsutiras 500-1000 (uz koje se moras smoriti na kvadrat).
Uzgred, Sale Djordjevic kaze da je 300 dovoljno

!!!
Zvercina:@Srlesrle
Po cemu, i u cemu je to dexterka u pravu? Daj reci da saznam i ja nesto novo. Dokle si ti dogurao u kosarci (gde si igrao i u koju ligu) kad je 100-150 suteva bilo dovoljno?
Osim toga proces automatiacije pokreta je na +10 000, a kretanja je na +100 000, malo je teze napraviti razliku izmedju pokreta i kretanja, ali ona ipak postoji.
Kako to mislish da ce biti chovek koji ce znati samo da shutne:???: On kada usavrshi shut sa tim redovnim treningom od 1000 shuteva dnevno moze slobodno i da spusti broj shuteva (na 150/200 shuteva) samo radi odrzavanja forme shuta...(neznam da li sam se pravilmno izrazio kad sam rekao forme)... Znachi on ce da kazemo takvim treningom za jedno pola ili cetvrtinu godine dana napraviti jedan solidan shut, tako da ce imati dosta vremena da vezba i tehniku i sve ostalo...Kazem,na osnovu iskustva od ljudi koji su na ipak mnogo visim pozicijama od mene znam za ove stvari za sut.Isto tako,ko moze da sutira bas svaki dan po 1 000 suteva,a da pritom ide sam po loptu,taj nista drugo nece stici da radi,a to nikako nije pametno.Bice covek koji ce samo znati da sutne i nista vise.

Ovo ti je poooootpuno nelogichno... Tako cjesh da ojachash zglob, i MOZDA da dobijesh malo osjecjaja... ALI ti bre treba da imash preciznost, ako ti lopta udari u zid ona cje se vratiti, ma pod kojim ga ti uglom budesh pogodio-Air Stefan-:Ps: Ako bash nemate nikoga da vam dodaje loptu vezbajte shut shutirajuci loptu od zid... Lopta se odbija od zida i vraca vam se u ruke tako da ima skoro isti efekat kao kad shutirate na kosh...![]()
Mislim da svako ima neki vizuelni prikaz kosha(obrucha)... Znachi ti odprilike odredish gde ti se nalazi kosh, i onda mozesh lako da naslutish kad si ubacio loptu, a kad ne...Ovo ti je poooootpuno nelogichno... Tako cjesh da ojachash zglob, i MOZDA da dobijesh malo osjecjaja... ALI ti bre treba da imash preciznost, ako ti lopta udari u zid ona cje se vratiti, ma pod kojim ga ti uglom budesh pogodio

Da, da ovde svako ko ima 175 moze da zakuca...E ljudi jel moze neko da mi posalje AA 3 ?? Cujem da je dobar...
Visok sam 175 , a mogu da zakucam , jer imam solidan odraz...

Znash da mi mladji chesto kazemo za solidan, dobar shut kao da ne moze da promashi...(priznajem da sam pogreshio).Sto se tice tog momka iz CG, ako je on sutirao 300-500 onda on nije neki suter, sto se tice toga "nemoze da promasi" prvo si napisao da nemoze da promasi a onda da mu je solidan sut ---gde je tu logika.
Pravi suter se ne pokazuje time da li ce da da 1000 od 1000 na treningu nego u igri, na utakmici, pred protivnikom, pred tremom........
Jedno je kad ti sutnes 100 , pa dok se namestis , pa dok promenis poziciju, pa opet sa iste pozicije, to nisu realni uslovi.....
Vrhunski suteri (mislim na sam vrh) sutiraju na treninzima skoro isljucivo sa 7-8 metara trojke, a kad dodje na utakmicu da 10 trojki bez promasaja, ili mu opste nije problem da ubaci neki fade'd'way preko 3 igraca sa 7 metara...
Pominjao sam jednog mog dobrog drugara, koji sutira iz koje hocete pozicije, bilo kojom brzinom, bez obzira da li je igrac ispred njega ili ne u precniku do 7-8 m(do kosa) u igri sa procentom uvek ali uvek vecim od 85% a cesto i preko 90-95%..... Ali on je sad vec malo omatorio, zbog "tatinih i maminih sinova" nije mogao da igra..............,
Sto se tice tvoje vezbe odbijanja o zid loptom, mogu ti reci samo da ti je vezba izuzetno katastrofalna, ta vezba je krajnje nerealna i ni blizu pravim uslovima suta.
Svi bi vi da vezbate sut a nemate ni neka osnovna znanja u sutu , kladim se niko ne zna od vas pravilan skok sut da izvede, koji je u vreme danasnnje preterane jurnjave neophodan.