Slam_Dunker
Primećen član
- Poruka
- 799
Mornar, u Baru! Ti ?!-Air Stefan-:Slam_Dunker, gde trenirsh i iz kojeg si grada? I ja sam iz CG...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mornar, u Baru! Ti ?!-Air Stefan-:Slam_Dunker, gde trenirsh i iz kojeg si grada? I ja sam iz CG...![]()

Svako preko 189 ima bar malo krivu kicmuDoc Elevator:ima fizioterapeut, ali prvo cu poceti malo da radim na ispravljanju kicme imam malo lose drzanje, pa cu onda poceti za odraz, jel to mogu te vezbe za kicmu i odraz da se rade uporedo?

Doc Elevator:da ali necu ici svaki dan u teretanu nego svaki drugi ...a nekako mi je puno da pravim 2 dana odmora za noge...![]()

Kako je bilo:???: Reci detaljnije...mislim bio sam sad prvi put

Ma ja sam shvatio da ne treba da se nerviram oko dvije ******mihajlosd:Kolko ja vidim nista od sedme i osme nedele AC. Ispali nas decko!!!
... Za sada osjecjam olakshanje u nogama dok trchim, teze se umaraju i mogu dugo da trchim sprint full brzinom.. E sad odskok... Nisam primijetio da se neshto povecao ali, iskreno, nisam ga ni mjerio na pochetku niti sam neshto obracjao paznju da li visochije skachem (pa kako bih, kada nisam mjerio 
Ovo je neka sala?Ja imam 202cm a ledja su mi prava,cak sta vise svi kazu da sam izvanredno gradjen(jes malo se hvalim al jbg),i bez ikakvih krivljenja itd...nikoj:Svako preko 189 ima bar malo krivu kicmu
pauza izmedju dva treninga iste misicne grupe mora biti 48-72 sata, zavisno od intenziteta treninga..Doc Elevator:da ali necu ici svaki dan u teretanu nego svaki drugi ...a nekako mi je puno da pravim 2 dana odmora za noge...![]()
pacer:pauza izmedju dva treninga iste misicne grupe mora biti 48-72 sata, zavisno od intenziteta treninga..
pacer:ako radi neke lagane vezbe verovatno ce ih moci ponavljati vec i sledeci dan.. :-D
ali ako pretpostavimo da nece da zabusava, a i to da je u pitanju pocetnik koji ne preteruje intenzitetom i tezinom vezbi verovatno ce posle 48 sati moci da ponovi trening.. ako se vec rastavi od vezbi onda bi bilo pametno da odmori bar 3 dana il vise..