Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a onaj ko je visok 188,9 taj nema krivu ... :P
ovaj ac je extra program al druga sam smjena u skoli a jos je*eno vrijeme pa sam prest`o da ga radim. pocecju sledecje god krajem maja.. ;) ove sam zakasnio al jbg, moze li neko da mi kaze neke dobre vjezbe za butine koje bi sad mogao kuci da radim a da nijesu cucnjevi il nesto tako posto osjecam od toga bolove u koljenima...?? :)

pa ono bilo je ekstra, a cova mi je rekao da jednu od glavnih uloga u odrazu imaju bas ledja... rekao mi je da 80% vezbi koje sam radio za ispravljanje kicme mogu da posluze za povecanje odraza, nisam nesto preterano radio ali povecavam tempo svaki put. E sad rekao mi je kako vreme bude odmicalo da cemo uvoditi nove vezbe...

mihajlosd:
Kolko ja vidim nista od sedme i osme nedele AC. Ispali nas decko!!!
Ma ja sam shvatio da ne treba da se nerviram oko dvije ****** ;) ... Ne bi ni vi trebali :D

Nego... Ja da se javim da sam zavrshio 1. dan trecje nedjelje sinocj, i da bih danas trebao da radim drugi... Sve sam isposhtovao shto se moglo isposhtovati jedino sam jedan trening preskochio i malo se zeznuo sa danima u ovoj nedjelji (mozda ste vecj primijetili da sam juche radio prvi dan trecje nedjelje a treba u ponedjeljak.. ) ali mislim da takva mala odstupanja nisu mnogo strashna ;) .. E da, nisam ni trchao 4 sprinta po 50 jardi, ali nije bitno :P... Za sada osjecjam olakshanje u nogama dok trchim, teze se umaraju i mogu dugo da trchim sprint full brzinom.. E sad odskok... Nisam primijetio da se neshto povecao ali, iskreno, nisam ga ni mjerio na pochetku niti sam neshto obracjao paznju da li visochije skachem (pa kako bih, kada nisam mjerio :D), ali znam da mi je mnogo lakshe da skachem, trchim i uopshte sam dobio neku vrstu vecje pokretljivosti u nogama, brzi reflex... E sada, da li mi se ovo zadnje samo chini, veoma je diskutabilno, ali znam da ko god da mi kaze da AA3 ne valja, i da nema rezultata ja cju mu recji da laze, jer ja rezultate primjecjujem POSLIJE SAMO 2 NEDJELJE! a program ih ima 15... :D .. Jel' losh za koljena ne znam, jer se trudim da se bar 5min istezem prije svakog treninga AA3, da se zagrijem dobro i masiram svaki mishicj koji je aktivan dok se odmaram (dakle 2-3 min..) izmedju vjezbi, a koljena masiram bar po 2,5 min (svako!) prije i poslije treninga... Za sada se osjecjam vrh, volim kada mi je teshko da radim step ups i leap ups (ostale vjezbe su teshke, ali ne toliko;)) i volim kada se oznojim!

Pozdrav TMT-ju i pozdrav tvorcu AA3-a i pozdrav tvorcu Aresa (;););)) i pozdrav vama koji chekate da se neko od ove dvojice patana smiluje da poshalje Ac..! :lol:

ako radi neke lagane vezbe verovatno ce ih moci ponavljati vec i sledeci dan.. :-D
ali ako pretpostavimo da nece da zabusava, a i to da je u pitanju pocetnik koji ne preteruje intenzitetom i tezinom vezbi verovatno ce posle 48 sati moci da ponovi trening.. ako se vec rastavi od vezbi onda bi bilo pametno da odmori bar 3 dana il vise..

pacer:
ako radi neke lagane vezbe verovatno ce ih moci ponavljati vec i sledeci dan.. :-D
ali ako pretpostavimo da nece da zabusava, a i to da je u pitanju pocetnik koji ne preteruje intenzitetom i tezinom vezbi verovatno ce posle 48 sati moci da ponovi trening.. ako se vec rastavi od vezbi onda bi bilo pametno da odmori bar 3 dana il vise..

pa za sad necu preterivati sa intezitetom ali cu pojacavati svaki put ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back