Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grunt:
Provalio sam da pre nego sto sam poceo da radim ove vezbe sam mogao da se istezem opusteno,npr. mogao sam sa spojenim nogama da pipnem pod sa obe sake (ako razumete o cemu pricam) a sada jedva vrhovima prstiju jbt. kao da su mi se misici skupili.

Ja mislim da je to normalno da danima kada radis vezbe da su ti noge unako ukocene, neistegnute ali kada zavrsis vezbanje pa posle 1-2nedelje sve se vraca u normalu(znam iz licnog iskustva kada sam ja vezbao odraz)

Grunt brate pa normalno da su ti se misici "skupili" i da ne napredujes od Air Canade. To je zato sto si ti MEGALOMAN. Umesto da radis optimalno (najkvalitetnije moguce) i slusas savete Wax Man-a, ti brate vozis bajs 40km, plivas 20km i radis mnoge druge dodatne vezbe. Ti mislis da se vrhunski kosarkasi odvaljuju od treninga 24h. Oni rade optimalno razne programe. Takav je i AC. Znaci radis AC po planu i u tada kada ga radis dajes sve od sebe. Pored AC radis lagane stvari (mala i opustena voznja bicikla ili plivanje) ili igras basket (to se moze, cak je i Lari Bird rekao da se kosarka sama moze vezbati 24h dnevno). Ostala velika naprezanja zaboravi. Nego se meni cini da je tebi AC naporan ili mozda cak dosadan pa zelis da odustanes, a ovamo prikupljas ljude da ti se prikljuce kako ne bi kao ti ispao luzer. Nemoj to ta radis. Ako ti isi dovoljno jak da budes vrhunski sportista, nemoj druge onemogucavati da to postanu.

WAX DAJ SESTU NEDELJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Djole_sami,kakav je to program zbog koga moras da sedis i nista ne radis osim njega a ocekujes rezultate?!?Naravno ne treba preterivati,kao sto si rekao ali AC je naporan program zato sto se radi svaki dan,ja treniram na svakih 50 sati...I zasto si toliko uveren da ce ti povecati odraz...vi se mucite sa AC,a niko se ne hvali da je dobio ista na skoku,a ja sam za 2 nedelje sa 30% vaseg mucenja nabio 7-8 cm na skoku...mislim ne zelim da vredjam nikog ali to je moje misljenje!

DJOLE_SAMI:
Grunt brate pa normalno da su ti se misici "skupili" i da ne napredujes od Air Canade. To je zato sto si ti MEGALOMAN. Umesto da radis optimalno (najkvalitetnije moguce) i slusas savete Wax Man-a, ti brate vozis bajs 40km, plivas 20km i radis mnoge druge dodatne vezbe. Ti mislis da se vrhunski kosarkasi odvaljuju od treninga 24h. Oni rade optimalno razne programe. Takav je i AC. Znaci radis AC po planu i u tada kada ga radis dajes sve od sebe. Pored AC radis lagane stvari (mala i opustena voznja bicikla ili plivanje) ili igras basket (to se moze, cak je i Lari Bird rekao da se kosarka sama moze vezbati 24h dnevno). Ostala velika naprezanja zaboravi. Nego se meni cini da je tebi AC naporan ili mozda cak dosadan pa zelis da odustanes, a ovamo prikupljas ljude da ti se prikljuce kako ne bi kao ti ispao luzer. Nemoj to ta radis. Ako ti isi dovoljno jak da budes vrhunski sportista, nemoj druge onemogucavati da to postanu.

WAX DAJ SESTU NEDELJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nije meni naporan AC,opusteno ga radim,cak mi je laksi od AA3 zbog trecanja,jer posle trcanja mnogo lakse i bolje radim vezbe.. Ja sam samo pitao 2 ortaka da rade sa mnom program ali oni su odustali brzo tako da ga ja sam radim vec 2 nedelje. I ja se trudim brate i nikoga ne onemogucavam da postane vrhunski sportista...!!

Neznam da li znate ali sve vezbe uz koje koristite tegove su lose po vas ukoliko ste maldi i jos uvek fizicki nezreli, ali vezbe sa sopstvenom tezinom tela vam nemogu nista, ama bas nista. Ja sam visko 185cm pa imam odrac od oko 75cm bez ikakvih vezbi a imam 14 godina pa sta?

Ja vas potpuno razumem. Kada gledaš američke filmove (Roki) čini ti se da je potrebno da se razvaljuješ od svih mogućih vežbi da bi bio najbolji. To nije istina. Vi uopšte niste shvatili šta sam hteo da kažem u prethodnom postu. Ja sam spominjao optimalan rad. Optimalnim se podrazumevaju uslovi u kojima čovek (može biti i biljka i životinja) najbolje razvija svoje telo i mogućnosti. Koji je optimum pojedninca zavisi samo od njega. Daću primer. Nekome je potrebno da digne 50kg iz benča 20 puta da bi došlo do aktivnosti (povećanja, jačanja mišića) a nekome samo 10puta.
Kada bi neko radio manje od svoga optimuma ne bi ostvarivao maksimalan napredak, a sa druge strane kada bi radio više (filozofija mnogih naših trenera) samo bi se džabe umarao. Ovo što sam vam ispričao nije moja izmišljotina niti sam čuo od nekoga. To svaki stručnjak za fizičku i kondicionu pripremu zna. Samo je takvih malo kod nas jer se svi prave pametni i upliću svoje teorije. Prema tome ja vam govorim da radite AC tako što ćete kada radite davati maksimum od sebe. Kada ga ne radite treba da se odmarate, istežete, masirate. Šta misliš šta Brajant ili bilo koji drugi NBA igrač prvo uradi kada završi utakmicu. Postoji čitav tim ljudi koji se brinu za njegov oporavak. Stavlja mu se led na zglobove pa se onda masira i isteže. Oporavak je najbitniji!!! Pored toga treba da igrate basket. Tehnika može da se vežba stalno. Tu ne može da se pretera!!!

Još da dodam da se meni npr. povećao odraz od AC. To sam ranije i navodio ali ti cool dady nisi čitao. Pronadji pa pročitaj. I drugi ljudi su pominjali napredak. Ti si kao radio malo pa ti se dota povećao. I zbog toga si kao faca. Ja ću te pitati šta bi bilo kada bi program odradio u potpunosti. ILI NE MOŽEŠ DA IZDRŽIŠ?

DJOLE_SAMI:
Ja vas potpuno razumem. Kada gledaš američke filmove (Roki) čini ti se da je potrebno da se razvaljuješ od svih mogućih vežbi da bi bio najbolji. To nije istina. Vi uopšte niste shvatili šta sam hteo da kažem u prethodnom postu. Ja sam spominjao optimalan rad. Optimalnim se podrazumevaju uslovi u kojima čovek (može biti i biljka i životinja) najbolje razvija svoje telo i mogućnosti. Koji je optimum pojedninca zavisi samo od njega. Daću primer. Nekome je potrebno da digne 50kg iz benča 20 puta da bi došlo do aktivnosti (povećanja, jačanja mišića) a nekome samo 10puta.
Kada bi neko radio manje od svoga optimuma ne bi ostvarivao maksimalan napredak, a sa druge strane kada bi radio više (filozofija mnogih naših trenera) samo bi se džabe umarao. Ovo što sam vam ispričao nije moja izmišljotina niti sam čuo od nekoga. To svaki stručnjak za fizičku i kondicionu pripremu zna. Samo je takvih malo kod nas jer se svi prave pametni i upliću svoje teorije. Prema tome ja vam govorim da radite AC tako što ćete kada radite davati maksimum od sebe. Kada ga ne radite treba da se odmarate, istežete, masirate. Šta misliš šta Brajant ili bilo koji drugi NBA igrač prvo uradi kada završi utakmicu. Postoji čitav tim ljudi koji se brinu za njegov oporavak. Stavlja mu se led na zglobove pa se onda masira i isteže. Oporavak je najbitniji!!! Pored toga treba da igrate basket. Tehnika može da se vežba stalno. Tu ne može da se pretera!!!

Još da dodam da se meni npr. povećao odraz od AC. To sam ranije i navodio ali ti cool dady nisi čitao. Pronadji pa pročitaj. I drugi ljudi su pominjali napredak. Ti si kao radio malo pa ti se dota povećao. I zbog toga si kao faca. Ja ću te pitati šta bi bilo kada bi program odradio u potpunosti. ILI NE MOŽEŠ DA IZDRŽIŠ?

Mislim da sam te shvatio,tako ja npr. kada radim sklekove,uradim 42-43 opusteno a onda od jednom pocnu da mi se tresu ruke pa jedva uradim 45

Nema sta ja da budem faca,rezultati su pokazali...Necu da radim AC DA BI NEKOM NESTO DOKAZAO..ha!Ja sam rekao da sam za 30% vase muke postigao veoma dobre rezultate.Isto tako ja ne znam za tebe ali vecinu ljudi nema trener da koriguje u vezbama,ako tebe koriguje ti reci...MENE JE POSAVETOVAO KOND TRENER - MOJ PROF FIZICKOG KAKO DA RADIM VEZBE!I jos nesto,ja nikog nisam ni vredjao ni ismejavao a ti sad svojim iskazom,,sad si kao faca'' samo otkrivas svoj karakter.JA NEOSPORAVAM PROGRAM TO NEK TI BUDE JASNO!

Aca je car!:
Neznam da li znate ali sve vezbe uz koje koristite tegove su lose po vas ukoliko ste maldi i jos uvek fizicki nezreli, ali vezbe sa sopstvenom tezinom tela vam nemogu nista, ama bas nista. Ja sam visko 185cm pa imam odrac od oko 75cm bez ikakvih vezbi a imam 14 godina pa sta?
imas 15 godina.

WAX DAJ SESTU NEDELJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meni se odray povecao 15cm za 5 nedelja

Cool dady al si se primio. Ja sam se samo malo šalio da ti izigrvaš neku facu. Zaboravio sam da stavim :). Ali sada vidim da to i nije bila greška. Ti kao da misliš da si pametniji od svih nas. Radio si 30% i imaš kao mnogo bolje rezultate. Još te kao savetovao kondicioni trener (tvoj profesor fizičkog). Samo hoću da istaknem da uopšte nisam imao nameru da te nešto napadam kako si ti zaključio. Ali sada mi nije žao jer vidim kako odgovaraš.!

PS. Voleo bih da mi objasniš kako sam to otkrio svoj karakter! Baš me živo zanima.

Djole_sami,ja ne volim da se svadjam a pogotovo ovo prepucavanje na forumu,ali ti kazes nije ti bila namera da me uvredis a ovomo kazes ,,imas kao bolje rezultate'' i kao te posavetovao kond.trener.Pa tebi kao da smeta sto sam napredovao?!?I ne izigravam ja neku facu vec kazem sta sam radio i sta su me savetovali,napisao sam sta sam radio za skok i rado cu reci drugima.Vidim da si se svadjao i sa _Ilijom_ pa ti je zapretio moderator banom.I prozivas me recenicom ''ne mozes da izdrzis''!A odkud znas da ne mogu?!?Omalovazavas moje sposobnosti kad je u pitanju basket.I TO JE TO,JA ZAVRSAVAM A TI AKO ZELIS NASTAVI.

Cool-daddy,pusti ga bre neka radi on svoje vezbe koje nece da kaze i da objasni kako se rade... Svi 4umasi koji te znaju,znaju da si dobar covek i da pomazes svakome u zaje-banoj situaciji i da si dobar sportista i da imas velike mogucnosti i sposobnosti.. Pusti ti njega neka proziva mi cemo ga samo "ignore" ako treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back