Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nemam pravilan šut, ustvari dižem loptu dosta iza glave i to mnogo sporo traje, ali ubacujem, pokušavao sam sa trenerom da ispravim ali stalno bi se vraćao na stari šut, da bi na kraju izvukao maksimalno iz njega:
-retko ko može da mi udari rampu na šutu
-sporo dizanje mi koristi sa efikasnu fintu šuta

Grunt:
Ne,kako da jedem kada ustajem u pola 6 i odma se oblachim i idem da vezbam..? Danas sam vozio bajs do Ade i nazad isao sam zaobilaznim putem do tamo i nazad i presao 45 km.

E moj grunte, pa kako da vezbas i da napredujes ako ne jedes nista pre treninga? Pa jel vas ti treneri ista uce???

Ovo sto se tice nedelja sto si me pitao dal nisam imao vrmeena da pisem-gresis, jer sam ja napisao 5-nedelja samo sto je greskom napisano za 5-tu da je 3-ca(a ne mogu da budu dve 3-ce nedelje, mogu samo da se ponavljaju) i to cu sad da ispravim!!

Danas sam zavrsio 5 dan,to jest jutros,pojeo sam 1 parche mesa i bilo mi je do jaja,uopste mi nije bilo muka,sutra mi zadnji dan u 2. nedelji (za 6 sati tachnije) P.S. Napredujem,nema veze sto nista nisam jeo pre vezbanja ja sam intezivno vezbao i nastavicu ako treba jos jace...!!

OBAVEZNO POGLEDATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iguman Stefan je na temi "Kako poboljsati sut" (mislim da se tako zove) stavio ovu adresu sa You Tube-a. Na kraju klipa moze se cuti kako lik koji drzi kameru spominje Wax Man-a. Da li je ono nas Wax Man?!!:):):)
ZA IGUMAN STEFANA: Tamo si pitao da li je moguce da neko tako brzo popravi sut. Mislim da jeste. Pre nego sto mu je matori pokazao kako se sutira onaj lik (WAX MAN:)) nije imao ni luk niti je znao kako da drzi loptu. Matori mu je samo pokazao neke osnove. Cim je ovaj nabacio luk i naucio da dobro drzi loptu i kako da je kontrolise pri sutu poceli su da padaju kosevi. Mada mislim da ga je malo prosralo! Doduse nije ni dao puno, mozda 5,6.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back