Grunt
Zainteresovan član
- Poruka
- 403
Auuu,ako je ovako teska 6. nedelja ja cu umreti kada budem radio 8. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

DJOLE_SAMI:Meni je jasno kako to funkcionise. Cak sam to i vidjao. Ali kako da mi to izvedemo? Moram da vezem neku istegljivu traku (npr. gumu od bicikla), jednu stranu oko struka a drugu oko neke sipke. Onda trcim, a guma me zateze i vraca nazad. Da li sam u pravu? Mislim ja to tako zamisljam.

Zamisli vidis lika npr. ulicom trci sa kisobranom pozadi hehehehe 

((ma uradio sam po kiši, i čim sam uradio, kiša je prestala :xDJOLE_SAMI:Nemoj kisa da vas sprecava da vezbate. Mi nemamo ovde oluje. Ovo je samo letnja kisica. Cak ni ne pada vecinu vremena. Iskoristite to kada ne pada. A i da pada samo se dobro obucite. Nista vam se nece desiti.

a u kom klubu si trener..?To mi bas nije jasno, znaci cetvrta nedelja je pauza :-? Moze li mi neko malo bolje ovo objasniti, nerazumumijem kako se radi 3 nedelje svaki dan.Zar nije pauza 7 ili 6i7 danu nedelji :? Ili u cetvrtoj nedelji pauza 4 dana a istezanje 3 dana?2)pauze u danima su sledece: radi se 3 nedelje , svaki dan, pa pauza 4 dana pa tri dana istezanje
v_slobo:Cao svima, pozsto sam novi na forumu, tek sada citam temu i dobra je. Posto nisam bas visok (168cm i 92 godiste sam ) u zadnje vrijeme trazim po netu kao bih mogao da nabije odraz i nisam nasao bas nesto, ali evo pocecu da radim vijezbe sa 11 strane . Jedva cekam da vidim rezultate![]()
To mi bas nije jasno, znaci cetvrta nedelja je pauza :-? Moze li mi neko malo bolje ovo objasniti, nerazumumijem kako se radi 3 nedelje svaki dan.Zar nije pauza 7 ili 6i7 danu nedelji :? Ili u cetvrtoj nedelji pauza 4 dana a istezanje 3 dana?
Pitanje za sve sto rade program najmanje 5 nedelja : kakvii su vam rezultati, za koliko vam je odraz povecan ???