Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DJOLE_SAMI:
Meni je jasno kako to funkcionise. Cak sam to i vidjao. Ali kako da mi to izvedemo? Moram da vezem neku istegljivu traku (npr. gumu od bicikla), jednu stranu oko struka a drugu oko neke sipke. Onda trcim, a guma me zateze i vraca nazad. Da li sam u pravu? Mislim ja to tako zamisljam.

Djole_sami, nisi dobro shvatio, jer ta vezba sa istegljivim nitima je neka poptuno druga vezba no to ostavimo sa sa strane!U predhodnom postu sam vama izonsio naucne cinjenice tj. objasnjavao da je koriscenje kisorbrana (kao padobrana, koji je vezan oko struka), mnogo bolje nego da koristite razne elasticne trake, koje biste vezali za drvo, ili neki drugi staticki ili neki dinamicki predmet.Tako da se vezba umbrella , radi tako sto vezete neki pojas oko struka, i za njega zakacite (pozadi) na neki nacin drsku otvorene umbrell-e i tako se izvodi onda vezba 60m srpint i onda mora tu je naglasak mora da se trci brzo jer je u stvari ta vezba namenjena za stvaranje najveceg redoks-potencijala(tj. maskimalnog potencijala eksplozivnosti).Kao sto rekoh, oni inercijalni tockovi i slicne stvari su ranije masovno bili u upotrebi ali asu koriscenjem najsavremenijih oblika istrazivanja (ukljucujuci i ankentno ispitivanje)!
Taj pojas sto vezete oko struka ka koji se kaci umbrella mora biti kratak, toliko kratak da drzi drsku umbrell-e na rastojanju od pola struka od tela!!

Ja nemogu da verujem,
Ovu vezbu umbrela sam video, ja i dalje ne mogu da verujem, na treningu reprezentacije pre koju godinu kada me je cale preko nekog prijatelja uveo na unutrasnji trening, ako se dobro secam bilo je u Pioniru.Tada je Radmanovic radio tu vezbu ali meni je izgledalo malo cudno i nisam znao za sta je ta vezba a sada nam je WaxMan objasnio. Sada sam jos vise voljan i nekako srecan, jedva cekam da WaxMan postavi ovaj program AC +100cm
HVALA TI WAX STVARNO SI CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mnogo je lakse kada skocis veruj mi,samo moras noge da postavis pravilno i ako ti samo malo zasmeta noga onda ces da promasis,ja npr. namestim noge onako kako itreba,desna ispred za nekih 3-4 cm vise od leve (posto sutiram desnom rukom) i samo se lagano odrazim i sutnem i ulazi opusteno :)

Ja se spremam da suta zapocnem 6. nedelju. Hocu da budem Be_LDE!!! :)
Uzeo sam dva kisobrana. Jedan za rezervu. Nikada se ne zna. Probao sam sve da sutra ne bude iznenadjenja. Ljudi nema sta da vas bude blam!!! Najbolji su uvek oni koji su spremni da daju najvise i koje nije briga sta gubitnici imaju da im kazu. Sta mislite koliko je bilo onih koji su Jordanu govorili kako bi trebao manje da trenira. Da li ih je on slusao? Nemojte ni vi! Ti koji ne budu radili sve vezbe iz Air Canade moci ce samo mrezicu da dohvate, mi ostali potpisivacemo se na vrhu table! :) :) :)
PS. Mozda sam malo preterao sa prethodnom recenicom, ali nekako se od kada radim AC osecam mnogo mocnije, samouverenije i hrabrije. Kao SAMPION! :)

Да ли би неко био вољан да ми пошаље тај програм, нешто сам прочитао, али тема је превелика. И видим да се спомиње неки који иде по недељама и неки АЦ, да ли би неко могао да објасни, унапред захвалан.

Dobro je Tokan, da si stavio taj sajt... vidim nesto mi poznato... i krenem da listam medju diskovima, kad eto ti, nadjem 4 diska od 7 koje ovi imaju u ponudi... Moram da pogledam po ovom lomu od diskova, verovatno se vrte negde i ova ostala tri....
Jbt... imam te diskove sto godina a jos ih nisam ni pogledao :(((

E sad da vam kaze nesto trener...:D
Kod suta,poslednji kontakt sa loptom imaju kaziprst i srednji prst.Lopta se dize sa cela,tj.malo iznad njega.Nakon izbacaja,prsti,lakat kolena i stopala okrenuti su ka ka cilju tj. kosu.
Naravno,to je teoretski.Prakticno-treba dovoljno da s esavijes u kolenima,skocis,napravis balans pri skoku,napravis visok luk...Ali to ionako ima na klipovima ;)

Cao svima, pozsto sam novi na forumu, tek sada citam temu i dobra je. Posto nisam bas visok (168cm i 92 godiste sam ) u zadnje vrijeme trazim po netu kao bih mogao da nabije odraz i nisam nasao bas nesto, ali evo pocecu da radim vijezbe sa 11 strane . Jedva cekam da vidim rezultate ;)
2)pauze u danima su sledece: radi se 3 nedelje , svaki dan, pa pauza 4 dana pa tri dana istezanje
To mi bas nije jasno, znaci cetvrta nedelja je pauza :-? Moze li mi neko malo bolje ovo objasniti, nerazumumijem kako se radi 3 nedelje svaki dan.Zar nije pauza 7 ili 6i7 danu nedelji :? Ili u cetvrtoj nedelji pauza 4 dana a istezanje 3 dana?

Pitanje za sve sto rade program najmanje 5 nedelja : kakvii su vam rezultati, za koliko vam je odraz povecan ???

v_slobo:
Cao svima, pozsto sam novi na forumu, tek sada citam temu i dobra je. Posto nisam bas visok (168cm i 92 godiste sam ) u zadnje vrijeme trazim po netu kao bih mogao da nabije odraz i nisam nasao bas nesto, ali evo pocecu da radim vijezbe sa 11 strane . Jedva cekam da vidim rezultate ;)

To mi bas nije jasno, znaci cetvrta nedelja je pauza :-? Moze li mi neko malo bolje ovo objasniti, nerazumumijem kako se radi 3 nedelje svaki dan.Zar nije pauza 7 ili 6i7 danu nedelji :? Ili u cetvrtoj nedelji pauza 4 dana a istezanje 3 dana?

Pitanje za sve sto rade program najmanje 5 nedelja : kakvii su vam rezultati, za koliko vam je odraz povecan ???

Ne radi se bukvalno svaki dan, nego ima vezano 5-6dana(zavisno od nedelje do nedelje) a posle ima 1-2 dana pauza pa sledeca nedelja! Ima ta pauza posle trece nedelje i ona je skoro tj. nedelju dana(ali aktivna pauza) i tu se ocekuje vidno povecanje odraza a maksimalno povecanje odraza je posle 1-3 nedelje posle zavrsetka programa(kada misici dobijaju najvecu masu a samim tim i snagu)!

A za ovo pitanje, koliko se pojedincima povecao odraz, na to pitanje ce ti najbolje odgovoriti ovi koji rade ali cini mi se da su neki vec rekli da im se prilicno povecao odraz ali neka oni kazu!!!

U sutu je najbitniji sam taj izbacaj lopte, jer gledao sam mnogo razlicitih stilova sutiranja, od pravilnih do stilski i teorijski katastrofalnih i dosta je bilo slucajeva da ovi sa stilski katastrofalnim sutom ne mogu da promase a ovi sa pravilnim sutom sutiraju recimo 20-30% tako po meni da je bitan taj izbacaj lopte

Ma шут је све ствар рутине, да се не правим пуно паметан, али када бих неко сваки дан шутирао по два три сата, било којим стилом то ће почети да улази. Макар шут извлачио из муда, или шутирао изнад главе. Значи све је у великом броју понављања. Колико знам о техници, битно је да се НЕ избацује дланом, него прстима ( бољи осећај ).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back