Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
WaxMan je u velikoj frci i jedva je nasao vremena da se javi!!!

Peta nedelja koju sam duzan cu postaviti kada se sve ovo zavrsi(frka), tj. u petak!!

Ovima koji sada treba da rade ovu nedostajecu nedelju neka navikavaju svoje telo na taj pokret skoka - da bi se misic navikao na motoriku skoka(koja se razlikuje od vezbanja).
Znaci bez klasicnog vezbanja vec izadjete napolje i samo skacete , mnogo puta i trudite se da skocite sto vise, ovo je veoma bitno da radite jer dolazi najteza nedelja i najvaznija za koju mora predhodna priprema.
Ovim zadnjim savetom sam vam veoma pomogao da bi ste mogli da isterate ostale nedelje bez problema!

P.S. I nemojte sa takvim komentarima, "nece ni biti 5 nedelje izgleda ", "istopicemo ga" i slicno,
Ja se trudim da uhvatim i najmanji trenutak kada nisam u frci a vi me odma napadate!
A od petka sam slobodan!

AA3 sam radio,ali su losi rezultati,zato sto mi se mishici i kosti ukoce posle nekoliko dana vezbanja pa nemogu da radim,a AC mogu da nastavim normalno da radim zato sto ima ovog trcanja pre pocetka vezbi i mnogo mi pomaze,zato mi se i vise svidja AC od AA3 a tegove sam nosio i sje*alo mi je rast,porastao sam samo 2 cm za 8 meseci,visok sam 180cm.

Igram krilnog centra za svoje godiste,to je zato sto su svi u mojoj ekipi niski,sem jednog lika koji je 189cm,ali on nemoze da skochi ni 10 cm ne zna da skache,ni da dribla,ni da shutira,nista ne zna lik a '93 god. ali zato imamo pored mene josh 3 lika koji dobro igraju,1 je 177cm drugi 180cm a treci 183. ostalo je katastrofa,i ima jedan '93 god koji je dobar,ali ostalo je katastrofa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back