coa tfb
Obećava
- Poruka
- 67
brt air alert 3 i air alert 4 su skoro isti,vezbe su iste samo je broj ponavljanja promenjen...jel kucas na pravom kosu ili na nekom nizem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih voleo da mi neko objasni logiku iza tih programa.. Mislim, ja kad vežbam, ja ne očekujem da odmah nakon treninga osetim da sam 2% jači, ali gledano na nekom dužem planu to se jasno vidi, mogu da podignem nešto što nisam mogao pre da podignem, mogu da preskočim nešto što pre nisam mogao da preskočim i slično.. Kojim to tačno zakonima podleže Air Alert i slični pomenuti programi, ako ti radiš radiš radiš, i nema napretka.. I onda se najednom te i te nedelje naglo poveća.. Mislim, od početka teme svi koji su radili bili su "aa meni se nije povećao skok, ali ja sam pogrešio tu i tu i radio sam tako i tako", "nisam se zagrevao" i tako redom.. Kako to da se nikom odraz nije povećao umesto obećanih (recimo) 50 centimetara za "jadnih" 30?
Tu se javlja neki efekat praćke očigledno, ništa ništa, i odjednom zjuu, injekcija snage![]()
Zvercina,mozes li molim te da napises koje misicne grupe imaju najveceg uticaja pri skoku?
Zvercina,moze jedno pitanje meni cela saka ide preko obruca ali nmg da zakucam jer nmg da obuhvatim loptu,pa sam mislio da li mzd imas neki koristan savet vezan za to...pooozzz