Наутилус
Domaćin
- Poruka
- 4.691
Изгледа да се зове Одисеј. Уликс је исто што и Одисеј, латинизовано. Дај још неку помоћ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа да се зове Одисеј. Уликс је исто што и Одисеј, латинизовано. Дај још неку помоћ.
Српска трилогија

Ево једног питања које може да буде тешко а и лако.
Аутор није књижевник, али је написао једно лепо дело као одговор на Ничеовог Заратустру чијег натчовека је сматрао бедником и наказом. Овим делом је указао ком идеалу треба да тежи човек, са другачијим префиксом (ту реч садржи и наслов). Они који га воле, аутора, сматрају да та књига по лепоти не заостаје за Ничеовом а најватренији је сматрају и лепшом.
Наслов дела и ко га је написао?
Ево једног питања које може да буде тешко а и лако.
Аутор није књижевник, али је написао једно лепо дело као одговор на Ничеовог Заратустру чијег натчовека је сматрао бедником и наказом. Овим делом је указао ком идеалу треба да тежи човек, са другачијим префиксом (ту реч садржи и наслов). Они који га воле, аутора, сматрају да та књига по лепоти не заостаје за Ничеовом а најватренији је сматрају и лепшом.
Наслов дела и ко га је написао?
Овај аутор је умро, а и жив је.
![]()
Наравно и то, али не само то!Kako? Misliš, živi u našim srcima?![]()

Nikolaj Velimirović?
opet jedan od Norinih omiljenih.![]()

).Nabrojte pet pisaca koji su umrli nasilnom smrću (probajte bez guglanja).
Računaju li se samoubice?
Ajd može.

Za ovog Harmsa nisam čuo.
Dobro, hajte gospođice kraljice pdf-a, smislite pitanje.
Ja bih dodao i Majakovski, ubio se.
Само да објасним.Ćuti, ovo je još i dobro (kako je moglo da bude).
Ja sam, doduše razumela da se neki deo naslova pomenute Ničeove knjige nalazi u odgovoru, a sad ispade da je reč o Besedama pod gorom, pa mi ništa nije jasno.
.
Danil Harms, raspitaj se. Vrlo zanimljiv tip.
Traži se 10 romana koji u naslovu sadrže reč "smrt". Dolaze u obzir i novele.

Nabrojte pet pisaca koji su umrli nasilnom smrću (probajte bez guglanja).