Наутилус
Domaćin
- Poruka
- 4.691
Изгледа да се зове Одисеј. Уликс је исто што и Одисеј, латинизовано. Дај још неку помоћ.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа да се зове Одисеј. Уликс је исто што и Одисеј, латинизовано. Дај још неку помоћ.
Српска трилогија

Ево једног питања које може да буде тешко а и лако.
Аутор није књижевник, али је написао једно лепо дело као одговор на Ничеовог Заратустру чијег натчовека је сматрао бедником и наказом. Овим делом је указао ком идеалу треба да тежи човек, са другачијим префиксом (ту реч садржи и наслов). Они који га воле, аутора, сматрају да та књига по лепоти не заостаје за Ничеовом а најватренији је сматрају и лепшом.
Наслов дела и ко га је написао?
Ево једног питања које може да буде тешко а и лако.
Аутор није књижевник, али је написао једно лепо дело као одговор на Ничеовог Заратустру чијег натчовека је сматрао бедником и наказом. Овим делом је указао ком идеалу треба да тежи човек, са другачијим префиксом (ту реч садржи и наслов). Они који га воле, аутора, сматрају да та књига по лепоти не заостаје за Ничеовом а најватренији је сматрају и лепшом.
Наслов дела и ко га је написао?

Овај аутор је умро, а и жив је.

Наравно и то, али не само то!Kako? Misliš, živi u našim srcima?

Nikolaj Velimirović?
opet jedan od Norinih omiljenih.

).
).Nabrojte pet pisaca koji su umrli nasilnom smrću (probajte bez guglanja).
Računaju li se samoubice?
Ajd može.

Za ovog Harmsa nisam čuo.
Dobro, hajte gospođice kraljice pdf-a, smislite pitanje.
Ja bih dodao i Majakovski, ubio se.
Само да објасним.Ćuti, ovo je još i dobro (kako je moglo da bude).
Ja sam, doduše razumela da se neki deo naslova pomenute Ničeove knjige nalazi u odgovoru, a sad ispade da je reč o Besedama pod gorom, pa mi ništa nije jasno.
.
Danil Harms, raspitaj se. Vrlo zanimljiv tip.
Traži se 10 romana koji u naslovu sadrže reč "smrt". Dolaze u obzir i novele.

Nabrojte pet pisaca koji su umrli nasilnom smrću (probajte bez guglanja).