KK Partizan

.
Оцокољић моментално треба да поднесе неопозиву оставку.

Не што је нешто лош тренер или лош човек.

Не сме себи да дозволи да буде жртвени јарац и изговор битангама које су нам запалиле кућу.

Нека Андреј, Александар и остали чланови комитета пожуре са довођењем новог тренера Партизана.

Након изјаве Миротића, свака прича како је Жељко довео ове или оне играче је више него смешна. Све је са Миротићем договорио, али се комитет није саласио.

Партизан може да доведе само тренера и играче који су му одобрени.

.
Да има образа Остоја би поднео оставку још пре Жељка и притисака на њега, али нема.

Да има образа Остоја би поднео оставку још пре Жељка и притисака на њега, али нема.
.
Како да поднесе оставку када ради посао због којег је и постављен у Партизан.

Он је хтео да откаже Жељку и после две победе над Реалом у Мадриду.

Он би требало да бежи из Партизана.

.

Izblamirali smo se, pravo je vreme da se predstavi de la Penjaroja. U vezi igraca, Ostojic je jos pre nekog vremena izjavio da postoje disciplinski postupci unutar kluba i da ce informisati javnost kad dodje vreme, zli jezici poput mene bi mozda rekli da je sasvim OK da se to uopste ni ne resi nego da se raspadamo sa ovim "povredjenim" igracima i blokaderima koji ne vole da se vice na njih..

.
Ма какав Пењароја, ова ствар од главе смрди и док се не одстрани канцер распад је неминован.

Овде се ради о озбиљном злочину против Партизана.

У целој причи импресивно делује тиховање "југа". Чувају се данас за ИМТ.

.

.
Ма какав Пењароја, ова ствар од главе смрди и док се не одстрани канцер распад је неминован.

Овде се ради о озбиљном злочину против Партизана.

У целој причи импресивно делује тиховање "југа". Чувају се данас за ИМТ.

.
599945102_1459056509560208_7388456145275477205_n.jpg

.
Јбт, ја сам за "5 слободних бацања" мислио да је фигуративно, кад оно - стварно:

17. децембар 2025.
Партизан - 4/5
Виртус - 9/16

а два дана касније...

19. децембар 2025.
Ц. Звезда - 13/23
Виртус - 19/23
--------------------------------------------

Да на највишем нивоу такмичења једном тиму у утакмици у којој је домаћин буде досуђено у корист 5 (пет) бацања, а гостујућем три пута више мислим да се никада није десило нити верујем да може да се деси.

Јуче, при крају на -35+ у истом тренутку Фернандо и Браун добијају по техничку јер им је допиздело шта судије не свирају.

Изгледа да је српска трулеж заиста дубоко зашла у структуре ове иначе распадајуће организације.

.

Ja sam se zalio na onu utakmicu kada smo imali nesto tipa 7/30 odnos bacanja u korist protivnika, ali sada je bespredmetno pricati o tome. Tada se tim nesto i borio, a sada igraju kao ona stvar, beze od kontakta, ne igraju odbranu, i ne zasluzuju vise respekt ni kod sudija, a protivnicki tim lako uspostavi kriterijum. A za pantere i Virtus ne sumnjam da su se dobro pokrljali i jedni i drugi, taj broj bacanja je sigurno jos i mali. Ne sumnjam ni da je domacinu dozvoljeno da odigra na kraju i "fe-no-me-nal-nu" odbranu, da iskrljaju na kraju tu pobedu nekako. Ali svi ti timovi su trenutno liga iznad za nas i ne mozemo se porediti vise, iako smo zveknuli one buduce osvajace F4 nedavno.

Videli smo juce Dzabarija koji nece ni da skoci za mrtvu loptu. Pa, ako neces da igras i da se boris, neces ni dobiti faul.

...
Videli smo juce Dzabarija koji nece ni da skoci za mrtvu loptu. Pa, ako neces da igras i da se boris, neces ni dobiti faul.
.
Увелико се у "медијима" разбуктава спин о играчима који "неће да играју", па лоша селекција, па штајазнам...

Сви имају потписане уговоре са јасно до детаља дефинисаним обавезама, одговорностима и критеријумима.

Да ли је против неког покренут поступак?

Није и неће.

Када је реч о Паркеру, мени он изгледа како човек који је додатно плаћен да ради ово што ради (мало вероватно), уцењен да се овако понаша (врло могуће) или су му упућене озбиљне претње (већ виђено).

Некако ми се на уклапа да неко неспорних квалитета и из културе где је професионализам изнад свега на терену изгледа као да је залутао и где у односу на њега голобради Бошњаковић и Мијаиловић изгледају као Паркер лично.

Није реално.

А да ће да се товаре играчи и "неискусни" Оцокољић нема сумње.

Важно је да се очува мудра управа која је запалила кућу.

.

.
Оцокољић моментално треба да поднесе неопозиву оставку.

Не што је нешто лош тренер или лош човек.

Не сме себи да дозволи да буде жртвени јарац и изговор битангама које су нам запалиле кућу.

Нека Андреј, Александар и остали чланови комитета пожуре са довођењем новог тренера Партизана.

Након изјаве Миротића, свака прича како је Жељко довео ове или оне играче је више него смешна. Све је са Миротићем договорио, али се комитет није саласио.

Партизан може да доведе само тренера и играче који су му одобрени.

.
dobro jutro kolumbo

Nazalost, tako je. Mene bi zanimalo i pored odlaska Obradovica, uvek se prvo vezujem za igrace i tim na parketu, i trener je bitan, ali dzaba sve kad imamo ovakve igrace. Volim ja mnoge od njih, ali kad vidim Tajrika, Sterliga, Vasingtona, Dzabarija, osecam se kao da sam video Kalinica. :mrgreen: A ne pomaze ni tunjavi Marinkovic za kog mislim da je OK ovako, ali onako je malo Rade Zagorac fazon ljudska prava i sve fino gradjanski vaspitano. Da je Luca kapiten, pobio bi se sa ovim se.ratorima i bar tu bi bilo u redu.
Šta bi vi mrtvaci dali da vidite jednog Kalinića u svojim redovima,Bratina vredi više od te četvorice navbrojanih i klasa je za njih

Nisam komentarisao Kalenarija zbog igrackih kvaliteta, vec ljudskih, koji su mu oduvek bili na najnizem nivou. A sto se igrackih tice, da videli smo ga nedavno. I to malo sto mu je ostalo nece jos dugo potrajati, a vama panterima sada vredi utoliko da vam se ne desi ovo sto se nama desava, a to je da zajedno sa ostalim domacim (evropskim) igracima drzi ekipu. Doduse, i razume kosarku jako dobro, posto igrac sa toliko malo talenta drugacije nikad ne bi uspeo.

Pomocni trener Iskijerdo:

U intervjuu za katalonski „3Cat“ Španac je prvo pričao o razlozima zbog kog su on i Željko napustili Partizan.

„To je bila slepa ulica. To je bio jedini način da prestanemo da patimo jer drugačiji kraj nije bio moguć. Zapravo, mesec dana pre ostavke, pre povlačenja, on mi je već rekao da ćemo, ako stvari ne budu išle dobro, napustiti klub. Hteo je da trener koji dođe ima vremena tokom FIBA prozora, a upravo tada je Željko i podneo ostavku, kako bi taj novi čovek mogao da pripremi ekipu. Rekao je da ćemo morati da prekinemo ako se situacija ne popravi.“

Imao je šta da kaže i o košarkašima Partizana, koji ove sezone baš ne blistaju i to na svim poljima.

„Mora se reći da nove generacije imaju vrednosti, etičke i moralne principe, kao i odnos prema radu i trudu koji su veoma različiti od onoga što je postojalo pre nekoliko godina. Situacija je postala takva da o njoj nije moglo da se pregovara, jednostavno nije bilo izlaza. Opcije su bile ili da se najuri ne znam koliko igrača, što Željko nije hteo jer nije želeo da troši novac kluba, ili da mi odemo. Želeo je da neko drugi, ko ima više snage da preokrene situaciju, to i uradi.

Imali smo igrače koji ne znaju šta je Partizan, šta je Željko Obradović, šta je Evroliga, Evropa, Srbija ili Beograd. Bez obzira na nacionalnost, problem je bio nepoznavanje mesta na kom se nalaze.“

Zatim je dodatno pojasnio prethodnu izjavu.

„Nije reč o jednom ili dva igrača. Postojala je grupa igrača koja se nije slagala ili im se nije dopadao način na koji je Željko vodio ekipu i to su jasno pokazivali.“

Emotivno je sve ovo bilo za Obradovića, koji je prema rečima španskog trenera mnogo patio u poslednjim mesecima.

„Partizan, to je njegov život. Bio je kod kuće sa svojim prijateljima u Beogradu, vratio se posle 30 godina provedenih napolju. To je klub u kom se formirao kao čovek i kao igrač, pored kluba iz grada u kom je rođen, Borca iz Čačka. Partizan je za njega predstavljao sve. Sve to je uradio sa mnogo muke, sa ogromnom teskobom. Situacija je postala takva da je počeo da gubi zdravlje. Svakog dana sam video da je zdravstveno sve lošije. Govorio mi je da mnogo pati. Rekao je da ni njegova porodica, ni ljudi oko njega, a ni on sam ne zaslužuju da toliko pati. Zato je odlučio da prekinemo i da neko drugi, sa svežijom krvlju, to gura dalje.“

Back