KK Partizan

.
Оцокољић моментално треба да поднесе неопозиву оставку.

Не што је нешто лош тренер или лош човек.

Не сме себи да дозволи да буде жртвени јарац и изговор битангама које су нам запалиле кућу.

Нека Андреј, Александар и остали чланови комитета пожуре са довођењем новог тренера Партизана.

Након изјаве Миротића, свака прича како је Жељко довео ове или оне играче је више него смешна. Све је са Миротићем договорио, али се комитет није саласио.

Партизан може да доведе само тренера и играче који су му одобрени.

.
Да има образа Остоја би поднео оставку још пре Жељка и притисака на њега, али нема.

Да има образа Остоја би поднео оставку још пре Жељка и притисака на њега, али нема.
.
Како да поднесе оставку када ради посао због којег је и постављен у Партизан.

Он је хтео да откаже Жељку и после две победе над Реалом у Мадриду.

Он би требало да бежи из Партизана.

.

Izblamirali smo se, pravo je vreme da se predstavi de la Penjaroja. U vezi igraca, Ostojic je jos pre nekog vremena izjavio da postoje disciplinski postupci unutar kluba i da ce informisati javnost kad dodje vreme, zli jezici poput mene bi mozda rekli da je sasvim OK da se to uopste ni ne resi nego da se raspadamo sa ovim "povredjenim" igracima i blokaderima koji ne vole da se vice na njih..

.
Ма какав Пењароја, ова ствар од главе смрди и док се не одстрани канцер распад је неминован.

Овде се ради о озбиљном злочину против Партизана.

У целој причи импресивно делује тиховање "југа". Чувају се данас за ИМТ.

.

.
Ма какав Пењароја, ова ствар од главе смрди и док се не одстрани канцер распад је неминован.

Овде се ради о озбиљном злочину против Партизана.

У целој причи импресивно делује тиховање "југа". Чувају се данас за ИМТ.

.
599945102_1459056509560208_7388456145275477205_n.jpg

.
Јбт, ја сам за "5 слободних бацања" мислио да је фигуративно, кад оно - стварно:

17. децембар 2025.
Партизан - 4/5
Виртус - 9/16

а два дана касније...

19. децембар 2025.
Ц. Звезда - 13/23
Виртус - 19/23
--------------------------------------------

Да на највишем нивоу такмичења једном тиму у утакмици у којој је домаћин буде досуђено у корист 5 (пет) бацања, а гостујућем три пута више мислим да се никада није десило нити верујем да може да се деси.

Јуче, при крају на -35+ у истом тренутку Фернандо и Браун добијају по техничку јер им је допиздело шта судије не свирају.

Изгледа да је српска трулеж заиста дубоко зашла у структуре ове иначе распадајуће организације.

.

Ja sam se zalio na onu utakmicu kada smo imali nesto tipa 7/30 odnos bacanja u korist protivnika, ali sada je bespredmetno pricati o tome. Tada se tim nesto i borio, a sada igraju kao ona stvar, beze od kontakta, ne igraju odbranu, i ne zasluzuju vise respekt ni kod sudija, a protivnicki tim lako uspostavi kriterijum. A za pantere i Virtus ne sumnjam da su se dobro pokrljali i jedni i drugi, taj broj bacanja je sigurno jos i mali. Ne sumnjam ni da je domacinu dozvoljeno da odigra na kraju i "fe-no-me-nal-nu" odbranu, da iskrljaju na kraju tu pobedu nekako. Ali svi ti timovi su trenutno liga iznad za nas i ne mozemo se porediti vise, iako smo zveknuli one buduce osvajace F4 nedavno.

Videli smo juce Dzabarija koji nece ni da skoci za mrtvu loptu. Pa, ako neces da igras i da se boris, neces ni dobiti faul.

...
Videli smo juce Dzabarija koji nece ni da skoci za mrtvu loptu. Pa, ako neces da igras i da se boris, neces ni dobiti faul.
.
Увелико се у "медијима" разбуктава спин о играчима који "неће да играју", па лоша селекција, па штајазнам...

Сви имају потписане уговоре са јасно до детаља дефинисаним обавезама, одговорностима и критеријумима.

Да ли је против неког покренут поступак?

Није и неће.

Када је реч о Паркеру, мени он изгледа како човек који је додатно плаћен да ради ово што ради (мало вероватно), уцењен да се овако понаша (врло могуће) или су му упућене озбиљне претње (већ виђено).

Некако ми се на уклапа да неко неспорних квалитета и из културе где је професионализам изнад свега на терену изгледа као да је залутао и где у односу на њега голобради Бошњаковић и Мијаиловић изгледају као Паркер лично.

Није реално.

А да ће да се товаре играчи и "неискусни" Оцокољић нема сумње.

Важно је да се очува мудра управа која је запалила кућу.

.

.
Оцокољић моментално треба да поднесе неопозиву оставку.

Не што је нешто лош тренер или лош човек.

Не сме себи да дозволи да буде жртвени јарац и изговор битангама које су нам запалиле кућу.

Нека Андреј, Александар и остали чланови комитета пожуре са довођењем новог тренера Партизана.

Након изјаве Миротића, свака прича како је Жељко довео ове или оне играче је више него смешна. Све је са Миротићем договорио, али се комитет није саласио.

Партизан може да доведе само тренера и играче који су му одобрени.

.
dobro jutro kolumbo

Back