KK Partizan

msm da niko ne spori Obradovićeve greške ali očigledna je sinhronizovana akcija sa svih strana da se čovek smeni
E sad pitanje za tebe: Zašto toliko hoće da ga smene? Zašto državi i Ciganima smeta Željko na čelu Partizana?
Na stotine botova koji se predstavljaju kao navijači Partizana koji pljuju Željka.. postoje i ovi autošovinisti ali oni ga otprilike pljuju zbog političkog stava.. to je Ćacad među nama.. ti si pretpostavljam jedan od tih.. više voliš SNS ubice i kriminalce nego Partizan..

mene je npr boleo k za Stefaroplusa.. čak sam i voleo da ostane... ali njihova stvar..
ovde Cigani tj 70 % Srbije iz petnih žila i iz svih svojih resursa rade na Željkovoj smeni..
Еј дете,дете...ја од кад навијам за Партизан,или колико сам гледао утакмица Партизана (од фудбала-кошарке-ватерпола...) или од кад сам се регистровао овде на крстарици ти вероватно ниси био ни у к....!
И сад ти тако паметан закључујеш да сам ћаци или СНС ???
Без коментара даље на ту глупост !
Кошарка,дакле:
Кога брига а и ко су ти толики који хоће да га смене ? Ја и не видим чак ту "масу" ,нити видим да држави смета ...а ни циганима
посебно са оваквим резултатима,што би им сметао ? И то није питање за мене.Где си прочитао то од мене ?
Опет : кошарка = резултат,а ако не резултат барем игра,развој наших младих играча....Дакле не могу да не видим да нешто не штима.Нема резултата,нема хармоније,( ето Жељко чак
је и почео помало да "прозива" играче лично,или докторе...као некад на крају "тренерске репрезентативне каријере",али ти то вероватно и не знаш)...
...онај елан,воља,занос који је донео својим доласком Жељко је спласнуо. И шта сад ? Ко ће да каже њему одлази ?Али...
нешто мора макар да се размишља...

Rezultat je taj da nas je posle 15 godina uveo u vrh evropske košarke, bili na loptu od F4. Od prosečnog tima koji je bio šesti u ABA i koji u Evrokupu nije mogao grupu da prođe imamo tim koji može da dobije bilo koju ekipu u Evropi. Rezultat je 15 000 sezonskih karata i klub koji je vaskrsao iz mrtvih i koji više ne zavisi od Vučićeve milostinje.. Rezultat je : aktuelni Šampioni ABA lige i aktuelni prvaci Srbije

Što se ove sezone tiče ima još da se igra. U ABA dobro guramo u EL ima još skoro 30 kola.

Ne vidiš da smeta Ciganima? :D Onda si slep brt šta da ti kažem :)

Poslednja izmena:
Juče odlična utakmica Parkera . 30 poena. Nadamo se da je ovo neka prekretnica što se njega tiče a samim tim i Partizana. Idemo u Atinu gde gubimo a onda tri utakmice kući protiv ekipa koje možemo da dobijemo ( Bajern, Zvezda, Virtus )

Sa porazom u Atini i te tri pobede došli bi na 7:9 , skor koji nam daje kakvu takvu nadu za nastavak sezone.

Bilo je malo vise zustrine i neke nervoze koja ne mora biti negativna, video sam Kalatesa kako se nervira iz velike zelje, mogao bi on malo kao najiskusniji da preuzme komandu jer nam to izgleda fali. No, SC je bas slab rival, lako nam je tu biti zustar. Sutra ne moramo niti ocekujemo pobediti, ali ocekujem videti bar nesto pozitivnije, da licimo na tim a ne na raspad.

Pozitivna stvar u vezi americkog placenickog tima je sto nam nece puno igraca odsustvovati u pauzi. Pokusevski ce da igra za Srbiju, Bonga za Nemacku, imamo li jos reprezentativaca? Bilo bi dobro da Bonga ostaje, on je pao u formi naravno posle onog prvenstva. Ne znam za sta igramo kvalifikacije, ako je za SP valjda Nemacka ne igra jer su sampioni.

Jedna stvar mi nije jasna...

Pre manje od dve godine, Partizan je, objektivno, dobio Reala u PlayOff-u i izbacio bi ga da nije bilo one Realove svinjarije i okolnosti sa stanjem u drustvu u trenucima ogromene nacionalne tragedije... A Real je na kraju i osvojio ligu.
A moje nestrucno misljenje je da bi svi protivnoci posle bili laksi od Reala i, mozda, i osvojili ligu tada.

Kako sad to, odjednom, taj isti trener, najtrofejniji u istoriji sa raznim klubovima, "zaboravi" da trenira, postavlja igru i taktiku i kriv je za trenutnu igru i rezultate...?!

Poslednja izmena:
Ma tad ga je samo us.ralo. :mrgreen:

Pravi razlog je zato sto mu je nacin sklapanja tima i zelja za kosarkom koju ce da igraju bas zavise od samih igraca i kako ce se oni uklopiti medju sobom, a ne kako ce ih on voditi i mikromenadzovati iz utakmice u utakmicu. Sad se bas i ne moze reci da nemamo odgovarajuce igrace, ali nesto ne klikce i tim se ne pokrece. Isti onaj tim iz te sezone je izgubio Eksuma i Lesora (uz jos manje bitne igrace), i odmah to vise nije bilo to.

Jedna stvar mi nije jasna...

Pre manje od dve godine, Partizan je, objektivno, dobio Reala u PlayOff-u i izbacio bi ga da nije bilo one Realove svinjarije i okolnosti sa stanjem u drustvu u trenucima ogromene nacionalne tragedije... A Real je na kraju i osvojio ligu.
A moje nestrucno misljenje je da bi svi protivnoci posle bili laksi od Reala i, mozda, i osvojili ligu tada.

Kako sad to, odjednom, taj isti trener, najtrofejniji u istoriji sa raznim klubovima, "zaboravi" da trenira, postavlja igru i taktiku i kriv je za trenutnu igru i rezultate...?!
realno tad smo imali mnogo jači tim

Exum, Panter, Naneli, Ledej, Lesor

brutalna ekipa brt

Upravo.

Znaci, nesto je i do igraca.

A zamisljati da je najuspesniji trener ikada, odjednom zaboravio kako se trenira, postavlja igra i taktika...
I da bi promena trenera nesto resila... Smesno.

Imamo primer toga u inostranstvu sa Junajtedom u fudbalu. Menjali trenere k'o carape, a pojedini igraci su tu jos od odlaska SAF-a. I sad kao ni jedan trener nije valjao, nije znao, a nije do igraca?!
Psihologija igraca je vrlo vazna. Mentalitet tima. A onde se Rashfordi setkaju po terenu i igraju utakmice samo za onaj jedan sut za gol... Garnaco zamislja da je novi Ronaldo i da ne mora ni da se vraca u odbranu, a kamoli da je igra. Sancho "sloboda", Junajted me koci, inace sam strasan igrac... Kod SAF-a si mogao da budes losiji igrac, ali nisi mogao da se ne boris i ne zalazes na utakmici. To je bilo nezamislivo, nedopustivo. A sad, kako se igracima koja tekma igra, koja ne... od tekme do tekme... Danas pobede Liverpool na strani, a sutra izgube od Evertona sa 10-oricom kod kuce...
I te "lako cemo" tekme, su najteze za dobiti. Mentalitet tima i psihologija igraca.

Smejete se onome - "svi su na telefonima na poluvremenu" i zamisljate da je izgovor, a nista tu nije smesno. Bas pokazuje koliko su igraci zainteresovani, investirani, koliko im znaci i koliko im je stalo do utakmice i pobede.

Postoji i njegova odgovornost.. sada je mnogo veći budžet a realno slabiji tim.. Parker ti je npr skuplji od svih ovih navedenih iz 2003 će a ništa nije pokazao.. Željko ga je birao da se ne lažemo..al ko što sam rekao aj da sačekamo još malo..možda se okrene sezona
Po meni smo pogrešili sa pojačanjima za ovu sezonu

Osetkovski, Parker, Milton, Murinen, Fernando.. niko nije ispunio očekivanja
Kalates je iznuđeno rešenje ali on se za sad pokazao i kao ok pojačanje

I to ne moze da se tako gleda i na osnovu toga izvode neki zakljucci.

Niko ovde ne zna ko je bio u ponudi i sta je bilo na trzistu da se kupi.
Vidim, mnogi kazu - "On ih je birao". Da, mozda, ali ne mozemo da znamo ko je i sta je bilo u ponudi i sta je moglo da se izabere, dobije i kupi u tom trenutku na trzistu. I to ne znaci da se zna i mentalitet tih igraca i da im je problem i da aut izvedu kako treba.

Isto su govorili za Junajted - "sto ne proda ovog, sto ne proda onog, kad nije dobar?".

Kako da prodas nesto sto niko ne zeli da kupi?

Poslednja izmena:
Rutinski Pao sa pola snage. Još jedna naša očajna utakmica. Ovo pišem na kraju treće pošto gasim tv.

Def loša pojačanja... Milton, Fernando, Parker, Kalates, Murinen.. 5 beskorisna igrača ni za krac nisu..

Slede 3 kući al msm da ćemo sve 3 da puknemo

Zadrti deo nasih navijaca i Gani zajedno sa njima ne daju Zeljka... Tako da svi koji zele da Partizanu krene, nacekace se... I da nam je doneo 100 titula i da ga gani mrze 100 puta vise opet me vise od svega toga interesuje trenutno stanje i trenutna igra... Prodao bih i Zeljka i oca svog za bolju igru ove godine...Ne zalim nikoga, jer Partizan je iznad svega...Da se razumemo, postovanje do neba, ali sada nam nesto drugo treba...
Covece ne budi tvrdoglav, skloni se sam, vidis da je vreme. Budi savetnik kao profesor Nikolic u tvojim godinama!!!!

Od 52-50 do 77-50, bez komentara.
.
На 70:50 Калатес промашује четврти покушај за 3 од тога три су биле изграђене, чисте ситуације, четвртаје била да кажем, резонска) све остале Покушевски.

Паркер промашује чист шут из рекета, остаје кратак на закуцавању, избацује лопту у аут...

ПС. Тајрика треба отерати из Партизана.

.

Rutinski Pao sa pola snage. Još jedna naša očajna utakmica. Ovo pišem na kraju treće pošto gasim tv.

Def loša pojačanja... Milton, Fernando, Parker, Kalates, Murinen.. 5 beskorisna igrača ni za krac nisu..

Slede 3 kući al msm da ćemo sve 3 da puknemo
Virtus imaju sance, Zvezda pola pola a bajern sto da ne dodje??

Mora zeljko malo da ih prodzara da ih dotera u red, nisam gledao al igraju ko zatucani a ne bi trebalo

Price kako su nasi kosarkasi loseg kvaliteta su smesne price... Imamo odlicne kosarkase, veoma dobrog kvaliteta... Navijaci to vide samo u pobedama, koje su veoma retke, jer je ekipa lose motivisana i uglavnom nije konstantna ni u jednoj utakmici, a kamoli u ligi... To je krivica Zeljka i strucnog staba... Pa da su nam doneli i 10 titula prvaka Evrope, ako jedanestu sezonu ne igramo dobrpo treba da idu u miru i s ljubavlju, a kamoli sad...

Virtus imaju sance, Zvezda pola pola a bajern sto da ne dodje??

Mora zeljko malo da ih prodzara da ih dotera u red, nisam gledao al igraju ko zatucani a ne bi trebalo
brate bio sam optimista do juče da možemo da okrenemo sezonu al više nisam..

Problem je što smo odigrali odličnu prvu četvrtinu , može se reći i prvo pol al semafor to nije pokazivao..

Šalje meni brat poruku posle prve čet kao: E super igramo..

Da , igramo super a vodimo 2 razilke.. Izgubićemo ovo jer šta će biti kad dođu minuti kada ne budemo igrali super? Došli su ti minuti u trećoj i usledio je raspad..

Zašto našu naizgled odličnu igru iz prve četvrtine, tj prvog pol. nismo materijalizovali? Da se odvojimo na desetak razlike? Pa zato što odbranu igramo očajno.. u prvoj četvrtini smo odbranili 3 ili 4 napada! Džabe ti napraviš lepu akciju i daš koš kad te u sledećem napadu probiju 1 na 1, daju ti lake poene, faul pri šutu i lagana bacanja itd.. nije napad toliki problem koliki je odbrana... pogledajte odbranu protiv Monaka npr kad smo ginuli na terenu..ili Efesa.. samo uz takav pristup možemo da pobeđujemo, nešto kao Cigani.. mora da se igra ratnička košarka a ne ovo sra nje što mi igramo..
Kritikovao sam pojačanja koja za krac nisu ali i Bonga npr ništa ne igra lik.. ok bori se al u napadu je beskoristan..

Nama ni 3 naredne pobede ne resavaju nista, mi samo to moramo da dobijemo da bismo uopste ostali u igri. Tu nam je Bajern mozda i najpredvidljiviji i najlaksi protivnik, panteri ce nam biti teski u ovoj situaciji i formi, a Virtus nepredvidiv. I tek ako to sve dobijemo da samo pocnemo da se nadamo da uhvatimo neki pozitivan ritam, da su igraci probili led.

Ali oni jos uvek ne umeju da se izbore na parketu, trude se pa onda ne umeju da materijalizuju taj trud, pa onda lako padnu, itd.

Back