- Poruka
- 25.761
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Еј дете,дете...ја од кад навијам за Партизан,или колико сам гледао утакмица Партизана (од фудбала-кошарке-ватерпола...) или од кад сам се регистровао овде на крстарици ти вероватно ниси био ни у к....!msm da niko ne spori Obradovićeve greške ali očigledna je sinhronizovana akcija sa svih strana da se čovek smeni
E sad pitanje za tebe: Zašto toliko hoće da ga smene? Zašto državi i Ciganima smeta Željko na čelu Partizana?
Na stotine botova koji se predstavljaju kao navijači Partizana koji pljuju Željka.. postoje i ovi autošovinisti ali oni ga otprilike pljuju zbog političkog stava.. to je Ćacad među nama.. ti si pretpostavljam jedan od tih.. više voliš SNS ubice i kriminalce nego Partizan..
mene je npr boleo k za Stefaroplusa.. čak sam i voleo da ostane... ali njihova stvar..
ovde Cigani tj 70 % Srbije iz petnih žila i iz svih svojih resursa rade na Željkovoj smeni..

realno tad smo imali mnogo jači timJedna stvar mi nije jasna...
Pre manje od dve godine, Partizan je, objektivno, dobio Reala u PlayOff-u i izbacio bi ga da nije bilo one Realove svinjarije i okolnosti sa stanjem u drustvu u trenucima ogromene nacionalne tragedije... A Real je na kraju i osvojio ligu.
A moje nestrucno misljenje je da bi svi protivnoci posle bili laksi od Reala i, mozda, i osvojili ligu tada.
Kako sad to, odjednom, taj isti trener, najtrofejniji u istoriji sa raznim klubovima, "zaboravi" da trenira, postavlja igru i taktiku i kriv je za trenutnu igru i rezultate...?!
дешава се и најбољимаШест кошева у трећој четвртини еј бре.
.Od 52-50 do 77-50, bez komentara.
Virtus imaju sance, Zvezda pola pola a bajern sto da ne dodje??Rutinski Pao sa pola snage. Još jedna naša očajna utakmica. Ovo pišem na kraju treće pošto gasim tv.
Def loša pojačanja... Milton, Fernando, Parker, Kalates, Murinen.. 5 beskorisna igrača ni za krac nisu..
Slede 3 kući al msm da ćemo sve 3 da puknemo
Bez komentara, a taman smo gledali u prvom poluvremenu lepu kosarku,

brate bio sam optimista do juče da možemo da okrenemo sezonu al više nisam..Virtus imaju sance, Zvezda pola pola a bajern sto da ne dodje??
Mora zeljko malo da ih prodzara da ih dotera u red, nisam gledao al igraju ko zatucani a ne bi trebalo