KK Partizan

msm da niko ne spori Obradovićeve greške ali očigledna je sinhronizovana akcija sa svih strana da se čovek smeni
E sad pitanje za tebe: Zašto toliko hoće da ga smene? Zašto državi i Ciganima smeta Željko na čelu Partizana?
Na stotine botova koji se predstavljaju kao navijači Partizana koji pljuju Željka.. postoje i ovi autošovinisti ali oni ga otprilike pljuju zbog političkog stava.. to je Ćacad među nama.. ti si pretpostavljam jedan od tih.. više voliš SNS ubice i kriminalce nego Partizan..

mene je npr boleo k za Stefaroplusa.. čak sam i voleo da ostane... ali njihova stvar..
ovde Cigani tj 70 % Srbije iz petnih žila i iz svih svojih resursa rade na Željkovoj smeni..
Еј дете,дете...ја од кад навијам за Партизан,или колико сам гледао утакмица Партизана (од фудбала-кошарке-ватерпола...) или од кад сам се регистровао овде на крстарици ти вероватно ниси био ни у к....!
И сад ти тако паметан закључујеш да сам ћаци или СНС ???
Без коментара даље на ту глупост !
Кошарка,дакле:
Кога брига а и ко су ти толики који хоће да га смене ? Ја и не видим чак ту "масу" ,нити видим да држави смета ...а ни циганима
посебно са оваквим резултатима,што би им сметао ? И то није питање за мене.Где си прочитао то од мене ?
Опет : кошарка = резултат,а ако не резултат барем игра,развој наших младих играча....Дакле не могу да не видим да нешто не штима.Нема резултата,нема хармоније,( ето Жељко чак
је и почео помало да "прозива" играче лично,или докторе...као некад на крају "тренерске репрезентативне каријере",али ти то вероватно и не знаш)...
...онај елан,воља,занос који је донео својим доласком Жељко је спласнуо. И шта сад ? Ко ће да каже њему одлази ?Али...
нешто мора макар да се размишља...

Back