kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.591
Povukao je dobar potez. Hvala mu na svemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez drame.Možda je ovo kraj Partizana. Daj Bože da grešim
Сада ћемо да просперирамо када нам Остоја доведе неког вучићевог клипана као у фудбалу.Možda je ovo kraj Partizana. Daj Bože da grešim
Сада следи неки цигански шабан на клупи.Ako sns kartel otera Zeljka treba ugasiti kompletno JSD Partizan.
trinki je slobodan i bio je u beogradu kad smo igrali protiv fenera... jako je realno al ajde da vidimoЈел он и даље тренира Жалгирис?
мА НЕМА теоретске Шансе да га доведете.
Довешће ти неког мутанта из Железника да га поштујеш као Благоја.trinki je slobodan i bio je u beogradu kad smo igrali protiv fenera... jako je realno al ajde da vidimo
Да би доводио тренере Партизану и не треба..
Јел Вучић дипломирао кошарку?
.
To nesto govori i o nasem klubu.
.Neka mi neko objasni šta je Ostoja kriv, ali onako objektivno, bez gluposti o misterioznoj sabotaži?
Kriv je što nije zadržao Željka. Mada mislim da radi dobre stvari za Partizan.Neka mi neko objasni šta je Ostoja kriv, ali onako objektivno, bez gluposti o misterioznoj sabotaži?
ajde bre ne rise... ko je više radio u korist cigana nego žoc, kao da se rodio u železniku a ne u čačku... čovek nas uništio, postali smo sprdnja i klub za napušavanje, dok su se ganici naslađivali svakom našem porazuДовешће ти неког мутанта из Железника да га поштујеш као Благоја.
.Kriv je što nije zadržao Željka. Mada mislim da radi dobre stvari za Partizan.
Ево сада ће то бити боље сендвичар, уживај.ajde bre ne rise... ko je više radio u korist cigana nego žoc, kao da se rodio u železniku a ne u čačku... čovek nas uništio, postali smo sprdnja i klub za napušavanje, dok su se ganici naslađivali svakom našem porazu
sve to stoji, ali je odlično znao gde dolazi i šta ga čeka i ako sa đavolom tikve sadiš... zna se šta sledi...njegova krivica je nemerljiva, trener je, birao je igrače, ako ga je neko saplitao trebao je mnogo ranije da ode i da kaže šta ima...sad će da kuka i još više da se srozavaЕво сада ће то бити боље сендвичар, уживај.
https://sportklub.n1info.rs/kosarka...5nFXP5HivGUseNfdu7_aem_hb_k8vPMssp5xilbXLO2NA
.
У којој ситуацји је Остоја или управа стала у одбрану Обрадовића и спортског сектора уопште?.
ЈАНИС - Желимир 11-3 међусобни скорŽeljko Obradović podneo ostavku