No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.498
@јанпи @Nebojsa.bg nemojte više,ispada da ciganska propaganda tera Željka,najuspešnijeg evo već 4 godine u KK instituciji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nedelju dana treninga, pa da vidimo. Ako hocemo da budemo konkurentni i zaista odigramo nesto, sad je vreme da se igraci skupe, inace ode voz a mi cemo s Asvelom da igramo rekreativno.Нисам стигао да гледам, али видим да је опет био фото финиш који смо изгубили.
Подршка за Жоца у инат фмповске циганије која је изгледа помахнитала од када им је најбољи играч на леду.
lupeta čovek... jedan od onih koji rumenog više voli nego mamu...Totalno mi je nejasna i nelogicna prica sta bi ciganija sad toliko imala protiv ZOC-a kad im je njihov klub u Evroligi za klasu uspesniji od Partizana a Sasa Obradovic trenutno znatno bolji vodja tima od prezimenjaka Zeljka.
Зато што тако неког новокомпоновани железнички пројекат нити је имао нити ће имати.Жоц је стабилизовао Партизан и спасио га гашења, то не може да му опрости ова циганска багра којима су пуна уста лажног српства.Зато.Totalno mi je nejasna i nelogicna prica sta bi ciganija sad toliko imala protiv ZOC-a kad im je njihov klub u Evroligi za klasu uspesniji od Partizana a Sasa Obradovic trenutno znatno bolji vodja tima od prezimenjaka Zeljka.
.Totalno mi je nejasna i nelogicna prica sta bi ciganija sad toliko imala protiv ZOC-a kad im je njihov klub u Evroligi za klasu uspesniji od Partizana a Sasa Obradovic trenutno znatno bolji vodja tima od prezimenjaka Zeljka.
ostojinim botovima , njemu mstislavu i popu 80 je to jedini izgovorTotalno mi je nejasna i nelogicna prica sta bi ciganija sad toliko imala protiv ZOC-a
ostojini i sns batinasia tek oni naši navijači u sali, samo ih gledam... prave neku koreografiju, skinuli se do pola pa kao izgledaju opasno,
Mrzite ga zato što je ŽoC košarka a vi niste.Totalno mi je nejasna i nelogicna prica sta bi ciganija sad toliko imala protiv ZOC-a kad im je njihov klub u Evroligi za klasu uspesniji od Partizana a Sasa Obradovic trenutno znatno bolji vodja tima od prezimenjaka Zeljka.
Ne znam da li i panteri tako, njih sam uvek dozivljavao kao Severnu Koreju, ili je to izricito grobarski specijalitet.Ne razumem, zašto se bavite njima?Zvezda nikad neće osvojiti Evroligu
Za 15 sezona nemaju plej of pobedu!
Jednom ušli u top 8 i počišćeni 3:0, to im je najveći uspeh
Država nam je raspad, sa sve predsednikom i ćacilendom, no to vam ne može biti izgovor za poraze poput ovog, od nesrećnog Asvela. Ne budimo ostrašćeni. U EL , bar u dosadašnjem toku, nešto u Partizanu ozbiljno škripi, dok Zvezda izgleda sasvim dobro za sada. To nema veze sa državom, AV i ćacilendom.
Ово би имало смисла у некој донекле озбиљној, организованој држави.
Србија то одавно није и није битно само да побеђује клуб за који председник ћациленда навија.
Важно је да тим за који навија публика која са његовом политиком није сагласна трпи поразе.
Па они су претили једном Миротићу и његовој породици последицама ако пређе у Партизан и он је на крају одустао.
О доласку Обрадовића у Пратизан директно је одлучивао кружок звездиних навијача, заједно са све председником државе!?
Ако мислиш да је ово нормално, онда у реду.
.