KK Partizan

Sterling Braun je problem, igra u losoj formi, a on je zasluzan za los start utakmice sa 3 izgubljene lopte. Taj covek mora biti lider u odsustvu Karlika, ne obavezno u poenterskom smislu, ali njega nema. Verovatno je Zeljko na njega mislio kad je isprozivao pojedine igrace. Opet, ti moras da imas kontrolu nad tim igracima, ako nesto ne ide, resavas odma, ne kad gubimo 14 razlike. Ali to je opet njegova filozofija pokusaja da napravi tim koji ce igrati "totalnu" i automatsku kosarku, onda se ceka kako ce igraci reagovati, a oni tonu.

A onda ona priprema gde smo mi krenuli na onaj jeziv nacin da spustamo loptu na Osetkovskog i pogubili sve, to je tek posebna prica. Onda i Bongina losa forma, mucenik ne moze zicer da pospremi, ali vratice se on, njegov pristup vec nije problem.

Eh, tuzni skupe. :mrgreen: Nedelju dana treninga, pa da vidimo. Ako hocemo da budemo konkurentni i zaista odigramo nesto, sad je vreme da se igraci skupe, inace ode voz a mi cemo s Asvelom da igramo rekreativno.

Vidim da je Partizan usao u sferu ozbiljnog brukanja. Ovo ne valja uopste. Glavni i odgovorni za ovakvo stanje jeste niko drugo do ZOC.
Prosli susret deklasiras taj isti Asvel u gostima sa 30 razlike a sinoc odigras amaterski, luzerski i pacerski i naravno izgubis.
Vise je nego ocigledno da ce ova sezona Partizana biti solidno GORA u odnosu na proslu.

581053431_32329046233409138_2730128507737562842_n.jpg
584705837_32329045516742543_541816630707876740_n.jpg

Нисам стигао да гледам, али видим да је опет био фото финиш који смо изгубили.

Подршка за Жоца у инат фмповске циганије која је изгледа помахнитала од када им је најбољи играч на леду.

Нисам стигао да гледам, али видим да је опет био фото финиш који смо изгубили.

Подршка за Жоца у инат фмповске циганије која је изгледа помахнитала од када им је најбољи играч на леду.

Totalno mi je nejasna i nelogicna prica sta bi ciganija sad toliko imala protiv ZOC-a kad im je njihov klub u Evroligi za klasu uspesniji od Partizana a Sasa Obradovic trenutno znatno bolji vodja tima od prezimenjaka Zeljka.

Totalno mi je nejasna i nelogicna prica sta bi ciganija sad toliko imala protiv ZOC-a kad im je njihov klub u Evroligi za klasu uspesniji od Partizana a Sasa Obradovic trenutno znatno bolji vodja tima od prezimenjaka Zeljka.
lupeta čovek... jedan od onih koji rumenog više voli nego mamu...
žoc je prsao načisto ali nema ko to da mu kaže
evo ražnatović mu spočitao, nadam se da će još neko

Зато што тако неког новокомпоновани железнички пројекат нити је имао нити ће имати.Жоц је стабилизовао Партизан и спасио га гашења, то не може да му опрости ова циганска багра којима су пуна уста лажног српства.Зато.

.
Ово би имало смисла у некој донекле озбиљној, организованој држави.

Србија то одавно није и није битно само да побеђује клуб за који председник ћациленда навија.

Важно је да тим за који навија публика која са његовом политиком није сагласна трпи поразе.

Па они су претили једном Миротићу и његовој породици последицама ако пређе у Партизан и он је на крају одустао.

О доласку Обрадовића у Пратизан директно је одлучивао кружок звездиних навијача, заједно са све председником државе!?

Ако мислиш да је ово нормално, онда у реду.

.

ПИТАЈТЕ ТАЈРИКА ЗАШТО НИЈЕ ИГРАО - Обрадовић: Играчи не размишљају о утакмици, сви су на телефонима​

Почели смо утакмицу на недопустив начин, срамотно. Неки играчи треба да се питају зашто је то тако. Велики број навијача долази да нас гледа, заслужују да виде тим који ће да се бори и који има жељу. Разлози су једноставни. Играчи не размишљају о утакмици. Ушао сам у свлачионицу пред меч, сви су на телефонима, понашају се ненормално – казао је Обрадовић - Ја увек преузимам одговорност, али у овој ситуацији не могу да схватим, пробао сам да их подигнем, да правим измене, дошли смо у ситуацију да добијемо утакмицу. Кад сам ушао после утакмице, иста слика, невероватне ствари, не знам више како да реагујем.

sta reci...

vreme je da se nosite u tri lepe

ti si ih birao.

Mrzite ga zato što je ŽoC košarka a vi niste.
Trenutno ste na vrhu ali videćemo na kraju. Za početak upišite jednu plej of pobedu posle 15 godina brukanja. Što se nas tiče bićemo mi ok, ima još skoro 30 utakmica.

Marko BG
  • Sramotne su mu izjave, sad su mu igraci krivi ko sa ih je neko drugi birao.Mislim da je vreme da se povuce, dovede legenda kakva je Sale Djordjevic koji bi doneo preko potrebnu inekciju , publika bi podrzala, sve bi se promenilo!

Kiza

Ne da je izgubio samo svlacionicu nego je izgubio i kompas. U timu ralno nesto vrede 2-3 igraca sve istalo je plac majke Bozje. Prvo treba oterati Marinkovica koji ima najveci ugovor, a nista nije pokazao. Ovaj Milton ne zna ni pravila...Parker je doveden bolje da nije. Dovedu coveka koji je zaradio pola milijarde dolara u NBA i ocekuju da ima motiv da igra. Strasno. On da valja ne bi ga Barselona oterala

Zoran

Kad god kamerman pokaže Žocovo lice, to su neviđene psovke na njegovim usnama, što prema sudijama, što prema svojim igračima, a lice crveno kao paprika. Šta naša deca mogu lepo tu videti, na koga se ugledati? Trener bi prebao da bude pedagog, neko ko daje primer deci i u ovom slučaju navijačima.

Zanimljivo mi je kako, kao i kod Duleta, ti sad imas navijace koji su tu samo da bi pljuvali trenera. :mrgreen: Ne znam da li i panteri tako, njih sam uvek dozivljavao kao Severnu Koreju, ili je to izricito grobarski specijalitet.

Inace, Sasa je trenutno bolji od Zelimira, ali oni se kao prvo trenutno ni ne bave istim stvarima. Jedan izvlaci maksimum iz nekompletne ekipe kontrolisanom kosarkom, koristi rasterecenje i dobru atmosferu, skuplja bodove i ceka masu igraca i tek ce morati da oformi tim. Drugi malo u hodu pokusava da pravi automatizam i igrace koji ce raditi i kontrolisati sve bez mnogo filozofiranja, gura neku svoju viziju sadasnje i buduce kosarke, ne znam koliko ovi kladionicarski navijaci to mogu da skontaju.

A Panteri ce mrzeti Zoca cak i da osvoje EL a nas oteraju zajedno sa Asvelom napolje koliko smo losi, jer oni nisu sportski klub nego paravan za propagandu i ispiranje mozga - to je rupa bez dna i nista racionalno to ne moze zatrpati.

.
Ово би имало смисла у некој донекле озбиљној, организованој држави.

Србија то одавно није и није битно само да побеђује клуб за који председник ћациленда навија.

Важно је да тим за који навија публика која са његовом политиком није сагласна трпи поразе.

Па они су претили једном Миротићу и његовој породици последицама ако пређе у Партизан и он је на крају одустао.

О доласку Обрадовића у Пратизан директно је одлучивао кружок звездиних навијача, заједно са све председником државе!?

Ако мислиш да је ово нормално, онда у реду.

.
Država nam je raspad, sa sve predsednikom i ćacilendom, no to vam ne može biti izgovor za poraze poput ovog, od nesrećnog Asvela. Ne budimo ostrašćeni. U EL , bar u dosadašnjem toku, nešto u Partizanu ozbiljno škripi, dok Zvezda izgleda sasvim dobro za sada. To nema veze sa državom, AV i ćacilendom

Ukoliko bi se ispostavilo da smo kasno kompletirali tim zbog finansija, onda bi itekako imalo veze sa cacilendom. Naravno, naprednjak na celu kluba ce da kaze da nije tako, a Zelimir i Savic nece iznositi prljav ves kluba u javnost, pa mi sad ne znamo i nagadjamo.

Naravno, ako imamo probleme sa disciplinom i igracima to je unutrasnja stvar tima, ali cinjenica je da bi sa normalno sklopljenim timom imali bar jednu pobedu vise, onu juce.

Back