KK Partizan

6,5 minuta pre kraja imas plus 20!

za 4 minuta si proso i u minusu si 2 poena

prosuli smo mi i pre ali ne ovoliko u kratko vreme, treba da ti je psolednji put idiote obradovicu!

da se teras u tri lepe i ti i botovi ostojini koji te podrzavaju

Obradovic i ako je ispustena mustikla zna vise kosarke i pre svega casno radi posao
al ga radi

kisela voda

kolko puta je prosuo pobede , broja se ne zna

ali ovo veceras na minus sedam o prosles za 5 minuta ...22 0 serija

pa da si idiot od trenera sekao bi to iks puta tajmautima ako treba reko bidajte ladne vode i sve ih zalio redom !

ovo je neverovatno...

***** ti kravu koja da a prospe...

za razliku od svih ostalih koje bi pokusali da oktroisu na nasu klupu uz mig Vucica.
ebo vucica

i on ce proci ....

Mi bez Zeljka ne bi igrali EL.
odsetaj
ovih sranja smo siti

papagaj ti ravan nije
Sto se mene tice neka ostane koliko hoce na klupi.

pa da se odlucuje na maksimiru mozda bi se ti i pitao
To sto ga Aca pokusava oterati svim silama od prvog dana znaci da radi u interesu Partizana.
e onda dodji ti stani negde da mi samarmao lepo tebe i pljujemo posle svakog nejgovog sranja kao sto je ova uutakmica

izdrzi to muski

pa nek trenira do vecnosti

a kako ces ti proci videli bi

Mi smo ovo dobili, a osecaj je kao da smo izgubili. Eto jedne simptomaticne stvari mozda cak i za ceo Zelimirov mandat ovde - nijedna prednost nam nije dovoljna. Ja razumem da se zeli postici da ekipa sama reaguje, ali zivota nam, mi moramo nekad stati na loptu i iskontrolisati utakmicu. Inace, 30+ minuta vrlo jaka nasa utakmica, sa najboljom odbranom dosad, ali i tu smo patili od losih resenja u napadu. Mnogo se srljalo, a nisko samopouzdanje se videlo opet na ziceru. Slobodna bacanja ne bih zamerao, ipak se igralo bas fizicki. I pronasli smo put da probijemo tu tvrdu utakmicu soliranjem i za 3p, bilo je i dobrih akcija istina, ali onda se moralo malo stati na loptu i iskontrolisati. Kalates da udje za napad, neki jak faul u odbrani, nesto, a ne ovako kao muve bez glave, serija 0-22 iz dobijene utakmice, kao totalni idioti.

Na kraju se cesali po glavi, ne znamo ni kako smo dobili. Ne znam ni koliko je ova pobeda sad podsticaj igracima, a koliko jos jedan teret jer znaju da nisu pronasli samopouzdanje. Za odbranu i trud generalno svaka cast, ali imamo problema. I da, ovaj put isto protivnik skoro dvostruko vise bacanja, ali potpuno zasluzeno. No, Ciganikos je izveo cetvorostruko. Mozda nam se malo vratila sreca da nadoknadi tu pljacku.

Jedina dobra vest, kapiten Aleksej Pokusevski, garant mira i stabilnosti pod oba reketa. :mrgreen:

Za ovakvu nasu igru iz sezone u sezonu najveci krivac je Zeljko. Zao mi je sto je toliko tvrdoglav i ne ume kao profesor Nikolic da se skloni i bude uz klub u savetodavnom smislu. Imamo dobre kosarkase koji svi do jednog kod Zeljka daju manje nego sto mogu, on ne moze vise da iz kosarkasa izvlaci najbolje. Sa ovim timom Trinkijeri bi bio na vrhu i svake sezone bio bi sve bolji. Kao i mnogi mladi treneri. Sa Zeljkom stojimo u mestu i to vema losem mestu. Jedina i najveca svetinja je Partizan. On je nabolji trener svih vremena u Evropi oj=n je zasluzan za nas najveci uspeh, ali koliko vidim sa ovakvim Partizanom bice zasluzan i za komsinicino osvajanje evrolige, tada ce se valjda skloniti. Izgubili smo par godina sa njim. Na forumima naseg kluba nije dozvoljeno ovo da se kaze, ovde makar jeste.

..
Ма наравно да Жељко нема појма.

Оних +20 је направио Саша Обрадовић, а онда је дошао Жељко Обрадовић и изгубио са 22 разлике.

Ај мало озбиљности у коментарисању.

На 20 разлике очекивао сам да се они врате.

Није реално да добијемо Монако са 10, 15 разлике.

.

..
Ма наравно да Жељко нема појма.

Оних +20 је направио Саша Обрадовић, а онда је дошао Жељко Обрадовић и изгубио са 22 разлике.

Ај мало озбиљности у коментарисању.

На 20 разлике очекивао сам да се они врате.

Није реално да добијемо Монако са 10, 15 разлике.

.
Evo ga javlja se. Svi imate istu ovu foru "Ti znas bolje od Zeljka"...Boli me K koliko ga mrze cigani i psihopata... Mrze vise Partizan nego njega, a Partizan nam igra ocajno...

Back