KK Partizan

Screenshot_2025-11-08-22-16-21-452_com.facebook.katana-edit.jpg

Али оно синоћ 31-5 у бацањима, и то да није био челенџ имали би 3!

Pogledajte prilog 1814090
Али оно синоћ 31-5 у бацањима, и то да није био челенџ имали би 3!
Можда нисте довољно окретни у Нападу? :D

Dobar​

pre 22 sata

Zvezda obitavala oko 18og mesta sa najmanjim budžetom od 8 miliona, najgorim desetogodišnjem suđenjemi žnj trenerima(u to vreme) . Partizan obitava oko 18 mesta sa budžetom 27 miliona i najboljim trenerom u istoriji košarke ne računajući SAD. Isplati li se smejati Zvezdi?

Panteri su igrali uglavnom kuci protiv slabijih protivnika, uz samo jednog u dobroj formi (ZAL) i dva jaka van forme, ne znam koliko igraju na prodor ili pod kosem ali po rezultatima je ocigledno da su se nametali energijom, krojili kriterijum i ne cudi me sto su izveli najvise bacanja. Za nas me cudi, delimicno to moze ici na dusu nasoj kilavijoj igri i u nekoliko utakmica i bezanju od kontakta, ali ono u Pireju je jednostavno zestoko domacinsko sudjenje koje je mozda bilo normalno pre 10-20 godina ali vise mi ne pije vodu da se u 2025. godini i dalje pljacka za domacina sakom i kapom u Evroligi, samo zato sto je to ime i cudo od kluba, a satro se modernizujemo i sto cuda. To sudjenje je svojstveno najboljim danima covicevskog KLS-a.

Једини који треба да добије ногу у дупе је Вучићев Остоја, тако да удбашка машинерија може само да га дува.
FB_IMG_1762694909490.jpg

.
Ма те титуле би они већ затрпали којекаквим статистикама и спиновима, али су им кост у грлу две Жељкове победе над Реалом усред Мадрида у елиминационом делу у којем они "још ни једанпут нису победили", како рече један "бољи тренер од Жељка".

Међутим, оволика журба и нервоза у звездиним ревијама широм Србије је просто нестварна.

Партизан је лошији старт имао прошле сезоне па је опет био надомак пласмана.

.

Trudim se da ih sto manje pratim pa ne znam sta ih tacno svrbi, ali stagod da je od ta dva, nadam se da ce nastaviti da ih svrbi i dalje, i to jos vise. Sekta nesportska propagandna.

Braćo svu crveno belu Ćacad na ignor!

Ekipa koja nema ni jednu jbnu plej of pobedu u istoriji kluba! Igraju Evroligu 15 godina nemaju plej of pobedu!!! Neće je imati ni ove sezone..neće je imati nikada.. Zvanično su proglašeni za najgoru ekipu Evrolige svih vremena! Iza Albe su, Asvela.. najgori su!

https://www.telegraf.rs/sport/evrol...ige-sta-znaci-ovaj-surovi-statisticki-podatak

Željko je posle druge sezone u Partizanu uradio ono što oni ne mogu 15 godina! Igrao plej of i dobio dve utakmice..

Željko sam ima 9 titula prvaka Evrope a svi Zvezdini treneri zajedno ( njih izmneđu dvadeset i trideset ) jednu!

Retko koji Ćaci zna koji je to trener koji je trenirao Zvezdu ima titulu prvaka Evrope. Nije Boža Maljković..on je bio pomoćni trener Zvezde...

Ove sedmice duplo kolo.. Monako i Asvel

Šta da vam kažem nego ono što i sami znate.. sutra lagana pušiona a pobeda u Lionu..

Nadam se da će i Efempe da krene sa porazima..imaju zajban raspored kolko vidim..

Sutra ćemo nažalost napušavati Nedovića iako je pokazao da nije Ćaci.. jedan od retkih koji je podržao Dijanu Hrku.. zatrpaće nam koš... uvek tako bude..

Sećam se jedne utakmice sa Fenerom.. Gurović cele sezone igra ko krac.. uopšte ne ulazi u igru.. van forme totalno.. dođe u Arenu i krene napušavanje i jbanje majke još od zagrevanja.. ubaci ga sa klupe trener i on krene da rešeta.. dao nam 30!

Poslednja izmena:

Back