KK Partizan

Očekivan poraz.. očajna četvrta četvrtina.. 8 promašenih zicera ko da smo jbni amateri.. tri puta imamo napad za 10 mi gubimo čistu loptu i u kontri primamo koš..
Kalates ne može jednu jbnu trojku da ubaci
Sterling katastrofa
Milton loš
Bonga nevidljiv u napadu

Olimpijakos odigrao ispod svakog nivoa i opet nas na kraju rutinski dobio

Ide duplo kolo .. teško protiv Monaka da se vadimo , možda Asvel ali kasno je za nešto više

Kakvi dekoncentrisani kreteni majko mila, ne treba Željko da im se dere treba da ih našamara. Svaka čast Kalatesu, uspeo je da ih natera da dobiju treću četvrtinu, a svojski su se trudili da je izgube. Onda su isterali svoje u četvrtoj.

Jesmo masili zicere, uci ce, isto tako bole i izgubljene lopte, ali nazalost previse novih igraca imamo i jos nije sve leglo, ali uz ovaj pristup leci ce uskoro.

I uprkos tome smo odigrali dovoljno dobro, ali utakmica gde je odnos bacanja 5-31 se ne moze dobiti, pritom masa tih "faulova" je bilo cisto sa nase strane.

Monako kuci ce biti tezak, ali mora, isto tako mora i Asvel na strani kao verovatno najslabija ekipa.

Da bacimo pogled na naša pojačanja ove sezone:
Milton- krac
Parker- žešći krac
Osetkovski- krac
Finac- krac
Fernando i Kalates - tek došli al ne greje me sunce

dakle žešće loše odrađen prelazni rok

Izbrojao sam .. 7 zicera od toga 5 u zadnjoj četvrtini
To je 14 poena plus par koševa u kontri to je skoro 20 poena u minusu zbog zicera..
Ok dešava se, promaši se zicer, dva ali ne sedam..
Mi smo ovo trebali da dobijemo lagano desetak razlike..
Situacija na 3 ili 4 min do kraja čini mi se.. 4 razlike za nas i Kalatesu stotinka fali da preseče loptu, čista kontra i idemo na 6
Umesto toga faul na Vezenkovu i dva bacanja oni prilaze na dva...
4 poena u minusu zbog te sekunde
Dakle tu kad se lomilo nismo ni sreće imali
Šta je tu je jbg.. idemo dalje.. duplo kolo nadam se ne i duplo golo..

To je 14 poena plus par koševa u kontri to je skoro 20 poena u minusu zbog zicera..
Ok dešava se, promaši se zicer, dva ali ne sedam..
Mi smo ovo trebali da dobijemo lagano desetak razlike..
Situacija na 3 ili 4 min do kraja čini mi se.. 4 razlike za nas i Kalatesu stotinka fali da preseče loptu, čista kontra i idemo na 6
Umesto toga faul na Vezenkovu i dva bacanja oni prilaze na dva...
4 poena u minusu zbog te sekunde
Dakle tu kad se lomilo nismo ni sreće imali
Šta je tu je jbg.. idemo dalje.. duplo kolo nadam se ne i duplo golo..
Цео Меч сте можда убацили само 3 тројке....не иде то без 3ки,без обзира колико пожртвован био.
Даље,онај Грмаљ(новајлија код Вас) ми се веома,веома допада,и он јесте упРОПАстио неке зицере али њему лопта не испада из шака и много су га тукли..сигуран на слободњаку,треба нам тај Лик!

Bas i nisu, dobili smo Efes i Milano u neizvesnoj zavrsnici, od Barse izgubili samo zato sto je Klajburn bio u stanju da pogodi s pola terena. Neke druge stvari su simptomaticne, ali idu na bolje. Problem je sto vreme prolazi, a bodovi se prosipaju.

Bas i nisu, dobili smo Efes i Milano u neizvesnoj zavrsnici, od Barse izgubili samo zato sto je Klajburn bio u stanju da pogodi s pola terena. Neke druge stvari su simptomaticne, ali idu na bolje. Problem je sto vreme prolazi, a bodovi se prosipaju.
Kao npr. da vam nijedan domaći nije odigrao nijedan minut :lol:
Ali zato posle Želimir drži "predavanja" :lol:

Morao sam da otkrijem da vidim o cemu mlati ignorisan clan da bih skontao sta kaze neko koga bih citao.

Jel realno da panteri sa 15 stranaca i dalje pricaju o domacim igracima? :mrgreen: Da im igraci nisu povredjeni, ne bi igrao niko osim Kalenarija (u pauzama olajavanja svoje zene preko medija), kao sto kod nas samo Marinkovic ima stalnu ulogu, Lakic epizodnu defanzivnu, a Poku nije zasluzio.

Morao sam da otkrijem da vidim o cemu mlati ignorisan clan da bih skontao sta kaze neko koga bih citao.

Jel realno da panteri sa 15 stranaca i dalje pricaju o domacim igracima? :mrgreen: Da im igraci nisu povredjeni, ne bi igrao niko osim Kalenarija (u pauzama olajavanja svoje zene preko medija), kao sto kod nas samo Marinkovic ima stalnu ulogu, Lakic epizodnu defanzivnu, a Poku nije zasluzio.
Ма пусти бре човићеве лименке и њихово моралисање, прате кошарку тек 15 година још правила нису научили, уз то све што су узели су покрали, лоповска банда небитна у свету кошарке, против ових истих су успели да намете утакмицу Евролиге прошле године, познати само по лоповлуку и скандалима и Весни.

...
.
Додај ту њихова слободна бацања, фаулове које су нам без везе судили и оптеретили играче.

Без Карлика и Вање, са угашеним Брауном, Покушевским...

И опет смо до краја били у игри да добијемо.

Зато кажем, сјајна утакмица Жељка Обрадовића.

На другој страни, Калатес и Фернандо озбиљна појачања у најави.

.

Poslednja izmena:
Ја полако губим поверење у Жељка...ово јесте да су порази који су могли бити и победе уз мааало више среће,(или поштеније
судије),и није он крив за промашене зицере,али...
...он је доводио играче ,он им даје минутажу и одлучује о свему у игри...и сад шта ?
Мислим тешко је бити сасвим објективан јер не знамо понашања на тренингу или ситне повреде,али је очигледно да поједини и не добијају довољно шанси,довољно
минута да се разиграју...

Back