KK Partizan

Screenshot 2025-09-26 at 23-55-58 Facebook.png

Ne znam koliko je spreman da doprinese bas odmah, mlad deckic, mada to na EP sto je igrao to bude bas onako upecatljivo. Vise deluje kao da smo ga doveli jer je super-talenat, pa da mu budemo odskocna daska za NBA. Jedino mi se ne svidja sto mi se cini da se duplira sa Pokusevskim.

Ma on oce da pici u USA sto pre, mi smo mu samo usputni izazov i ideja je da rad sa Zelimirom moze da ga unapredi. Eno nesto prica sad da bi on na fakultet pa u NBA, ima 18 godina, znaci on bi sledece na neki USA koledz. Zato se bojim da se ne treba previse loziti na njega - premlad je i ne ostaje mu se.

Naravno, nadam se da ce odmah svojom eksplozivnoscu i ociglednim talentom doprineti nasoj igri bar ove sezone, a mozda i sledece, i da ce saradnja biti na obostranu korist.

Mladi leteci Finac je potpisao ugovor na tri sezone
добар играч завршио уговор "опозициони" "секси бизнисмен" из Чачка, који саботира СНС тако што је члан главног одбора (СНС-а) иначе "уништени" партизан има нови рекорди буџет од 27 милиона евра 35% већи него прошле сезоне сад ће ваљда Желимир такође из Чачка успети да уђе у топ 10 мада ће конкурција бити већа за све ту су Дубаи и Хапоел, два јеврејска клуба је много додуше усвојили су Еврокуп и заслужили учешће Арапе нећу ни комтарисати осим срамота!

добар играч завршио уговор "опозициони" "секси бизнисмен" из Чачка, који саботира СНС тако што је члан главног одбора (СНС-а) иначе "уништени" партизан има нови рекорди буџет од 27 милиона евра 35% већи него прошле сезоне сад ће ваљда Желимир такође из Чачка успети да уђе у топ 10 мада ће конкурција бити већа за све ту су Дубаи и Хапоел, два јеврејска клуба је много додуше усвојили су Еврокуп и заслужили учешће Арапе нећу ни комтарисати осим срамота!
Slobodno zaplači ako će ti tako biti lakše.

Nezamislivo za tvoj omiljeni klub.
једино што је незанимљиво је да хрват попут тебе навија за нас ма, све дресови завршили и сезонске 🤡:hahaha: сликаћу ти сутра колико је пун штанд испред шопа КК на ЈНА где се продају и обнављају сезонске "човек на човека"

И он се захваљује за 17% од државе док онај човићев франкештајн је само прошле године имао 70% од државе а ове вероватно и више.
FB_IMG_1758994877907.jpg

једино што је незанимљиво је да хрват попут тебе навија за нас ма, све дресови завршили и сезонске 🤡:hahaha: сликаћу ти сутра колико је пун штанд испред шопа КК на ЈНА где се продају и обнављају сезонске "човек на човека"
Ovaj vas voli. A ovaj drugi voli i Tuđmana.
48089036_1767688866674109_524155742924570624_n.jpg
413867548_697599889190414_5247052373218420522_n.jpg

Back