KK Partizan

Izgleda da ce panteri da igraju svoj KLS bez nas, a KLS gle cuda nece naci za shodno da nas ceka, necemo se pojaviti na utakmici jer sutradan pocinjemo finalnu seriju ABA i diskvalifikovace nas. Trenutno informacije navode na taj scenario.

Mislim da je to cokiju elegantniji scenario od onog dodeljivanja pehara kad svi idu kuci, ovako napravis da ti protivnik ni ne moze doci.

Msm da Čoki nema veze sa KLS.. jedino ako se nije nešto promenilo u međuvremenu..
KSS je nadležan jedino za Kup Koraća u Nišu i reprezentaciju..
KLS je neka posebna priča koja nije pod ingerencijom KSS a..
Svejedno, to takmičenje KLS je devastirano i ne treba ga igrati ukoliko ne možemo da se uklopimo što se termina tiče

Nisu devastirani, nego su napravljeni po njegovoj zamisli. Nemaju veze formalno, a u realnosti im dodeljuju pehar posle prekinute utakmice dok su nasi pod tusem ili na parkingu, eto toliko nemaju veze.

Zato je realna bojazan da nas nece cekati da zavrsimo ABA.

Naravno, kao i uvek, moje interesovanje za KLS je 1%, za Kup 15%, samo mi zao kad vidim kako je mafija preuzela takmicenja i kiti se.

U KLS cirkusu nam svakako nije mesto. Nadamo se da cemo slaviti Aba pehar, a limenke neka se svim srcem raduju KLS "trofeju" i duploj kruni. Ionako su to vise vrednovali nego nas Aba trofej i cetvrtfinale EL 2023.

Po meni je logično da ne igramo tu prvu protiv Efempea ili da izađemo sa juniorima. Odigramo dve u PG i onda da dobijemo u Železniku..
Naravno ja sam za to da uopšte ne igramo KLS ali u slučaju da igramo nikako ne bi trebalo igrati tu prvu.. izgubiti 20:0 službeno

Честитамо на чергарски савез.
FB_IMG_1748873948309.jpg

Што уопште играмо то распало смеће од лиге, веоватно због оног Тројанског коња Остоје, немам друго објашњење.

Честитамо на чергарски савез.
Pogledajte prilog 1736771
Што уопште играмо то распало смеће од лиге, веоватно због оног Тројанског коња Остоје, немам друго објашњење.
.
А распоред правили браћа Вучић, Анђус, Житко и Човић. Е да, и "једна наша другарица".

Ко би боље од њих то могао да направи?

Ову спрдачину треба максимално изигнорисати, ако прети нека казна послати клинце да играју и завршити са овим циганским свињаријама.

Истина, Жељка ће додатно да заболи што му је измакао ко зна који по реду трофеј у Србији (како Анђус тврди), али то је то.

Мораће да се помири да постоје јачи, бољи, успешнији...

.

Navodno KLS dao nove termine, cekali su da vide hocemo li registrovati igrace, posto jesmo, ne mogu da nas diskvalifikuju i izbacili su nove termine.

Saopštenje KLS-a:
Usled problema koji su se pojavili u vezi sa preklapanjem termina završnica AdmiralBet Super lige Srbije i regionalne ABA lige, na molbu Košarkaškog saveza Srbije, UK KLS obaveštava javnost da će polufinalna i finalna serija Super lige biti odložene i da će se iste odigrati nakon završenog finala ABA lige.
Hahah, coki smeksao tvrda srca suverenih funkcionera KLS. :mrgreen:

Dobro, mi smo se vec odrekli najboljih igraca pri registraciji za takmicenje, dakle bez oba Dzonsa, bez Sterlinga i bez Dejvisa, kao i bez Lundberga koji je ionako otpisan. Igrace nam bukvalno igraci koji su najsumnjiviji i koji su ionako najmanje igrali izuzev Bonge.

Mislim da moramo da ih napadnemo u prvoj utakmici, jer ako nas veceras pobede, bice im sve lakse u drugoj i eventualnoj petoj. Oni jesu rastereceni i presrecni posle polufinala, ali verujem i da su se iscrpli pre svega emotivno, i tu je neka tacka gde bismo ih trebali napasti. Ne treba napominjati koliko je bitno igrati odbranu i ne dozvoliti da se njihovi "mali" igraci razigravaju, a i visoki ce nam sigurno praviti stetu zbog nase odbrane i preuzimanja - sve to treba iskontrolisati. Naravno, i da uzmemo brejk, tek treba raditi - ne treba napominjati koliko smo ove i prethodne sezone nesigurni na svom parketu.

Само да нам кажу пре почетка сваке сезоне, јел играмо за титуле или што је Обрадовић најбољи и најтрофенији тренер Европе свих времена.:think:

Back