KK Partizan

Naravno, covicevi panteri koriste priliku:

https://nova.rs/sport/kosarka/nikola-kalinic-partizan-tuca-kosarkasi/
„Nevezano za Karlika Džonsa, Partizan, ne želim da se ovo koristi za nešto, iako će se koristiti. Moraš da izbegneš. Kapiram i da si pijan, kasno je, komentari i ne komentari… I ja sam upadao u razne neprilike, ali da li sam imao sreću ili instinkt da kažem ‘Beži, ovo ne ide u dobrom smeru'“, nastavio je priču Kalinić.

U prevodu na srpski sa mutavog: oduvek je bio cava koja zakuva, pa onda bezi i sklanja se i "nisam ja, nisam ja". Zato je i tako omiljen medju svima. :mrgreen:

Karlika će nakon ovoga preuzeti imigraciono...
Много незгодна Ситуација,али баш.Онај Карлик јесте изванредан Кошаркаш али не мош ти голоруког Човека флашом пуном..онако га унередиш.А њих сви знају.Могли су лепо се повуку назад у Клуб..њих сви знају,неко обезбеђење и Мурија би дошли у Секунди.Без Обзира колико си и зашто био испровоциран претходно..хаххаха,сад замисли да му Гробље кличе код неког лудог Коша убудуће,несхватљиво. 3 Црнца на два НЕНАОРУЖАНА Србина и та флаша му била неопходна?? Лик је за Затвор.

Glavica flašica. Klasična provokacija turske ciganije.
Класика, нагледали смо се те удбашке пропаганде већ доста пута и њихових скраћених снимака.
Уосталом играчи Партизана су дали изјаве тако да је све јасно, а пре њима верујем него неком пропалом Пријовићу.

Ма јел...што не напишеш дојаву о томе Остоји или неком из власти.
opa vid ostojinog botine, sad se ogradjujes od njega a do juce si pravdao isprod prosecnu ekipu i do psoeldnjeg dana racunao tu kako cemo uci u plje of pa ni plej in...

ostoja je tvoj ne moj

on i rumenoglu od mene podrsku nemaju

to te ne pravda da ovde pozivas na neciji linc sireci netrpeljivost...

opa vid ostojinog botine, sad se ogradjujes od njega a do juce si pravdao isprod prosecnu ekipu i do psoeldnjeg dana racunao tu kako cemo uci u plje of pa ni plej in...
ostoja je tvoj ne moj
on i rumenoglu od mene podrsku nemaju
to te ne pravda da ovde pozivas na neciji linc sireci netrpeljivost...
Право да ти кажем читајући твоје коментаре ја још увек не знам шта ти уствари хоћеш!Млатиш празну сламу, приписујеш ми нешто што никада нисам ни написао ни тврдио и тако у недоглед.Где сам ја то правдао неког и рачунао пролаз било где!?Више пута сам написао да ме пласман у овој распалој Евролиги не занима, и да клуб пре свега треба да дуговања смањи на нулу и ништа више, Жељко и екипа немају никакву обавезу да остваре неки пласман све док се дугови не врате и удбашки режим у земљи падне и створе се услови за нормално функционисање клуба без СНС кадрова.Исто важи и за фудбал само што овде имамо тренера док тамо немамо, и разлика се види.
Тако да Остоја никада није био мој од када је дошао па до сада.Жељко јесте све док ради овако како ради, а због њега и јесте ова еуфорија а не због Остоје који само смета интересима Партизана, и зато медијска таблоидна пискарала и нападају њега а не Остоју.Њих двојица не могу у исти кош.
То може да буде позив на линч само циганске пропаганде која се води против Партизана ако ниси схватио, што је нешто добро а не лоше.

А за кога ти навијаш ни ти сам вероватно не знаш, вероватно се хваташ за главу, као Станоје на дербију, кад год Партизана победи, јер не можеш да напишеш да си нам рекао....нешто као Анус.

Много незгодна Ситуација,али баш.Онај Карлик јесте изванредан Кошаркаш али не мош ти голоруког Човека флашом пуном..онако га унередиш.А њих сви знају.Могли су лепо се повуку назад у Клуб..њих сви знају,неко обезбеђење и Мурија би дошли у Секунди.Без Обзира колико си и зашто био испровоциран претходно..хаххаха,сад замисли да му Гробље кличе код неког лудог Коша убудуће,несхватљиво. 3 Црнца на два НЕНАОРУЖАНА Србина и та флаша му била неопходна?? Лик је за Затвор.
.
"Лик" је из Јужног Судана, а тамо вероватно важе другачија правила у уличним тучама.

То су културолошке разлике о којим треба водити рачуна када се улази у тучу са странцима.

И сада имаш следећу (и даље очигледно намерно) окрњену слику ситуације.

У јутарњим сатима у неком ресторану неко је одлучио да провоцира три врхунска спортисте (значи физички надпросечно припремљени) од по два метра, Пријовић је свакако знао ко су.

Након провокације у простору, они су их чекали изван простора да наставе ... шта???

Да ли су наоружани ножевима, шипкама, да ли је около још десетак спремних да помогну ... све то пролази кроз главу у таквој ситуацији.

И сада се црта по (звездашким) медијима како је ето, голоруки насилник добио флашу у главу.

Рекло би се, шта је тражио то је и добио.

.

Poslednja izmena:
.
И да не заборавим,

Ми живимо у земљи у којој тужилаштво после годину и по дана од обећања да ће да пронађе кривце, и даље тапка у мраку и не може да открије ко су група хулигана (очигледно под контролом ДБ) која је напала моткама обичне навијаче Партизана после кошаркашке утакмице са Жалгирисом.

Српско тужилаштво такође већ пола године тапка у мраку и не може да пронађе ко су хулигани (очигледно под контролом ДБ) који су палили траву на стадиону Партизана непосредно пре утакмице са Звездом.

Није у стању да пронађе ко је тукао тренера Партизана, Станојевића после утакмице са Звездом.

Ово су чисти и јасни примери фашизма који влада помоћу неформалних група хулигана који су под контролом државних служби и пролазе некажњено.

А медијска артиљерија врши дебилизацију јавности у фазону, њао, њао, њао ... голоруки силеџија (очигледно под контролом ДБ) добио је флашу у главу.

Са апсолутним уверењем да ће кретенизована Србија са меморијом величине меморије златне рибице свакако ову причу да прогута.

.

.
И да не заборавим,

Ми живимо у земљи у којој тужилаштво после годину и по дана од обећања да ће да пронађе кривце, и даље тапка у мраку и не може да открије ко су група хулигана (очигледно под контролом ДБ) која је напала моткама обичне навијаче Партизана после кошаркашке утакмице са Жалгирисом.

Српско тужилаштво такође већ пола године тапка у мраку и не може да пронађе ко су хулигани (очигледно под контролом ДБ) који су палили траву на стадиону Партизана непосредно пре утакмице са Звездом.

Није у стању да пронађе ко је тукао тренера Партизана, Станојевића после утакмице са Звездом.

Ово су чисти и јасни примери фашизма који влада помоћу неформалних група хулигана који су под контролом државних служби и пролазе некажњено.

А медијска артиљерија врши дебилизацију јавности у фазону, њао, њао, њао ... голоруки силеџија (очигледно под контролом ДБ) добио је флашу у главу.

Са апсолутним уверењем да ће кретенизована Србија са меморијом величине меморије златне рибице свакако ову причу да прогута.

.
Ма ти твоји Примери не могу се пореде са овим Скандалом где су непосредни Учесници сами Спортисти што је апсолутно Неприхватљиво за саму Репутацију једног спортског Клуба,звао се он и партизан. Постоји више него изгледна Опасност да овај пребијени позове неку екипу где ће тај Карлик опасно да нагребе.Спортски Клубови по целом Свету су за много мање Ексцесе експресно свом Изгреднику уручивали моментални Отказ.Уколико иоле држите до себе,том Карлику се треба захвалити на досадашњој Сарадњи.

Ма ти твоји Примери не могу се пореде са овим Скандалом где су непосредни Учесници сами Спортисти што је апсолутно Неприхватљиво за саму Репутацију једног спортског Клуба,звао се он и партизан. Постоји више него изгледна Опасност да овај пребијени позове неку екипу где ће тај Карлик опасно да нагребе.Спортски Клубови по целом Свету су за много мање Ексцесе експресно свом Изгреднику уручивали моментални Отказ.Уколико иоле држите до себе,том Карлику се треба захвалити на досадашњој Сарадњи.
.
Претпостављам да имаш неки пример где су "Клубови по целом Свету су за много мање Ексцесе експресно свом Изгреднику уручивали моментални Отказ.", па те молим да приложиш неки доказ.

Оваква сачекуша се ретко виђа и у филмовима.

.

Ma OK. Hteli su da dokažu da su face i da se ne plaše nekih lokalnih dripaca, od kojih su nesumnjivo jači. Mogli su ih naslagati pesnicama i ispali bi face. Samoodbrana jbg. Niko ih ne bi osuđivao. Ali, koji će ti k. flaša? Brate, mogao je ubiti čoveka. Uvek me je nerviralo potezanje bilo kakvog hladnog oružja u uličnim tučama, kao i iživljavanje na već nokautiranom liku.

Karlika zbog Ostoje i SNS verovatno nece niko dirati, ali ne znam ni koliko je realno da osudis coveka zato sto se branio flasom od ljudi koji su ih napali u sacekusi i sa metalnom stanglom. Jedino sto mu se moze zameriti jeste sto je preterao sa tom flasom, ali lako je suditi kad gledas deo snimka, a nisi u ferci. Koliko takvih situacija ima svaki vikend? Jedino da ga ovaj goni po privatnoj tuzbi, sto se nece desiti jer su i to navijaci/simpatizeri koji su se naroljali, vredjali i napravili sacekusu, dakle i sami su krivi.

Jedino ako nisu neki izaslanici DB-a kao Filip Petrusev. :mrgreen:

Pisao sam da me ABA liga ne zanima ali kad nema gotove gurmanske a žuri ti se, dobra je i obična..
Ispratićemo plej of seriju
Večeras Spartak koji je dobra ekipa ali nadamo se pobedi!

Bas su nas unistile povrede Marinkovica, Nilikine, a verovatno ni Ife ne bi ispao ovako iz voza - pricam za EL. No, verovatno bi nam domet bio da igramo plej-in u svakom slucaju. Dobro smo se istestirali u EL, bilo je dobrih momenata koji bude nadu, pa iako su prevagnuli oni losi i pokvarili utisak, nije kasno da se gradi mentalitet za sledecu sezonu sada u ABA.

Ma koliko voleo da gledam zanimljivu kosarku, nadam se da cemo veceras krenuti bez stresa protiv solidnog Spartaka.

Немој се ти претерано правиш блесав.
Ниси Ти ни луд,ни блесав нити прибегаваш овим твојим написаним Небулозома (јер Све што си наглабао је СУШТО СРАЊЕ),зато што стварно мислиш да је овај СКАНДАЛ безазлен?
Не,из тебе проговара само један покварени гробар зато што веома добро знаш да постоји Опасност да вам се најбољи Кошаркаш нађе на излазним Вратима вашег малог клуба.
Та Карлик мора да буде КРИВИЧНО процесуиран.
КРАЈ Приче и твог овде баљезгања :cool:
.
Ти се правиш блесав и не видиш очигледно.

Десила се обична кафанска туча у којој је неко добио флашом по глави.

Шта је овде необично?

Ништа.

Према томе, не постоји ни један онов да Карлик кривично одговара јер се није десило ништа необично у кафанској тучи.

Нападач и изазивач туче је онеспособљен да даље шенлучи и то је то.

Исплатиће му српска ДБ увећано боловање због повреде на раду.

.

Back