- Poruka
- 30.838
Како да не, удри говна без пардона, и Пријовића и Пријовићку.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како да не, удри говна без пардона, и Пријовића и Пријовићку.
„Nevezano za Karlika Džonsa, Partizan, ne želim da se ovo koristi za nešto, iako će se koristiti. Moraš da izbegneš. Kapiram i da si pijan, kasno je, komentari i ne komentari… I ja sam upadao u razne neprilike, ali da li sam imao sreću ili instinkt da kažem ‘Beži, ovo ne ide u dobrom smeru'“, nastavio je priču Kalinić.

Izvor ti je po principu "Rekla mi baba tetka od ujne". I rekla mi "Keve mi".Много незгодна Ситуација,али баш.Онај Карлик јесте изванредан Кошаркаш али не мош ти голоруког Човека флашом пуном..онако га унередиш.А њих сви знају.Могли су лепо се повуку назад у Клуб..њих сви знају,неко обезбеђење и Мурија би дошли у Секунди.Без Обзира колико си и зашто био испровоциран претходно..хаххаха,сад замисли да му Гробље кличе код неког лудог Коша убудуће,несхватљиво. 3 Црнца на два НЕНАОРУЖАНА Србина и та флаша му била неопходна?? Лик је за Затвор.Karlika će nakon ovoga preuzeti imigraciono...
I ti si moderator...Како да не, удри говна без пардона, и Пријовића и Пријовићку.
Glavica flašica. Klasična provokacija turske ciganije.Како да не, удри говна без пардона, и Пријовића и Пријовићку.
Ма јел...што не напишеш дојаву о томе Остоји или неком из власти.I ti si moderator...
Za ovo te treba hapsiti. Pozivas na linc...
Класика, нагледали смо се те удбашке пропаганде већ доста пута и њихових скраћених снимака.Glavica flašica. Klasična provokacija turske ciganije.
opa vid ostojinog botine, sad se ogradjujes od njega a do juce si pravdao isprod prosecnu ekipu i do psoeldnjeg dana racunao tu kako cemo uci u plje of pa ni plej in...Ма јел...што не напишеш дојаву о томе Остоји или неком из власти.
Право да ти кажем читајући твоје коментаре ја још увек не знам шта ти уствари хоћеш!Млатиш празну сламу, приписујеш ми нешто што никада нисам ни написао ни тврдио и тако у недоглед.Где сам ја то правдао неког и рачунао пролаз било где!?Више пута сам написао да ме пласман у овој распалој Евролиги не занима, и да клуб пре свега треба да дуговања смањи на нулу и ништа више, Жељко и екипа немају никакву обавезу да остваре неки пласман све док се дугови не врате и удбашки режим у земљи падне и створе се услови за нормално функционисање клуба без СНС кадрова.Исто важи и за фудбал само што овде имамо тренера док тамо немамо, и разлика се види.opa vid ostojinog botine, sad se ogradjujes od njega a do juce si pravdao isprod prosecnu ekipu i do psoeldnjeg dana racunao tu kako cemo uci u plje of pa ni plej in...
ostoja je tvoj ne moj
on i rumenoglu od mene podrsku nemaju
to te ne pravda da ovde pozivas na neciji linc sireci netrpeljivost...
.Много незгодна Ситуација,али баш.Онај Карлик јесте изванредан Кошаркаш али не мош ти голоруког Човека флашом пуном..онако га унередиш.А њих сви знају.Могли су лепо се повуку назад у Клуб..њих сви знају,неко обезбеђење и Мурија би дошли у Секунди.Без Обзира колико си и зашто био испровоциран претходно..хаххаха,сад замисли да му Гробље кличе код неког лудог Коша убудуће,несхватљиво. 3 Црнца на два НЕНАОРУЖАНА Србина и та флаша му била неопходна?? Лик је за Затвор.
Ма ти твоји Примери не могу се пореде са овим Скандалом где су непосредни Учесници сами Спортисти што је апсолутно Неприхватљиво за саму Репутацију једног спортског Клуба,звао се он и партизан. Постоји више него изгледна Опасност да овај пребијени позове неку екипу где ће тај Карлик опасно да нагребе.Спортски Клубови по целом Свету су за много мање Ексцесе експресно свом Изгреднику уручивали моментални Отказ.Уколико иоле држите до себе,том Карлику се треба захвалити на досадашњој Сарадњи..
И да не заборавим,
Ми живимо у земљи у којој тужилаштво после годину и по дана од обећања да ће да пронађе кривце, и даље тапка у мраку и не може да открије ко су група хулигана (очигледно под контролом ДБ) која је напала моткама обичне навијаче Партизана после кошаркашке утакмице са Жалгирисом.
Српско тужилаштво такође већ пола године тапка у мраку и не може да пронађе ко су хулигани (очигледно под контролом ДБ) који су палили траву на стадиону Партизана непосредно пре утакмице са Звездом.
Није у стању да пронађе ко је тукао тренера Партизана, Станојевића после утакмице са Звездом.
Ово су чисти и јасни примери фашизма који влада помоћу неформалних група хулигана који су под контролом државних служби и пролазе некажњено.
А медијска артиљерија врши дебилизацију јавности у фазону, њао, њао, њао ... голоруки силеџија (очигледно под контролом ДБ) добио је флашу у главу.
Са апсолутним уверењем да ће кретенизована Србија са меморијом величине меморије златне рибице свакако ову причу да прогута.
.
.Ма ти твоји Примери не могу се пореде са овим Скандалом где су непосредни Учесници сами Спортисти што је апсолутно Неприхватљиво за саму Репутацију једног спортског Клуба,звао се он и партизан. Постоји више него изгледна Опасност да овај пребијени позове неку екипу где ће тај Карлик опасно да нагребе.Спортски Клубови по целом Свету су за много мање Ексцесе експресно свом Изгреднику уручивали моментални Отказ.Уколико иоле држите до себе,том Карлику се треба захвалити на досадашњој Сарадњи.
Ma OK. Hteli su da dokažu da su face i da se ne plaše nekih lokalnih dripaca, od kojih su nesumnjivo jači. Mogli su ih naslagati pesnicama i ispali bi face. Samoodbrana jbg. Niko ih ne bi osuđivao. Ali, koji će ti k. flaša? Brate, mogao je ubiti čoveka. Uvek me je nerviralo potezanje bilo kakvog hladnog oružja u uličnim tučama, kao i iživljavanje na već nokautiranom liku.Много незгодна Ситуација,али баш.Онај Карлик јесте изванредан Кошаркаш али не мош ти голоруког Човека флашом пуном..онако га унередиш.А њих сви знају.Могли су лепо се повуку назад у Клуб..њих сви знају,неко обезбеђење и Мурија би дошли у Секунди.Без Обзира колико си и зашто био испровоциран претходно..хаххаха,сад замисли да му Гробље кличе код неког лудог Коша убудуће,несхватљиво. 3 Црнца на два НЕНАОРУЖАНА Србина и та флаша му била неопходна?? Лик је за Затвор.

Pa ne pratimo mi ovu ili onu ligu, pratimo Partizan.Pisao sam da me ABA liga ne zanima ali kad nema gotove gurmanske a žuri ti se, dobra je i obična..
Ispratićemo plej of seriju
Večeras Spartak koji je dobra ekipa ali nadamo se pobedi!
Ne samo šut, kida kako igra.Pročitao sam negde da je Vanja namestio nišanske sprave i da u zadnje dve, tri utakmice ima fantastičan procenat za 3 poena
.Немој се ти претерано правиш блесав.
Ниси Ти ни луд,ни блесав нити прибегаваш овим твојим написаним Небулозома (јер Све што си наглабао је СУШТО СРАЊЕ),зато што стварно мислиш да је овај СКАНДАЛ безазлен?
Не,из тебе проговара само један покварени гробар зато што веома добро знаш да постоји Опасност да вам се најбољи Кошаркаш нађе на излазним Вратима вашег малог клуба.
Та Карлик мора да буде КРИВИЧНО процесуиран.
КРАЈ Приче и твог овде баљезгања![]()