KK Partizan

Dobra utakmica sinoć, tvrda.. prava košarka
Falio nam je Tajrik jbg, Balša je mekan a na pleju Nilikina..
Ife je totalno van forme
Što se analize cele sezone tiče sačekajmo i ovu zadnju utakmicu protiv Reala ali jasno je da su nas koštala 3 poraza kući od Asvela, Virtusa i Zvezde..
pita me drug je l idemo u sledeći četvrtak?
pa naravno da idemo, nismo mi smrdljivi Panteri navijači rezultata... evo sinoć puna hala u Kaunasu iako su igrali samo za čast..biće krcato verujem

nadam se da ćemo uzeti ABU mada i tu će biti krkljanac, 4 dobre ekipe u završnici

ekipa je sasvim solidna tj veoma dobra...imamo reprezentativce karlika, vanju, bongu, nikilinu...imamo mvp-a kup takmičenja, imamo dva srpska bisera nakića i bošnjakovića, imamo nba igrače pokuševskog, vašingtona i brauna...znači ekipa za respekt...zato su nam mnogi na početku davali siguran plejof pa i mnogo više...
ali ne lezi vraže, na klupi je debil i retard koji se u savremenu košarku razume ko marica u krivi q...dok je on na klupi tonućemo do besmisla
e Ćaci sreća pa ovi ispred nas nemaju dobre ekipe :D
siguran plej of?
da pratiš malo košarku znao bi da su sigurni Fener i Efes, Pao i Olimpijakos, Real i Barsa.. timovi sa najvećim budžetima i najboljim igračima.. dakle 6 od 8 mesta je rezervisano... ostaju samo dva mesta a za ostala dva mesta se bori ukupno 12 ekipa.. da bi ušao u plej of Ćaci moraš biti prvi ili drugi na toj tabeli od 12 timova gde imaš Monako, Bajern, Makabi, Zvezdu, Milano, Žalgiris, Baskoniju, Pariz.. itd... ako je to tebi sigurno Ćaci onda svaka čast.. ovo je neka naša realnost..možda smo mogli do plej ina ali šta je tu je..

Poslednja izmena:
Sustina problema koji imamo, a to je da je ovaj tim uspevao ili da lomi ritmom protivnike, ili ne moze ama bas nista.
Steta, jer mislim da momci imaju potencijala, nadam se da se necemo opet rasturiti preko leta. Ovde fali da se pronadju i zakrpe rupe i slabe tacke. Da li nam je falila cetvorka da nas ucvrsti pod kosem, da li je falilo da Vosington bude ono sto se ocekivalo, da li je falilo da Braun ne daje izjave kako je najbolji suter u Evropi nego da zaista radi na tome, to znaju bolje Zoc i njegovi treneri.
Sto se njih tice, tu vec zabrinjava raspad tima na prolece druge sezone.

Na kraju, ne mozemo biti zadovoljni sto cemo biti 11. ili 12. kad smo morali biti bar 10, ali ne mozemo reci ni da je slaba evroligaska sezona ako smo bili konkurentni do poslednjeg kola. Pocetak sezone slabiji, ali uz opravdanje, sredina sezone odlicna, ali finis ocajan. Treba reci i da je ova sezona bila nikad konkurentnija (o kvalitetu necu da pricam), jesu ovi najjaci bili dosta neubedljivi, ali dosta osrednjih timova se podiglo iznad nas i tu je nasa greska. Zasto mi nismo da pobedimo u Barseloni kao Bajern, Pariz, pa cak i panteri? Uz to, cak smo i pogubili domaci parket dozvolivsi da nas dobiju Asvel, Virtus, Milano,...

Sve u svemu, ne treba odustajati od ovog tima jer mislim da je dobro koncipiran, ali da mu nesto fali, ocigledno je. Ne marim ovih sezona toliko za ABA-u, ali sad nam moze biti jako bitna, jer ako se i tu istunjavimo kao prosle sezone, mozemo i pola ovog tima da raspustimo. Zato mislim da treba to iskoristiti da se tim povrati i nauci da pobedjuje.
treba malo promeniti ekipu
po meni Ajzea Majk, Pokuševski, Lakic, Nakić, Ife, Vašington, Kopriva...
ne znam kakvi su im ugovori al četvorica od ove sedmorice su višak..
ali sačekajmo kraj sezone..

e Ćaci sreća pa ovi ispred nas nemaju dobre ekipe :D
siguran plej of?
da pratiš malo košarku znao bi da su sigurni Fener i Efes, Pao i Olimpijakos, Real i Barsa.. timovi sa najvećim budžetima i najboljim igračima.. dakle 6 od 8 mesta je rezervisano... ostaju samo dva mesta a za ostala dva mesta se bori ukupno 12 ekipa.. da bi ušao u plej of Ćaci moraš biti prvi ili drugi na toj tabeli od 12 timova gde imaš Monako, Bajern, Makabi, Zvezdu, Milano, Žalgiris, Baskoniju, Pariz.. itd... ako je to tebi sigurno Ćaci onda svaka čast.. ovo je neka naša realnost..možda smo mogli do plej ina ali šta je tu je..
realnost je da imamo magarca na klupi i retarde koji to podržavaju

Vasington i Koprivica su visak, skoro sigurno i Ajzea Majk... Lakic i Nakic su potrebni svakom timu kao radilice, Pokusevski ako hoce da trenira i ojaca isto tako, a Ife je dobar igrac koji je iz nekog razloga prs'o iz ne znam kog razloga. Daleko je ovo od ekipe koju treba menjati.

Posebno je suludo odricati se ovih mladjih domacih igraca, jedva ih pronalazimo, tako da oni obavezno ostaju.

Glavni problem je sto su sve to dobri igraci, ali niko osim Karlika Dzonsa nije protagonista.

Vasington i Koprivica su visak, skoro sigurno i Ajzea Majk... Lakic i Nakic su potrebni svakom timu kao radilice, Pokusevski ako hoce da trenira i ojaca isto tako, a Ife je dobar igrac koji je iz nekog razloga prs'o iz ne znam kog razloga. Daleko je ovo od ekipe koju treba menjati.

Posebno je suludo odricati se ovih mladjih domacih igraca, jedva ih pronalazimo, tako da oni obavezno ostaju.

Glavni problem je sto su sve to dobri igraci, ali niko osim Karlika Dzonsa nije protagonista.
ima par promašenih pojačanja to se odmah videlo
ne znam Koprivica koj će nam k, lik je prosek a više nije ni mlad..Željko se s njim baš zajbo.. možda je ok sa Slavišom pa ga ostavio da mu da šansu
ok je za ABU al za EL je tanak

Ife je izgubio samopouzdanje, Vašington ne znam gde je problem al ima nešto..Majk loš.. Lakić i Nakić ništa posebno po meni jbg... al ok ne mogu svi aut al ko što kazah trojicu ili četvoricu zameniti i biće to dobra ekipa za sledeću sezonu.. ekipu praviti oko Karlika, Nilikine, Sterlinga, Tajrika i Dejvisa.
Inače tek sada se vidi kakav je Željko podvig napravio pre tri sezone kad je bio na jednu loptu od F4.. jako teško za naše timove, gotovo nemoguća misija.. to najbolje znaju Panteri iz Železnika koji već 10 sezona pokušavaju u bilo kakav plej of da uđu.. ove će možda biti deseti al tu im je kraj po meni..

Zapravo, i nije bilo toliko tesko, narocito mi je zao prosle sezone koja je bas bila jadna po pitanju konkurencije. Ove sezone jeste tesko upasti jer su se mnogi podigli. Panteri nisu ni pokusavali 10 godina nego su bednici igrali EL samo da glume veliki klub i da dovode jake igrace kako bi osvajali ABA-u, a poceli su da igraju EL jer smo ih mi poterali svojim uspehom "iz prve". Prigradski klub mora da ima gradski da se ugleda na njega.

Ma OK je da Lakic i Nakic nisu nista posebno, ali trebaju nam i "nista posebno" igraci. Drago mi je da se makar Bonga pokazao kao nista posebno igrac, ali pouzdan. I treba znati da ti nista posebno igraci postanu posebni kada se "upali masina". Videli smo i Lakica i Nakica sta umeju u dobrim timskim uslovima. Nasa masina je zaribala na pola sezone i to je to.

Zapravo, i nije bilo toliko tesko, narocito mi je zao prosle sezone koja je bas bila jadna po pitanju konkurencije. Ove sezone jeste tesko upasti jer su se mnogi podigli. Panteri nisu ni pokusavali 10 godina nego su bednici igrali EL samo da glume veliki klub i da dovode jake igrace kako bi osvajali ABA-u, a poceli su da igraju EL jer smo ih mi poterali svojim uspehom "iz prve". Prigradski klub mora da ima gradski da se ugleda na njega.

Ma OK je da Lakic i Nakic nisu nista posebno, ali trebaju nam i "nista posebno" igraci. Drago mi je da se makar Bonga pokazao kao nista posebno igrac, ali pouzdan. I treba znati da ti nista posebno igraci postanu posebni kada se "upali masina". Videli smo i Lakica i Nakica sta umeju u dobrim timskim uslovima. Nasa masina je zaribala na pola sezone i to je to.
a nije ti palo na pamet da vozač nije sipao ulje u mašinu pa je zato zaribala?

I Željko ima odgovornost jbg ipak su njegova pojačanja al pljuvati Željka mogu samo iskompleksirani Panteri ko što je ovaj Ćaci i niko više ne samo kod nas nego u svetu
mada realno retko kad smo bili kompletni.. sećam se ove utakmice sa Asvelom kući koju smo izgubili da nam falilo pola tima..
evo i sinoć bez dva bitna igrača..
nema kukanja ni pljuvanja..šta je tu je.. 11 ti ili 12 ti u Evropi je sasvim ok ako imamo u vidu da nas pre dolaska Željka nije bilo ni na mapi...
sasvim nov tim koji je možda mogao više a možda i nije.. videćemo sledeće sezone..
ipak prava pobeda vrednija od svakog rezultata je rasprodata Arena

Poslednja izmena:
Znaci, posto su panteri manje-vise ocekivano pukli od Efesa, a Armani neocekivano rasturen od Virtusa, tacno bismo imali sanse da uz pobedu protiv Reala u poslednjem kolu i ocekivan poraz pantera u Atini prodjemo u plej-in. Ali dzaba, kad nismo u stanju da pobedimo ni Zalgiris. Steta.

Ovako smo mi i Armani porazima resili pitanje prvih 10. Ostaje nam da probamo nekako casno da odigramo i sto vise otezamo posao smrdljivom Realu, ako ikako moze da ih bacimo na neku losiju poziciju.

Ebote, cigani prošli:eek::eek::eek:

Nema šta da se kaže. Ja kao Partizanovac normalno ne volim Zvezdu ali moram im odati prizanje da su oni ovu pretposlednju EL utakmicu protiv jakog Efesa (iako su je izgubili za dlaku, tj. pola koša) odigrali za klasu bolje u odnosu na Partizan prebitnu utakmicu protiv polumrtvog Žalgirisa. Jednostavno Zvezda je u ovoj sezoni bolja i konzistentnija od Partizana u Evroligi i to je to.

I jedni i drugi smo ultra nekonzistentni, obzirom na masu utakmica koje smo pogubili kod kuce - mi smo se "proslavili" na pocetku sezone, a oni kad se resavala sezona. Maltene su bili na ivici sa povredom Bolomboja i ultra-teskim rasporedom u finisu, ali su se vratili onom sklanjalicom Olimpijakosa, da ne ulazimo sad u to dal' je bilo slucajno ili namerno. Od nas su bolji utoliko sto su uspeli da iznenade jake ekipe na strani - Barselonu, Fenjer i Olimpijakos, a Monako smo pobedili i jedni i drugi, i tu je ta razlika izmedju nas. Imaju nesto skuplju ekipu, malo sumnjivo ukomponovanu (zaostavstina coviceve strucnosti), ali mnogo iskusniju cak i od vecine Evroligasa, i ocigledno je da su bacili sve karte na te pripreme i realizacije po ceni kikseva u ABA. Koliko su bolji od nas videli smo u medjusobnim duelima, gde se obilato koristila pomoc "domaceg parketa".

Mi smo ove sezone imali nikad jacu sredinu tabele, i nikad jadniji vrh tabele. Nista od toga nismo pretvorili u svoju korist, i uz nekoliko bitnih kikseva kuci, to je razlog zasto nismo u TOP10.

Uzgred, gledam sta je uradio Milano juce, kako su uspeli da imaju dva zicera protiv slabijih ekipa i da izgube 20 razlike. I pomislim koliko problema potice od toga sto Zelimir ima ultra-cudne zamisli, sta je on sve zamislio da ce uspeti sa odredjenim igracima, a jedna od njih je Nikola Mirotic, covek koji je u najvaznijoj utakmici sezone juce skupio cela 3 poena. Zelimiru i Savicu sam cak i ja mogao reci pre dve sezone da je Mirotic jaje od igraca. :mrgreen:

Tako da, bojim se svakog naseg prelaznog roka, a od ove sezone se bojim i proleca!

Ovo sam sve napisao pola u sali, pola u zbilji.

Nema šta da se kaže. Ja kao Partizanovac normalno ne volim Zvezdu ali moram im odati prizanje da su oni ovu pretposlednju EL utakmicu protiv jakog Efesa (iako su je izgubili za dlaku, tj. pola koša) odigrali za klasu bolje u odnosu na Partizan prebitnu utakmicu protiv polumrtvog Žalgirisa. Jednostavno Zvezda je u ovoj sezoni bolja i konzistentnija od Partizana u Evroligi i to je to.
To stoji nego sam ja šokiran katastrofom armanija i na koji način je zvezda prošla...koje talije pa to nema nigde

Pobeda protiv Igokee, nimalo laka ali dovoljno da ne bude uzbudjenja. Nista razocaravajuce obzirom da su relaksirana, pripremljena i organizovana ekipa, ali ono sto je lose sto smo i dalje u mnogo situacija jako gluMpavi. :mrgreen:

Znaci, posto su panteri manje-vise ocekivano pukli od Efesa, a Armani neocekivano rasturen od Virtusa, tacno bismo imali sanse da uz pobedu protiv Reala u poslednjem kolu i ocekivan poraz pantera u Atini prodjemo u plej-in. Ali dzaba, kad nismo u stanju da pobedimo ni Zalgiris. Steta.

Ovako smo mi i Armani porazima resili pitanje prvih 10. Ostaje nam da probamo nekako casno da odigramo i sto vise otezamo posao smrdljivom Realu, ako ikako moze da ih bacimo na neku losiju poziciju.
Izgubiti pola koša prednosti u produžetku se malo razlikuje od termina :"pukli". 65:97 je rezultat koji govori da je domaćin pukao

Pobeda protiv Igokee, nimalo laka ali dovoljno da ne bude uzbudjenja. Nista razocaravajuce obzirom da su relaksirana, pripremljena i organizovana ekipa, ali ono sto je lose sto smo i dalje u mnogo situacija jako gluMpavi. :mrgreen:
Kazi mi jel sad Aba liga bitna?Posto proslih sezona je bila prica kako je takva razlika u Aba Ligi i Evroligu izmedju nas i vas i kako je Aba Liga neozbiljno takmicenje, pa sad kad ste ispali iz Evrolige me zanima kakvog ste sad misljenja posto vidim da Zeljko sad hvali Aba Ligu jer tu vidi jedinu sansu za trofej ove sezone koji moze da ga opravda u neku ruku

Back