KK Partizan

Nisam gledao, ali kretanje rezultata pokazuje sablon koji smo videli recimo protiv Efesa u Istanbulu, bilo je jos takvih. Igramo dobro pa se raspadnemo. Bajern je spremna i dobra ekipa, zato se nisam mnogo nadao, nisu ebivetri kao recimo Milano. Jedino da smo bas bas neku ludacku utakmicu odigrali.

Kako sam citao ranije, 18 pobeda nas 90% vodi u TOP10, ali obzirom da smo se zaboli, to nije izvesno, mada je svakako moguce. Da kazem da imamo 45-55% sansi.

Zalgiris igra za prestiz i nista vise, mi cemo igrati na sve. Vidim da se njihovi navijaci sad nesto loze jer je nas premudri FK igrao utakmicu sa CSKA, sto je i meni zasvrbelo oci, ali mislim da lozenje navijaca Zalgirisa nece puno odmoci.

Nisam gledao, ali kretanje rezultata pokazuje sablon koji smo videli recimo protiv Efesa u Istanbulu, bilo je jos takvih. Igramo dobro pa se raspadnemo. Bajern je spremna i dobra ekipa, zato se nisam mnogo nadao, nisu ebivetri kao recimo Milano. Jedino da smo bas bas neku ludacku utakmicu odigrali.

Kako sam citao ranije, 18 pobeda nas 90% vodi u TOP10, ali obzirom da smo se zaboli, to nije izvesno, mada je svakako moguce. Da kazem da imamo 45-55% sansi.

Zalgiris igra za prestiz i nista vise, mi cemo igrati na sve. Vidim da se njihovi navijaci sad nesto loze jer je nas premudri FK igrao utakmicu sa CSKA, sto je i meni zasvrbelo oci, ali mislim da lozenje navijaca Zalgirisa nece puno odmoci.
po meni mnogo manje zato što moramo da dobijemo Real zadnje kolo a Real igra za top 6 gore, treba mu...
samo tu su nam šanse oko 40 % a imamo i Žalgiris gde su nam šanse oko 60 %..znači da dobiješ obe šanse su oko 30 % ovako otprilike bez neke matematike...

ono što je dobro je što i dalje zavisimo od nas, sa obe pobede 99 % idemo na to deseto mesto pošto Pariz teško da će da iznenadi u Atini i Madridu.. mada ta utakmica sledeće kolo u Madridu Real- Pariz nas i ne zanima puno ..svejedno nam je ko dobije ..bitno je Pariz večeras da izgubi

može u nekom ludom raspletu da se desi da mi i Real međusobno odlučujemo o tom desetom mestu.. recimo Real izgubi večeras.. onda bi nam trebala pobeda od 7 i više protiv Reala i mi ulazimo oni ispadaju, naravno uz pobedu našu protiv Žalgirisa

Moguće je i Cigane da stignemo teoretski ako puknu sve tri ( Real, Efes, Pao ) a mi dobijemo obe

inače još jedan mali osvrt od sinoć i kritika za Željka
vodimo 7, 2 min do kraja treće i primamo trojku ,, Željko umesto tad da traži tajm aut on pušta igru.. loš napad, primamo dvojku i za 30 sek od 7 eto ih na 2 poena.. opet nema tajm auta.. loš napad i izjednačenje.. za min 7:0 serija.. tad traži tajm aut

Željko je dobar trener al ovo je jbg po meni velika greška.. trebao je tajm aut da traži već posle prve trojke...
ne znam koj krac je sklonio Lakića, Vašingtona i Pokuševskog iz ekipe..

Poslednja izmena:
evo ponovo sam pogledao tabelu i raspored.. ako Pariz izgubi u Atini večeras, ne postoji teoretska šansa da sa dve pobede ne budemo deseti a možda i deveti
dakle dobiti Žalgiris u četvrtak pa protiv Reala na sve ili ništa..

Moze Zelimir da ode kad hoce bez obzira na ugovor, moze i on da se razocara ako sezona propadne i resi da ne moze vise od ovoga, ali molim ga neka nam ostavi naslednika, i da se povuce na neku funkciju gde ce biti blizu.

Panteri i Real bi bilo zanimljivo pogledati da vidimo koliko ce da se gura Real i kako igraju, posto su cele sezone sumnjivi, ali tesko da cu moci estetski da podnesem gledanje dva najciganskija kluba plus one njihove navijace koji su otkrili opozicionare u sebi.

Moze Zelimir da ode kad hoce bez obzira na ugovor, moze i on da se razocara ako sezona propadne i resi da ne moze vise od ovoga, ali molim ga neka nam ostavi naslednika, i da se povuce na neku funkciju gde ce biti blizu.

Panteri i Real bi bilo zanimljivo pogledati da vidimo koliko ce da se gura Real i kako igraju, posto su cele sezone sumnjivi, ali tesko da cu moci estetski da podnesem gledanje dva najciganskija kluba plus one njihove navijace koji su otkrili opozicionare u sebi.
Želimir ne ide nigde.. dobijamo licencu i ostaje još 5 godina minimum.. pobedili, gubili 22 000 Grobara u Areni će uvek da skandira njegovo ime pre početka utakmice.. Takvu počast nema ni jedan trener u svetu u bilo kom sportu.. evo nađi mi jednog koji pred svaki meč dobija ovacije cele hale ili stadiona..ali pred svaki.. ..samo jednog trenera u svetu u bilo kom sportu! Nema ga! to Ćacijevci ne mogu da shvate jbg.. kad uđe u Arenu kroz onaj tunel kao da je Bog ušao.. neopisivo nešto.. glupo je reći al Željko je veći od Partizana

večeras Zvezda-Real

50 - 50 šanse..otprilike nam je svejedno ko dobija mada bih više voleo Real.. više mrzim Zvezdu nego Real.. Zvezda ima i Efesa i Pao do kraja i mislim da im je večeras jedina šansa za pobedu..ako izgube i oni su u kanalu pošto im za vratom dišemo i mi i Milano koji ima dva zicera do kraja ( Virtus, Baskonija ) a i mi i Milano imamo bolji međusobni od Pantera.. sačekajmo večeras da vidimo

Poslednja izmena:
Zelimir je institucija za sebe, covek od kog samo Real ima vise titula prvaka Evrope, i bukvalno mu u Evropi i na Balkanu samo panteri zvizde zato sto su najjadnija navijacka grupacija ikada izmisljena. Ali to ne znaci da postovanje i slavljenje treba da zameni aktuelni trenutak, ambicije, rezultate i buducnost. Znam da niko ne misli tako zaista kada izrazava postovanje prema njemu kao sto ti pricas, ali takve price dovode do najglupljih rasprava jer se onda kace drugi likovi koji to shvataju bukvalno, i onda se pretvaraju u "realiste" koji dolaze ovde samo kada lose igramo da bi pljuvali i dokazivali kako ne postoje bozanstva.

Sto se mene tice, ne treba da slavimo bozanstvo vec da imamo ambicije, ali Zelimir kao najveci strucnjak i realan covek ima moju punu podrsku da ostane ili ode ako misli da tako treba. Ja veci strucnjak od njega nisam, a mislim ni da njemu nije slava udarila u glavu pa da je iracionalan.

ne razumem što se uopšte priča o odlasku kad i dalje nije sve gotovo. sačekajmo još dva kola a posle u plej inu sve je moguće. sinoć sam u negativnom raspoloženju napisao da to deseto mesto ništa ne znači al mislim da niko u Evroligi ne bi voleo da baš sa nama razigrava za plej of.

RTS glupani objavili da Partizan u igri ostaje jedino ako Zvezda dobije večeras Reala ;)
gluplji su i od Ćacija ovog našeg ;)

https://www.rts.rs/sport/kosarka/evroliga/5684104/evroliga-zvezda-partizan.html

Црно-бели више не зависе само од себе, већ ће морати да навијају за друге тимове како би им се поклопили резултати, под условом да добију преостале две утакмице. Вечерас морају да се надају победи Звезде над Реалом.
Вечерас ће мадридски и београдски клуб бити изједначени, макар по броју одиграних мечева. Реал гостује код Црвене звезде у "Београдској арени" и само поразом оставља црно-белима шансу и наду за десето место које води у плеј-ин.

Glupani ne vide da nam deseti Pariz ako izgubi večeras u Atini beži samo pobedu a da je još dva kola do kraja.
Glupani ne vide da ako Zvezda izgubi da će nam bežati dve pobede a da je još dva kola do kraja.

Poslednja izmena:
Znaci grcki cigani su pocastili sve nase direktne protivnike vaznim pobedama za plasman. Doduse, veceras se PAO bar potrudio da pobedi, za razliku od onog pirejskog FMP3. :mrgreen:

Mi bese imamo bolji skor od Pariza, izgubili smo minimalno, a pobedili nekih 7-8 razlike? Ukoliko je tako, moramo da cekamo 2 njihova poraza uz 2 nase pobede. Isto vazi i za pantere.

Znaci grcki cigani su pocastili sve nase direktne protivnike vaznim pobedama za plasman. Doduse, veceras se PAO bar potrudio da pobedi, za razliku od onog pirejskog FMP3. :mrgreen:

Mi bese imamo bolji skor od Pariza, izgubili smo minimalno, a pobedili nekih 7-8 razlike? Ukoliko je tako, moramo da cekamo 2 njihova poraza uz 2 nase pobede. Isto vazi i za pantere.
Pariz zadnje kolo čeka Albu. Jedina naša šansa je da Zvezda izgubi obe što i nije nemoguće ( Efes i Pao )
Postoji i teorija da Pariz dobije u Madridu a mi Reala 8 razlike.
Ali ovo prvo je puno realnije.

Jasno je i da eventualni poraz u Kaunasu zavrsava nasu sezonu.

Mislio sam da Pariz ima sve teske do kraja. Znaci, ovo tunjavljenje PAO bas dobija na znacaju. Bednici.

Efes je neporazen dugo i dobro igraju, pantere bez centra 'ladno mogu dobiti, ali ako se to desi, i mi pobedimo u Kaunasu, mislim da ce predsednik naseg KSS da obavlja telefonske pozive.

Back