- Poruka
- 25.144
Pred kraj ekipa baš loša. Žoc doveden da uvede tim top 8 i top 4. Ništa nije urađeno. Boljeg trenera nisu imali i neće nikad više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po meni mnogo manje zato što moramo da dobijemo Real zadnje kolo a Real igra za top 6 gore, treba mu...Nisam gledao, ali kretanje rezultata pokazuje sablon koji smo videli recimo protiv Efesa u Istanbulu, bilo je jos takvih. Igramo dobro pa se raspadnemo. Bajern je spremna i dobra ekipa, zato se nisam mnogo nadao, nisu ebivetri kao recimo Milano. Jedino da smo bas bas neku ludacku utakmicu odigrali.
Kako sam citao ranije, 18 pobeda nas 90% vodi u TOP10, ali obzirom da smo se zaboli, to nije izvesno, mada je svakako moguce. Da kazem da imamo 45-55% sansi.
Zalgiris igra za prestiz i nista vise, mi cemo igrati na sve. Vidim da se njihovi navijaci sad nesto loze jer je nas premudri FK igrao utakmicu sa CSKA, sto je i meni zasvrbelo oci, ali mislim da lozenje navijaca Zalgirisa nece puno odmoci.
Nazvati najuspešnijeg trenera u istoriji Evrope klošarem je novi nivo debilizma.rumeni klošar će toliko da nas upropasti da će na kraju biti oteran pod paljbom mućkova, ko i njegov šef
bmk u šta Ćacijevac veruje.. vi ste najgori šljam društva i sramota Srbijepope, si ti neki komičar, standup, ovo ono...? ti dođeš ovde da nas zabavljaš ili zaebavaš? ne verujem da si baš toliko glup
Ćaci je ipak nivo više od debila..tulavko tera ŽOCA a nema pojma da ŽOC ima ugovor na još dve godine..Nazvati najuspešnijeg trenera u istoriji Evrope klošarem je novi nivo debilizma.
ne glupiraj se viseposle večerašnjeg kola pravim detaljnu analizu raspleta
tipicna mantra svakog nesretnika u sbriji koji veruje u teoretske sanse i kalkulacije do psolednjeg sekunda...nadamo se porazu Zvezde i Pariza
Želimir ne ide nigde.. dobijamo licencu i ostaje još 5 godina minimum.. pobedili, gubili 22 000 Grobara u Areni će uvek da skandira njegovo ime pre početka utakmice.. Takvu počast nema ni jedan trener u svetu u bilo kom sportu.. evo nađi mi jednog koji pred svaki meč dobija ovacije cele hale ili stadiona..ali pred svaki.. ..samo jednog trenera u svetu u bilo kom sportu! Nema ga! to Ćacijevci ne mogu da shvate jbg.. kad uđe u Arenu kroz onaj tunel kao da je Bog ušao.. neopisivo nešto.. glupo je reći al Željko je veći od PartizanaMoze Zelimir da ode kad hoce bez obzira na ugovor, moze i on da se razocara ako sezona propadne i resi da ne moze vise od ovoga, ali molim ga neka nam ostavi naslednika, i da se povuce na neku funkciju gde ce biti blizu.
Panteri i Real bi bilo zanimljivo pogledati da vidimo koliko ce da se gura Real i kako igraju, posto su cele sezone sumnjivi, ali tesko da cu moci estetski da podnesem gledanje dva najciganskija kluba plus one njihove navijace koji su otkrili opozicionare u sebi.
željko je kurton, njegovo vreme je prošlo, ne razume savremenu košarku...još mu je taktika na nivou ćosića i skansija i vreme je za šut u butZelimir je institucija za sebe
da, komičar sine razumem što se uopšte priča o odlasku kad i dalje nije sve gotovo. sačekajmo još dva kola a posle u plej inu sve je moguće. sinoć sam u negativnom raspoloženju napisao da to deseto mesto ništa ne znači al mislim da niko u Evroligi ne bi voleo da baš sa nama razigrava za plej of.

u redu je Ćaci .. aj sad na učenje!da, komičar si![]()
Pariz zadnje kolo čeka Albu. Jedina naša šansa je da Zvezda izgubi obe što i nije nemoguće ( Efes i Pao )Znaci grcki cigani su pocastili sve nase direktne protivnike vaznim pobedama za plasman. Doduse, veceras se PAO bar potrudio da pobedi, za razliku od onog pirejskog FMP3.
Mi bese imamo bolji skor od Pariza, izgubili smo minimalno, a pobedili nekih 7-8 razlike? Ukoliko je tako, moramo da cekamo 2 njihova poraza uz 2 nase pobede. Isto vazi i za pantere.