Mstislav
Legenda
- Poruka
- 70.025
Dva poraza u poslednja dva kola limenki se crtaju, samo je pitanje da li mi mozemo da ostvarimo dve pobede. Imamo 6 dana da se spremimo, treba se nadati i verovati u najbolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je uradio pariz, zna li se šta?RTS glupani objavili da Partizan u igri ostaje jedino ako Zvezda dobije večeras Reala
gluplji su i od Ćacija ovog našeg
https://www.rts.rs/sport/kosarka/evroliga/5684104/evroliga-zvezda-partizan.html
Црно-бели више не зависе само од себе, већ ће морати да навијају за друге тимове како би им се поклопили резултати, под условом да добију преостале две утакмице. Вечерас морају да се надају победи Звезде над Реалом.
Вечерас ће мадридски и београдски клуб бити изједначени, макар по броју одиграних мечева. Реал гостује код Црвене звезде у "Београдској арени" и само поразом оставља црно-белима шансу и наду за десето место које води у плеј-ин.
Glupani ne vide da nam deseti Pariz ako izgubi večeras u Atini beži samo pobedu a da je još dva kola do kraja.
Glupani ne vide da ako Zvezda izgubi da će nam bežati dve pobede a da je još dva kola do kraja.
Velika pobeda za Pariz, koji sada ima skor 18-14 i dve pobede više od Partizana na 10. mestu. To praktično znači da Partizan mora da dobije i Žalgiris u Kaunasu i Real u Areni, a da pritom Pariz izgubi naredni meč od Reala i u poslednjem kolu od Albe kod kuće, što je ipak u domenu teorije. Da ne kažemo u domenu naučne fantastike.
Ti ko onaj pop, previše vlažnih snova momče, previše....pre mesec dana sam rekao da je nemoguće da real i efes ne uđu u prvih deset i to se naravno dešava...sada samo gledaj i uči seZanimljivo je i to da ako Real izgubi od Pariza kod kuce, mislim, sto da ne... Onda dolaze nama da brane plasman u 10 i razliku od 7 poena protiv nas. Pariz racunamo da nece ispasti ako ima Albu u poslednjem kolu, dok nam su nam Barselona i Efes nedostizni zbog boljeg skora protiv nas.
Dakle, prvi pik je da cekamo poraze pantera koji nisu nerealni, drugi pik je da cekamo poraz Reala od Pariza sto je tesko ali ne tako nerealno, i treci pik da cekamo dva poraza Pariza gde je njihov poraz od Albe dosta nerealan.
I sve to znajuci da nismo u nekoj formi i da smo daleko od upisivanja pobede u Kaunasu.
Znaci Milano je dobio jednom nas, dvaput pantere, znaci 3:1, mi imamo 2:2 a panteri 1:3.E care brat mi šalje poruku sinoć evo sad sam je pročitao..
Ako Milano dobije obe a velike su šanse a Panteri izgube obe a mi dobijemo obe Milano prolazi a mi i Efempe ispadamo jbg.. pravi se krug mi, efempe i Milano u kome Milano ima najviše pobeda.. dakle šanse su nam baš male.. Milano ima Virtus na strani i Baskoniju kući..
jbt led!Znaci Milano je dobio jednom nas, dvaput pantere, znaci 3:1, mi imamo 2:2 a panteri 1:3.
Jbg, ajmo Baskonija.
ovo treba prebaciti na pdf naucna fantastikaZanimljivo je i to da ako Real izgubi od Pariza kod kuce, mislim, sto da ne... Onda dolaze nama da brane plasman u 10 i razliku od 7 poena protiv nas. Pariz racunamo da nece ispasti ako ima Albu u poslednjem kolu, dok nam su nam Barselona i Efes nedostizni zbog boljeg skora protiv nas.
Dakle, prvi pik je da cekamo poraze pantera koji nisu nerealni, drugi pik je da cekamo poraz Reala od Pariza sto je tesko ali ne tako nerealno, i treci pik da cekamo dva poraza Pariza gde je njihov poraz od Albe dosta nerealan.
I sve to znajuci da nismo u nekoj formi i da smo daleko od upisivanja pobede u Kaunasu.
najveći klub ikada u dva najmasovnija u najvažnija sporta, fudbal i košarkaJa vidim da i Partizan i Zvezda imaju ozbiljnu mentalnu blokadu a možda i kompleks da pobede dva glavna španska tima: Real i Barsu. Nekako uvek im je najteže kad igraju baš upravo protiv ova dva tima u poređenju sa svim drugim timovima iz Evrolige.
Nije baš realno očekivati pobedu Partizana protiv Reala 10. aprila u Areni. Ja bih lično želeo da se ta pobeda desi, ali baš baš teško.
Ja ne volim Real uopšte ali moram priznati da su oni najveće klupsko ime u istoriji Evrolige.
ovo je foto montaža ja msm
Samo de ti nadaj...abu osvaja budućnostTim koji pada u zavrsnicama meceva nije za prolazak dalje. Steta sto je prekinut niz od 6 trijumfa protiv Zalgirisa, fokus se baca na Abu i nadu da cemo popraviti igru i biti u borbi za osvajanje pehara.
Sustina problema koji imamo, a to je da je ovaj tim uspevao ili da lomi ritmom protivnike, ili ne moze ama bas nista.Tim koji pada u zavrsnicama meceva nije za prolazak dalje.
Da je recimo DV na klupi, Koprivica bi bio sigurno među TOP 5 najjačih centara Evrolige. Kod Obradovića je tu gde jeste. Nažalost.ekipa je sasvim solidna tj veoma dobra...imamo reprezentativce karlika, vanju, bongu, nikilinu...imamo mvp-a kup takmičenja, imamo dva srpska bisera nakića i bošnjakovića, imamo nba igrače pokuševskog, vašingtona i brauna...znači ekipa za respekt...zato su nam mnogi na početku davali siguran plejof pa i mnogo više...
ali ne lezi vraže, na klupi je debil i retard koji se u savremenu košarku razume ko marica u krivi q...dok je on na klupi tonućemo do besmisla
apsolutno...gledam žoca kako se dere ko magarac na naše igrače, a brauna i ifea tapše po ramenu kad izlaze iz igre...ma čovek mora da ode, završio jeDa je recimo DV na klupi, Koprivica bi bio sigurno među TOP 5 najjačih centara Evrolige. Kod Obradovića je tu gde jeste. Nažalost.