KK Partizan

RTS glupani objavili da Partizan u igri ostaje jedino ako Zvezda dobije večeras Reala ;)
gluplji su i od Ćacija ovog našeg ;)

https://www.rts.rs/sport/kosarka/evroliga/5684104/evroliga-zvezda-partizan.html

Црно-бели више не зависе само од себе, већ ће морати да навијају за друге тимове како би им се поклопили резултати, под условом да добију преостале две утакмице. Вечерас морају да се надају победи Звезде над Реалом.
Вечерас ће мадридски и београдски клуб бити изједначени, макар по броју одиграних мечева. Реал гостује код Црвене звезде у "Београдској арени" и само поразом оставља црно-белима шансу и наду за десето место које води у плеј-ин.

Glupani ne vide da nam deseti Pariz ako izgubi večeras u Atini beži samo pobedu a da je još dva kola do kraja.
Glupani ne vide da ako Zvezda izgubi da će nam bežati dve pobede a da je još dva kola do kraja.
Šta je uradio pariz, zna li se šta?
Pitam za druga :hahaha:

Koja su ti retka debilana :lol:

Neka neko kaze novinaru sport kluba sta se moze desiti sa njegovim panterima. :mrgreen:
Velika pobeda za Pariz, koji sada ima skor 18-14 i dve pobede više od Partizana na 10. mestu. To praktično znači da Partizan mora da dobije i Žalgiris u Kaunasu i Real u Areni, a da pritom Pariz izgubi naredni meč od Reala i u poslednjem kolu od Albe kod kuće, što je ipak u domenu teorije. Da ne kažemo u domenu naučne fantastike.

Kakvi pacenici. Pa tacno ako preteknemo pantere, trecina zemlje ce da potone u depru i kocku kao Darko Plavsic.

Zanimljivo je i to da ako Real izgubi od Pariza kod kuce, mislim, sto da ne... Onda dolaze nama da brane plasman u 10 i razliku od 7 poena protiv nas. Pariz racunamo da nece ispasti ako ima Albu u poslednjem kolu, dok nam su nam Barselona i Efes nedostizni zbog boljeg skora protiv nas.

Dakle, prvi pik je da cekamo poraze pantera koji nisu nerealni, drugi pik je da cekamo poraz Reala od Pariza sto je tesko ali ne tako nerealno, i treci pik da cekamo dva poraza Pariza gde je njihov poraz od Albe dosta nerealan.

I sve to znajuci da nismo u nekoj formi i da smo daleko od upisivanja pobede u Kaunasu.

Zanimljivo je i to da ako Real izgubi od Pariza kod kuce, mislim, sto da ne... Onda dolaze nama da brane plasman u 10 i razliku od 7 poena protiv nas. Pariz racunamo da nece ispasti ako ima Albu u poslednjem kolu, dok nam su nam Barselona i Efes nedostizni zbog boljeg skora protiv nas.

Dakle, prvi pik je da cekamo poraze pantera koji nisu nerealni, drugi pik je da cekamo poraz Reala od Pariza sto je tesko ali ne tako nerealno, i treci pik da cekamo dva poraza Pariza gde je njihov poraz od Albe dosta nerealan.

I sve to znajuci da nismo u nekoj formi i da smo daleko od upisivanja pobede u Kaunasu.
Ti ko onaj pop, previše vlažnih snova momče, previše....pre mesec dana sam rekao da je nemoguće da real i efes ne uđu u prvih deset i to se naravno dešava...sada samo gledaj i uči se

FB_IMG_1743274612181.jpg

E care brat mi šalje poruku sinoć evo sad sam je pročitao..
Ako Milano dobije obe a velike su šanse a Panteri izgube obe a mi dobijemo obe Milano prolazi a mi i Efempe ispadamo jbg.. pravi se krug mi, efempe i Milano u kome Milano ima najviše pobeda.. dakle šanse su nam baš male.. Milano ima Virtus na strani i Baskoniju kući..
Znaci Milano je dobio jednom nas, dvaput pantere, znaci 3:1, mi imamo 2:2 a panteri 1:3.
Jbg, ajmo Baskonija.

ovo treba prebaciti na pdf naucna fantastika

Ja vidim da i Partizan i Zvezda imaju ozbiljnu mentalnu blokadu a možda i kompleks da pobede dva glavna španska tima: Real i Barsu. Nekako uvek im je najteže kad igraju baš upravo protiv ova dva tima u poređenju sa svim drugim timovima iz Evrolige.
Nije baš realno očekivati pobedu Partizana protiv Reala 10. aprila u Areni. Ja bih lično želeo da se ta pobeda desi, ali baš baš teško.
Ja ne volim Real uopšte ali moram priznati da su oni najveće klupsko ime u istoriji Evrolige.

Poslednja izmena:
Ja vidim da i Partizan i Zvezda imaju ozbiljnu mentalnu blokadu a možda i kompleks da pobede dva glavna španska tima: Real i Barsu. Nekako uvek im je najteže kad igraju baš upravo protiv ova dva tima u poređenju sa svim drugim timovima iz Evrolige.
Nije baš realno očekivati pobedu Partizana protiv Reala 10. aprila u Areni. Ja bih lično želeo da se ta pobeda desi, ali baš baš teško.
Ja ne volim Real uopšte ali moram priznati da su oni najveće klupsko ime u istoriji Evrolige.
najveći klub ikada u dva najmasovnija u najvažnija sporta, fudbal i košarka

Ovakav Partizan i ne zaslužuje da ide dalje realno. Real će ih glatko pobediti u narednoj utakmici.
Kad jedan prosečan Žalgiris ne mogu da savladaju u veoma bitnoj utakmici za njih, šta ima da se priča.

Tim koji pada u zavrsnicama meceva nije za prolazak dalje. Steta sto je prekinut niz od 6 trijumfa protiv Zalgirisa, fokus se baca na Abu i nadu da cemo popraviti igru i biti u borbi za osvajanje pehara.

Честитам комшије, ваше нервирање вечерас и даље ове сезоне губи смисао и можете лагано да се пребаците на аба лигу.

Tim koji pada u zavrsnicama meceva nije za prolazak dalje.
Sustina problema koji imamo, a to je da je ovaj tim uspevao ili da lomi ritmom protivnike, ili ne moze ama bas nista.
Steta, jer mislim da momci imaju potencijala, nadam se da se necemo opet rasturiti preko leta. Ovde fali da se pronadju i zakrpe rupe i slabe tacke. Da li nam je falila cetvorka da nas ucvrsti pod kosem, da li je falilo da Vosington bude ono sto se ocekivalo, da li je falilo da Braun ne daje izjave kako je najbolji suter u Evropi nego da zaista radi na tome, to znaju bolje Zoc i njegovi treneri.
Sto se njih tice, tu vec zabrinjava raspad tima na prolece druge sezone.

Na kraju, ne mozemo biti zadovoljni sto cemo biti 11. ili 12. kad smo morali biti bar 10, ali ne mozemo reci ni da je slaba evroligaska sezona ako smo bili konkurentni do poslednjeg kola. Pocetak sezone slabiji, ali uz opravdanje, sredina sezone odlicna, ali finis ocajan. Treba reci i da je ova sezona bila nikad konkurentnija (o kvalitetu necu da pricam), jesu ovi najjaci bili dosta neubedljivi, ali dosta osrednjih timova se podiglo iznad nas i tu je nasa greska. Zasto mi nismo da pobedimo u Barseloni kao Bajern, Pariz, pa cak i panteri? Uz to, cak smo i pogubili domaci parket dozvolivsi da nas dobiju Asvel, Virtus, Milano,...

Sve u svemu, ne treba odustajati od ovog tima jer mislim da je dobro koncipiran, ali da mu nesto fali, ocigledno je. Ne marim ovih sezona toliko za ABA-u, ali sad nam moze biti jako bitna, jer ako se i tu istunjavimo kao prosle sezone, mozemo i pola ovog tima da raspustimo. Zato mislim da treba to iskoristiti da se tim povrati i nauci da pobedjuje.

ekipa je sasvim solidna tj veoma dobra...imamo reprezentativce karlika, vanju, bongu, nikilinu...imamo mvp-a kup takmičenja, imamo dva srpska bisera nakića i bošnjakovića, imamo nba igrače pokuševskog, vašingtona i brauna...znači ekipa za respekt...zato su nam mnogi na početku davali siguran plejof pa i mnogo više...
ali ne lezi vraže, na klupi je debil i retard koji se u savremenu košarku razume ko marica u krivi q...dok je on na klupi tonućemo do besmisla

ekipa je sasvim solidna tj veoma dobra...imamo reprezentativce karlika, vanju, bongu, nikilinu...imamo mvp-a kup takmičenja, imamo dva srpska bisera nakića i bošnjakovića, imamo nba igrače pokuševskog, vašingtona i brauna...znači ekipa za respekt...zato su nam mnogi na početku davali siguran plejof pa i mnogo više...
ali ne lezi vraže, na klupi je debil i retard koji se u savremenu košarku razume ko marica u krivi q...dok je on na klupi tonućemo do besmisla
Da je recimo DV na klupi, Koprivica bi bio sigurno među TOP 5 najjačih centara Evrolige. Kod Obradovića je tu gde jeste. Nažalost.

Back