KK Partizan

Sad mozda i najvaznija utakmica. Moramo najuriti jednu od dve u gostima barem.

ovo izgovara totalni diletant i veciti optimista toboz...

najvazniej su uprskane pogotovo prethodna sa efesom kada su nas pocistili u sred arene...

tebi je najvaznija tamo gde bi da vadis kestenje umesto da si na vreme odradi oono sto si morao da odradis...

pa nije bajern jeo bunike da ovo propusti...

oni nemaju tim, nista posebno ali imaju nesto sto mozda niko nema

TRENERA

i to najboljeg trenutno

da, bajern ima vrhunskog trenera,
taj se nije dokazao sam osa bajernom vec i sa nemackom reprezentacijom

PLUS MU JE VELIKI u odnosu na druge trenere sto je ove ogromne uspehe ostvario sa ekipama koja nije po kvalitetu igraca ni blizu vodecima...

svkamu cast. vidi se daj e kod nejga ama bas sve do najsitnijih detaljarazradjeno... neverovatno je kolko dobro pripremi utakmice.
mada im ni ekipa uopšte nije loša,
pa nisu losi, ali po kvalitetu nisu ni u prvih 10 evro lige a oni su tu gde su...
svakako bolja od naše...
mi smo opet previse vikali unapred kako sad imamo ekipu za fajnal for.. tipicne ostojine patke da se navuce rulja i on im na osnovu toga naravno svake sezone jos vise poskupi sezonske karte...

ajde rumeni pokaži se sad, kažeš da si najbolji svih vremena
nema s cim.

ne sumnjam da cemo dati sve od sebe da se vadimo... ali bajern je jucerasnjom pobedom u barseloni sebi obezbedio u odnosu na nas i taj luksuz da moze cak i da izgubi duel sa nama opet ce imati pobedu vise...

pobedom bi resili puno toga i sebi cak skoro pa obezbedili siguran plej of bez plej ina...

Korektna utakmica protiv Albe. Posle 4, 5 utakmica koje smo prespavali ponovo se videla borba i želja. Nekoliko igrača van forme. Marinkovič, Braun, Lunberg, Nilikina..
Večeras mora da se dobije Bajern i da se nadamo porazu Milana od Barse večeras i Cigana od Reala i Pariza od Panatinaikosa sutra.
Biće dosta naših navijača.

Poslednja izmena:
Obzirom na formu i kako Bajern igra kuci ove sezone, daleko smo od favorita. Ali najbolje igramo u ovakvim situacijama, na strani, protiv iole ravnopravnih ekipa, to mi budi nadu. Da se ponove Milano i Monako. Ako se vratimo tako u sedlo, onda ocekujem sve pobede do kraja i bas me briga sta ce uraditi ovi spanski, nasi i grcki panteri, ko ce koga da pobedi i ko ce kome da se skloni.

Korektna utakmica protiv Albe. Posle 4, 5 utakmica koje smo prespavali ponovo se videla borba i želja. Nekoliko igrača van forme. Marinkovič, Braun, Lunberg, Nilikina..
Večeras mora da se dobije Bajern i da se nadamo porazu Milana od Barse večeras i Cigana od Reala i Pariza od Panatinaikosa sutra.
Biće dosta naših navijača.
Вања је дао пар битних тројки прекјуче.

Помешали клубове дешава се.
FB_IMG_1743093114182.jpg

Треба ФМП1.
:hahaha:

Izgubili smo utakmicu na kraju treće.. prave seriju 7:0 i rešavaju nas..
Što reče Trinkijeri kod Edina u Evroligi ekipa koja bolje šutira trojke 90 % dobija meč... sve se svelo na šut za 3..
Jedino Karlik odigrao nešto ostali užas..
Ostaje nam trka s Parizom i Milanom za deseto mesto koje ne znači puno al ajde..
Male su nam šanse za 10 to.. trebaju nam obe pobede a od toga nema ništa.
Tri vezana poraza kad se lomila sezona su previše..

Poslednja izmena:
dakleda bdue jasno svim grobarima

mi bez zeljka ne bi igrali evro ligu, ne bi imali sponzore, status u evro ligi takav, ne bi imali organizaciju koja prodaje skupe sezonske...

ne bi ljudi tolko kupovali sezonske

ali ej jasno obradovic je gotov...

ono sto bi mogl oda ga zameni i odrzi takav renome bar kod publike koaj je ipak zeljna utakmica sa barsom realom olimpijakosom ...

to bi bili likovi poput sase djordjevica ili trinkijerija opet...

sa orbadovicem mi smo kisela voda.

zadne dve sezone na pcoetku sezone uvek realno kazem 11 12 mesto plafon

i ?

uvek tako i bude.

dakle boli me kurda vise gledam limitiranu ekipu i slepce o kojima mi ostoja u junu govori kako cemo igrati fajnal for...

Izgubili smo utakmicu na kraju treće.. prave seriju 7:0 i rešavaju nas..
Što reče Trinkijeri kod Edina ekipa koja bolje šutira trojke 90 % dobija meč...
Jedino Karlik odigrao nešto ostali užas..
Ostaje nam trka s Parizom i Milanom za deseto mesto koje ne znači puno al ajde..
Male su nam šanse za 10 to.. trebaju nam obe pobede a od toga nema ništa.
aj ne mlati vise razumes se u basket ko karleusa u astro fiziku

Back