KK Partizan

Najjadnija utakmica u poslednjih NEKOLIKO sezona, ne samo u ovoj. Mozda je jedino jadniji bio onaj poraz od Zadra 20 razlike prosle sezone. Potpuno neshvatljiv raspad. Doduse, definitivno se radi o padu forme Karlika i Brauna koji su nas nosili suterski i organizaciono i, paradoksalno, povratku povredjenih igraca. Sad se ne zna ko pije, ko placa, Karlik masi zicere i bacanja, Braun vise ne pogadja, nema ko da uzme palicu od njih.

To za Real apsolutno nije istina, dobijamo ih od kad smo se vratili u EL. Cak bismo imali i pozitivan skor da nas EL nije kaznila vise nego njih u onom plej-ofu gde su izazvali tucu.

Pa ako do kraja ove sezone po učinku Partizan ne bude išta bolji u odnosu na prethodnu sezonu definitivno treba da se pakuje. Nijedan trener ne treba da bude nekakvo nesmenjivo visočanstvo bez obzira kakvu reputaciju i rezultate u karijere ima.
Onaj gore vaš @Mstislav je jednom napisao nešto u stilu da mogu da prođu godine i godine bez trofeja ali da će podrške Željku uvek biti i zna da će ostvariti taj san o osvajanju EL :rotf:
Ti i Ronin ste barem realni (kao i Mića Berić sinoć nakon meča).

U poslednjih šest okršaja Partizan je poražen od Reala! Neslavan skor. Real (zajedno sa drugim španskim velikanom Barsom) im nikako ne leži.
Da, kad uracunas 3 utakmice koje su nam skinuli glavne igrace. Uracunaj ti 4-5 utakmica pre toga, pa reci. Bukvalno jedino sto nam ne odgovara kod njih je sto su objektivno skuplji i kvalitetniji i sto su kosarkaska mafija. Sto se igrackog kvaliteta tice, oni su prosecno vodjena skupa banda koja zauzima 10. mesto iako bi morali biti u prva cetiri.

Inace, "problem" sa Zelimirom je sto on nije ovde da bi se vrednovao samo rezultatima. Uglavnom zbog njega i igramo Evroligu. Vise puta je ponovio i da mu je prevashodno cilj da KKP bude stabilan klub sa evroligaskom licencom.

Ja se ne slazem sa odsustvom jakih takmicarskih ambicija, u fazonu "sta ima veze ako smo 14.-ti iako imamo tim koji kosta kao 10.-ti", mi moramo da grizemo i da budemo sesti, sedmi ili osmi, ali cinjenica je i da se Zelimir mora vrednovati i u drugoj dimenziji. Malo je glupo da rasterujes nekoga ako ne postigne rezultat u takmicenju koje igramo samo zato sto je on ulozio svoj ugled (uz obezbedjene kompetitivne finansije, naravno).

Poslednja izmena:
Зашто се увек нађу у противничкој екипи неки салауци који бојлере бацају....
Само у последњих 5 минута да ли су нам 7 тројки, од 16 укупно, и тек осму промашили 30 сек пре краја.Невероватно.

Zato sto igramo losu odbranu. Nisam pratio sve i ne znam razloge, ali video sam da igramo kos za kos sa mucenim Barskim zlatom i da uglavnom igra neka tercijarna petorka, a da je razlog tome sto su oni i zasluzili da zavrsavaju utakmicu, ili Zelimir trazi reakciju bas od njih, kao i malo odmora za nosioce.

Uglavnom, utakmica protiv rasterecene Albe ce biti vraski teska, umesto rutinska. No, tu se moramo prizvati sebi i onome sto smo igrali veci deo ove sezone ako ocekujemo jos jednu pobedu na gostovanjima, da bismo dosli u situaciju da resavamo plasman protiv Reala.

zeljko je posluzio da se dignu navijaci iz pepela posle onolikog urusavanja od strane rezima. ipak je i rezimu , i njihovom lopovu covicu bil oteze to raditi kada je tu neko sa tolikim renomeom kod naroda.

najbolji tim smo imali u prvoj sezoni... sa papaetruom lesorom i egzumom, cim su oni otisli to vise nije bilo to...
posle dve sezone su timovi koji su daleko od tog kvaliteta.

to sto se paljevine loze na ostojien navlakuse da nam je cilj fajnal for je druga strana medalje...

zeljko je u mnogo utkamica pri zavrsetku kada smo olako istopili rpednost ili pravili katastrofalne greske kriv sto nije zvao il itajm aut ili pogresno postavio zadnji napad...

e sad , da li mi volimo ovaj klub kada je tu samo zeljko obradovic ? pa narvano da ne. partizanove utakmice bile su uve spektakularne za evro ligu i pod palicom vujosevica koj ise domogao fajnal fora sa mnogo manjim budzetom...

rumenog pregazilo vreme...ima par fora koje su svi provalili i zato nas ne gazi samo onaj ko neće...puko je u odabiru igrača, puko je u taktici i sad mu samo ostaje arlaukanje na one igrače, a to više neće ni naši klinci da trpe a kamoli stranci...na delu je tihi bojkot američkih igrača koji su u fazonu viči bre ti na svog tatu a ne na mene

rumenog pregazilo vreme...ima par fora koje su svi provalili i zato nas ne gazi samo onaj ko neće...puko je u odabiru igrača, puko je u taktici i sad mu samo ostaje arlaukanje na one igrače, a to više neće ni naši klinci da trpe a kamoli stranci...na delu je tihi bojkot američkih igrača koji su u fazonu viči bre ti na svog tatu a ne na mene
nema igrace

ostoja prodaje maglu...

svakog juna grune foru kako cemo ove godine na fajnal for minimum...

tutubani se kao i uvjek upecaju kao som na durdubak

usput mu otplatise dug donacijama...
svake sezone papreno poskupe sezonske...

lepo ostoja prodaje maglu na osnovu brenda zvanog ''zeljko obradovic''

na krjau se u dve prethodne sezone dovedu prosecni igraci kojima je limit tu od 11 do 12 mesta...

Malo sam se ispalio jer nisam znao da je duplo kolo i zakazivao svoje stvari kao da nam je utakmica u petak opet, tako da bojim se da nista necu pogledati ove nedelje, ali kako se mucimo, mozda bolje da se ja ne mucim. :mrgreen:

Ocekujem tesku utakmicu nas grogiranih protiv rasterecene Albe, gde cemo morati da povratimo svoju agilnost i konacno pobedimo. Pa onda na krilima toga da pravimo, slobodno se moze reci obzirom na formu - iznenadjenje u Minhenu. To je najbolji scenario.

u ova tri dana protiv Nemaca nam se rešava čitava sezona

dve pobede i opet smo u igri za šesto ili sedmo mesto
dva poraza , ispadamo iz svih kombinacija
pobeda i poraz, u igri smo za deveto i deseto ali nam se šanse značajno smanjuju

verujem u prvi scenario!

dosadan si Panteru
ne gazi nas ko neće?
znači vi Panteri niste hteli da nas gazite, Milan, Pao, Monako, Virtus, Asvel, Fener, Olimpijakos, Baskonija, Pariz, Makabi, Žalgiris, Alba, Bajern...
jedini protiv nas ko ima dve pobede i koga nismo dobili ove sezone su Barsa i Efes..
svi nas pustili jer nisu hteli da nas gaze? glupi Panter!

dosadan si Panteru
ne gazi nas ko neće?
znači vi Panteri niste hteli da nas gazite, Milan, Pao, Monako, Virtus, Asvel, Fener, Olimpijakos, Baskonija, Pariz, Makabi, Žalgiris, Alba, Bajern...
jedini protiv nas ko ima dve pobede i koga nismo dobili ove sezone su Barsa i Efes..
svi nas pustili jer nisu hteli da nas gaze? glupi Panter!
dosadan si ti ostojin bote

ajde idi da dobijes opet koju kartu gratis...

pa ovde pravi vatromet od silnog uspeha na kraju kad budemo opet 11ti il 12ti...

Дејвис и Бонга нас држали, остали се калемили како ко, Браун ван форме тотално као и Ифе.Генерално лоша утакмица.
tog sterlinga ste posle dve tri utakmice bacali u zvezde maltene napravili najtrazenijim za iducu sezonu...

ife je promasaj...

nego, za nas realiste ovo je ocekivano.
bajern je pokazao kako se igra i bori, pobedom u barseloni.

ne verujem da ce tu zlata vrednu pobedu prosusti sa nama, preveliki je ulog i njima... pobedom ulaze u mirnije vode...

ganferi sutransjom pobedom takodje ulaze u mirnije vode sve je unjihvim rukama...

nama je najtezi raspored dok je svim konkurentima osim barsi laksi raspored...

treba se koncentrisati na aba ligu

tog sterlinga ste posle dve tri utakmice bacali u zvezde maltene napravili najtrazenijim za iducu sezonu...

ife je promasaj...

nego, za nas realiste ovo je ocekivano.
bajern je pokazao kako se igrai bori, pobedom u barseloni.

ne verujem da ce tu zlata vrednu pobedu prosusti sa nama, preveliki je ulog i njima... pobedom ulaze u mirnije vode...

ganferi sutransjom pobedom takodje ulaze u mirnije vode sve je unjihvim rukama...

nama je najtezi raspored dok je svim konkurentima osim barsi laksi raspored...

treba se koncentrisati na aba ligu
Није две три утакмице, играо је добро целу полусезону, сад се плаши у шут да узме.

Иначе ми је драго што је Пирејска циганија пукла.

Vidim po kretanju rezultata da je bilo mucno u prvom poluvremenu, tako je i moralo biti posle onoliko lose igre, ali drago mi je da smo se odlepili i sigurno pobedili. To budi malo nadu. Alba igra OK, namucili su i Barselonu u gostima.

Sad mozda i najvaznija utakmica. Moramo najuriti jednu od dve u gostima barem.

Back