KK Partizan

Кореја Северна.
Screenshot_2024-12-14-23-54-00-204_com.facebook.katana-edit.jpg

Ovo je nastavak lose igre protiv Albe, gde se nismo izvukli. Mislim da su igraci malo poleteli posle nekih velikih pobeda, nece se protivnici sami pobediti. Od kad sam rekao da bar nikad nismo neozbiljni, mi dozvoljavamo ovim dvema ekipama da sutiraju kao na basketu, raspucaju se, rastrce, i onda ih juri. Jos pojedinci igraju kao drogirani, prave uzasne greske. Jedino da kazemo da je bolje izgubiti u ABA nego u EL, to je sve, al mora pamet u glavu. U suprotnom, isto ovo nas ceka i protiv Asvela, a domace poraze u EL smo ispucali.

Imamo 4 igraca van rotacije trenutno, a kod nas je verovatno samo Karlik neprikosnoen za igru, ostali su svi jednaki. Cak i Nakic. Jedino da kazemo da mozemo ziveti bez Lakica. Kako bilo, Asvel se mora dobiti, a za Efes ne znam - sigurna igra u gostima nam je nepoznanica zasad. Efes igra OK, a kao i uvek, imaju kvalitet. Ne bi valjalo da se panteri mnogo opuste i raspucaju i dobiju ih, onda ce protiv nas da grizu da spasu duplo kolo kuci.

Igraju dobro kuci, da gostujemo kod njih, tacno bi mogli upisati poraz vec sad. Moracemo bas jako da zapnemo, i igraci, i publika, prosto treba mnogo vise zeleti pobedu od njih. Sa energijom kao protiv Albe ili Buducnosti, pisi propalo.

Uzas, kako su poceli da ubacuju frizidere u trecoj, videlo se da ispadamo iz voza polako, nazalost. Nismo toliko lose odigrali ni tada, koliko su oni ubacivali. Losi smo bili u napadu sa ishitrenim resenjima, opet izgubljene lopte u tranziciji, opet promasena zakucavanja, isforsirani sutevi. Na kraju je i pored toga tas na vagi mogla da bude losa partija Karlika. Nema sta da se ljutimo na igrace ovaj put, malo su pali zaista, ali objektivno ne mogu da se spasu sa 4-5 igraca manje veceras, nazalost.

Ne mogu reci da je to ne znam kakav umor, ali na ovako visokom nivou kosarke, i mali gubitak koncentracije i ostrine se kaznjava kad imas rutinere ili srackalice kao sto ih je veceras nasao Asvel.

Tuzno je sto smo u Areni pogubili sve najlakse utakmice, svaka cast Asvelu, Virtusu, Milanu,... ali trebali su nam biti rutinske pobede.

Ajde ovako brate, da budemo maksimalno iskreni ti i ja, da li stvarno smatras da grobari(znaci tribina jezgro grupe) peva Vucicu p***** i da ta pesma od njih krece?Sta god ti meni odgovorio to krece od ovih kompleksasa sa istoka a to sto jug dozvoljava da im neki tamo istok smislja repertoar pesama za svaku utakmicu to je neka druga stvar.E pa kad smo to razumeli, zbog cega se dicis ti i svi vi tim skandiranjem kad je isto to skandiranje samo kad Partizan gubi(nikad kada vodi) i jos kada ga pokrecu ljudi koji su simpatizeri.A onda se prica kako cigani ne smeju da pevaju protiv Vucica a pevali smo ihahaj puta, i protiv njega i protiv brnabe i da ne nabrajam sad sta sve pisali i za parole a za ulicu bolje i da ne spominjem da smo svuda bili organizatori svega, a najvise puta i sami bili na njoj. Postalo je trend pevati u izlasku sisaj Zvezdo(cak i ljudi koji veze sa sportom i navijanjem nemaju) isto tako je i postalo trend ici na kosarkaske utakmice Partizana od dolaska Zeljka Obradovica, isto tako je postalo trend govoriti kako je Zvezda rezimski klub a eto Partizan nije, i kako su delije stranka a grobari nisu.Ljudi samo pogledajte godinama u nazad ove dve tribine i sve ce vam biti jasno, na jednoj isti ljudi istinski iz ljubavi bez interesa a na drugoj se menjaju garniture na svako godisnje doba, pa nece ici da takvi nama drze slovo o ispravnosti i o moralu, te izlizane price o nekakvom rezimu su smesne,po meni je sramota porediti nas i vas u bilo kom smislu(kada pricamo o navijacima) i to je to

Back