KK Partizan

Igramo dobru utakmicu ali na poluvremenu gubimo minus 4 zbog samo jedne stvari - Makabi je imao 15 ofanzivnih skokova i masu drugih i trecih napada. Prosto ne kupimo lopte. Ima malo i baksuza, ovi promasuju uglavnom sebi nazad na trojku, ali mora se malo bolje fokusirati.

Dobro je, iskontrolisali smo drugo poluvreme vrlo lepo. Energija tima - odlicna.

23 asistencije, 50% sut za 3p, 6 blokada, tri Pokusevskog, tri ukradene i poeni Lundberga, kontrola Karlika Dzonsa, pa Sterling koji puni poene iz drugog plana. Jedino centrima nije islo bas najbolje, Dejvis me je iznervirao sa nekoliko poteza, samo mi on malo strci koliko je mekan, ali verujem da ce biti bolji.

Ove nedelje su nam se probudili i plejmejkeri, i odmah to lepse sve izgleda. Nilikina je nezaobilazan za odbranu, Karlik mnogo siguran sa loptom i ima svoja resenja, Lundberg manje davi i konkretniji je.

Само вас гледам како скачете.
FB_IMG_1729192055534.jpg

Ja sam hteo da gledam jer su realno ekipe u najboljoj formi (sampioni pripremnog perioda), ali ne mogu ja da gledam panterski vasar duze od 15min.

Drago mi je zbog Pantera i njegovog poenterskog ucinka, uvek je lepo videti kad se zasluzni bivsi igraci dobro snadju i drugde.

Bio sam banovan
Šta reći.. odlična igra u drugom pol i važna pobeda
To je 3 od 4 ove sedmice
Još da overimo Zadar sutra i perfektan skor
Posle nam dolazi Virtus pa Monako.. lepa prilika da se lansiramo u gornji deo tabele
Fmp dobar sinoć al ih Panter rešio
Izgubiće i u Podgorici, pa Real, Žalgiris
Padaju

Ja odo' na Sajam knjiga uskoro, pozdravicu Seselja ako su ga posadili tamo, naravno. Ne znam dal' cu se stici vratiti u NS za utakmicu, a bas me zanima... Svejedno, nadam se nasem ozbiljnom pristupu, vecoj ulozi Koprivice, Nakica, Lakica, pa i Vasingtona da se vrati u ritam. Ako pristupimo kao protiv SC, mislim da nece biti problema, a ako ne, unakazice nas kao i prosle sezone.

Sto se Virtusa tice, i tu ce morati ozbiljno da se radi. Gledao sam malo protiv Monaka sto su ih maltretirali u prvom poluvremenu. Osim sto su izgubili Lundberga zbog nas, manje-vise isti tim koji je bio prijatno iznenadjenje prosle sezone. I samo ce da gledaju da konacno nekog pobede, zato pamet u glavu, daleko je to od dobijene iako je to ekipa sa trenutno najslabijim skorom.

Dobro je, izvukosmo se. Necu gledati ovoj pobedi u zube, posle duplog kola na vrucem gostovanju protiv ekipe koja zivi cele sezone za to da te pobedi... Samo pamet u glavu i protiv Virtusa, vidi se kako osciliramo i kako jadno igramo kad nismo fokusirani.

Nisam skontao da je igrao Ajzea. A Vosington nije. Znaci, nadam se da smo sad kompletni.

Back