Evo Khal Drogo postavio, ovo je mozda samo jedan problem, a da li ce da ispliva jos neki vreme ce da pokazeTi si najverniji fan KKP, ništa ti ne promakne... aj napiši o čemu se radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo Khal Drogo postavio, ovo je mozda samo jedan problem, a da li ce da ispliva jos neki vreme ce da pokazeTi si najverniji fan KKP, ništa ti ne promakne... aj napiši o čemu se radi.
Koliko ce im trebati da se uklope?Strašani pojedinci, a da li će biti strašan tim zavisi od željka...ako uspe, ovakav partizan može lagano na f4
ne mora da znači...bitna je hemija i bitan je kapiten koji će da gura stvari, a marinković je pravi izborKoliko ce im trebati da se uklope?
Citava sezona?
мани се нашег клуба! и провокацијаBruno Kaboklo ima novi klub! Partizan prodao Brazilca, neće igrati Evroligu
Doskorašnji centar Partizana Bruno Kaboklo neće nastaviti karijeru u Beogradu, ali ni u NBA ligi gde je poslednjih dana trenirao sa Golden Stejt Voriorsima. Kako javljaju mediji u Izraelu, novi tim brazilskog centra je Hapoel iz Tel Aviva, koji će Partizanu isplatiti obeštećenje za usluge problematičnog košarkaša.
Kako prenosi "Israelhayom", Kaboklo je dogovorio detalje sa Hapoelom, u kojem će imati platu od čak 1.500.000 američkih dolara! Isti izvor navodi da će Izraelci isplatiti Partizanu obeštećenje za koje se očekuje da će biti oko 600.000 američkih dolara. To je veliki novac za evropsku košarku, u kojoj transferi nisu tako uobičajeno stvar.
Kako se navodi u medijima iz Izraela, Bruno Kaboklo i Hapoel iz Tel Aviva postigli su dogovor o saradnji, a poslednji detalji pregovara tiču se novca koji će morati da bude isplaćen Partizanu, da bi Brazilac postao slobodan. Deluje da će crno-beli biti zadovoljni razvojem situacije, jer Kaboklo svakako nije u planovima Željka Obradovića pred novu sezonu - nije se pojavio ni na promociji tima, ni na prvim treninzima srpskog tima.
https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1970693/partizan-prodao-bruna-kabokla-u-izrael.html
------------
Rešio i Ostoja da se opari
овај ће да урнише човићеве специјалцеBonga univerzalac koji je Željku falio: Nije bilo lako odlučiti se za Partizan
https://www.mozzartsport.com/kosark...nije-bilo-lako-odluciti-se-za-partizan/490387
Kao moderator sportskog dela Krstarica foruma želim da prenesem vest ... nikoga nikako nisam potkačio .. samo prenosim vest koja, barem ja mislim, da je važna za vaš klub.мани се нашег клуба! и провокација
о човека мила мајко
постави вест као модератор.Kao moderator sportskog dela Krstarica foruma želim da prenesem vest ... nikoga nikako nisam potkačio .. samo prenosim vest koja, barem ja mislim, da je važna za vaš klub.
Uz zajedljivi komentarčić naravno.Kao moderator sportskog dela Krstarica foruma želim da prenesem vest ... nikoga nikako nisam potkačio .. samo prenosim vest koja, barem ja mislim, da je važna za vaš klub.
Kakav ... da je Ostoja rešio da se opari .. pa zar to nije istina ?Uz zajedljivi komentarčić naravno.
Naravno da nije, jer pare ne uzima Ostoja nego idu klubu.Kakav ... da je Ostoja rešio da se opari .. pa zar to nije istina ?
Pa dobro .. on je predsednik .. valjda će i njemu neka para da ide od toga.Naravno da nije, jer pare ne uzima Ostoja nego idu klubu.
Jače je od tebe, jel da?
Samo ako napravi dogovor na crno sa igracem ili menadzerom. To je vise proizvod nekih starijih vremena kada se to zaista radilo.