KK Partizan

“Не заборавите да играте за најпосебнији клуб на свету” Жоц.
FB_IMG_1724096441128.jpg

Kamo srece da se tresu, ali koliko je najavljivano, ocekivali liudi spektakl, a dobili priredbu za 5. razred osnovne. Ne znam ko je ono smisljao, ali je zestoko omanuo.

Jedino iznenadjenje moze biti to da su neki igraci potpisali ugovor posle promocije...

Vanja Marinković, Aleksej Pokuševski, Dvejn Vašington, Isak Bonga, Sterling Braun, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Ife Lundberg, Frenk Nilikina, Karlik Džons, Mario Nakić, Balša Koprivica

ne treba biti neki stručnjak i proceniti da je ova ekipa za klasu jača od prošlogodišnje
samo da gospodin Obradović sve ukomponuje kako treba i biće ovo dobra sezona
KLS svinjac nadam se da nam je došlo iz dupeta u glavu i da smo shvatili da to ne vredi igrati.. . kroz ABU odmarati igrače i davati šansu mlađima.. .. dakle samo Evroliga

Poslednja izmena:
Bio je kvalitetan i proslosezonski tim, igraci su imali pedigre, karijeru, potencijal, ali se promasilo sa ukomponovanjem i mozda karakterom pojacanja, uz dve "mine" iz Zeleznika i sa Andricevog venca (Mirotic i Madar), pa se zavrsilo kako se zavrsilo. I ovaj tim je kvalitetan, nema sta, ocigledno se gledalo da se popravljaju neke mane od pre (plejmejker, atletika/odbrana), ali ogroman put predstoji da se od ovoga napravi tim, hemija. Zato lozenje na minimum i polako.

Kamo srece da se tresu, ali koliko je najavljivano, ocekivali liudi spektakl, a dobili priredbu za 5. razred osnovne. Ne znam ko je ono smisljao, ali je zestoko omanuo.

Jedino iznenadjenje moze biti to da su neki igraci potpisali ugovor posle promocije...
Skloni se sa naše teme!

Eno ti tvoja tema pa tamo provociraj nećemo prismrdeti!

Skloni se sa teme o partizanu ne provociraj!

Zali boze dogadjaja od promocije. Nista smesnije u poslednje vreme. Jedino sto smo saznali da se laganje nastavlja (koje je to iznenadjenje koje je Ostoja najavljivao). Samo je zaboravio da se zahvali predsedniku.
OK al to reci na vašoj temi daj sjaši više sa nas.

Jel moguće da nas ostaviš na miru i ne provociras? Ajde idi sa naše teme zauvjek

Ja ne komentarišem kod vas odavno!

.
Невероватно како се одржава да тиња ова прича о "Жељковим фрустрацијама" и недоличном третману играча.

Он је једнако водио и остале клубове, има тих снимака брдо по нету.

Нисам приметио да се било ко од играча жалио на његово понашање ни када више нису били у његовом тиму (или је он отишао).

У оној сезони били смо, слободно могу да кажем пред освајањем Евролиге, да смо прошли Реал све је било отворено. Две утакмице...

Ове сезоне смо били у игри за пролаз до последње утакмице.

Партизан је на путу да скине са грбаче "дародавца" који не може да поднесе ни најмањи успех Партизана.

И сада је проблем што се Жељко истреса на играче.

.
Ciganjska posla

Moderatori navijaci zvezde ovde na pdf. I dopustaju da cigani i ovde provociraju i ako ni ne pomislim vise dati komentar na cigansku temu...

Ne mozes se otarasiti Ciganije ni na nasoj temi. I ovde nemaš mira od njihovih provokacija
Navijačima Zvezde nije zabranjeno pisanje na Partizanovim temama, ako ne vrijeđaju. Isto tako Partizanovi navijači mogu pisati na Zvezdinim temama. To prihvatite. Ako neko vrijeđa prijavite post, pa ćemo stvari dovesti u red.

Tebi ako se ne svidja slobodno napusti forum. A i sam znas da je sve to istina.

Za pocetak se kultivisi i popravi recnik. Cudi me da do sada niso trajno banovan sa foruma
Gde sam te opsovao u tom postu koji citiraš?

Gde su u njemu uvrede i prost rečnik?

Ajde idi lepo sa naše teme o našem klubu jer si ovde DA BI PECKAO PODBADAO PROVOCIRAO

Nisu te učili da to nije pristojno i lepo?

Vase gluposti ne moramo da čitamo i u nasoj temi!
Zato i ne idemo na vasu temu! (ne zanimaju nas vučićevi ljubimci i čovićev i fanovi kao ni njihovo misljenje)

Budi pristojan i mani se svakodnevne posete nase teme o nasem klubu i provokacija!
Pa jel to tako tesko????

Jel ne možeš da izdržiš a da ne provociras svakim danom???

Back