KK Partizan

Nema ovde namerne provokacije,sve je onako kako je i dogovoreno između vašeg kluba i "donatora" ;)

1215693
Evo opet provokacija...

Idi sa teme imaš temu tamo radi sto ti volja.

Ili nije to, to ako mi ne pročitamo?

E to je vec tvoj neki problem očito.

Budi kulturan ne provociraj idi sa naše teme

Gde sam te opsovao u tom postu koji citiraš?

Gde su u njemu uvrede i prost rečnik?

Ajde idi lepo sa naše teme o našem klubu jer si ovde DA BI PECKAO PODBADAO PROVOCIRAO

Nisu te učili da to nije pristojno i lepo?

Vase gluposti ne moramo da čitamo i u nasoj temi!
Zato i ne idemo na vasu temu! (ne zanimaju nas vučićevi ljubimci i čovićev i fanovi kao ni njihovo misljenje)

Budi pristojan i mani se svakodnevne posete nase teme o nasem klubu i provokacija!
Pa jel to tako tesko????

Jel ne možeš da izdržiš a da ne provociras svakim danom???
To sto ti shvatas kao provokaciju je tvoje neznanje ili neinformisanost. Verujem da imas dovoljno godina da mozes da ukapiras neke stvari. Tako ovde nema, nasa i vasa tema, moja, tvoja...

Poslednja izmena:
Kad mu se tako obraćaš to je peckanje. Nemoj to raditi. Ako neko pecka, ili provocira prijavi post. Tako treba da funkcionišu stvari, a ne da dijeliš lekcije.
Sad malo izvlacis iz konteksta. Njemu je problem kad se napise da Ostoja laze, i da treba da se zahvale drzavi sto odrzava Partizan u zivotu. Pare koje su navijaci donirali za porez au nestale, porez nije placen.

Sad nam reci sta je tu provokacija?

Sad malo izvlacis iz konteksta. Njemu je problem kad se napise da Ostoja laze, i da treba da se zahvale drzavi sto odrzava Partizan u zivotu. Pare koje su navijaci donirali za porez au nestale, porez nije placen.

Sad nam reci sta je tu provokacija?
Razumijem šta si rekao. Ne bih se sad bavio time što ste pisali. Samo apelujem na sve vas da poštujete pravilnik foruma i da se ne vrijeđate. Nemojte tražiti od mene da se stavljam na nečiju stranu.

To sto ti shvatas kao provokaciju je tvoje neznanje ili neinformisanost. Verujem da imas dovoljno godina da mozes da ukapiras neke stvari. Tako ovde nema, nasa i vasa tema, moja, tvoja...
Strašno, sa tobom nema kraja... Namećeš se

Idi vidi sta te To tera da moraš stalno u partizanovu temu da se nameces

I ako mi ne idemo u vašu temu.

Kad dođeš sa stručnim licem do suštine, tj razloga koji te nagoni da svaki dan komentarišeš na temi suprotnog tabora i tebi ce se kvalitet zivota popraviti!

Evo komentarisem svaki dan, mada tu vec lazes. Mozes slobodno da krenes unazad i trazis moje poruke. Brzo ces uvideti da ne posem svaki dan.
Forum nije tvoj, niti mozes bilo kome ovde da zabranis da pises i da teras iz teme.

Niko ne može i ne treba nikoga da tera sa teme ali zato gosti koji dodju na temu kluba koji nije njihov treba da se ponašaju korektno
bez provokacija, prepucavanja i vredjanja.Molim vas da se to više ne radi ..Smatrajte ovo kao opomenu ..Hvala unapred

"Ludo je koliko sam poruka dobio od navijača Zvezde – smešno mi je to"

Novi košarkaš Partizana Karlik Džons je u razgovoru za "Mozzart sport" izneo prve utiske po dolasku u Beograd, očekivanja od nove sezone i saradnje sa Željkom Obradovićem.

"Ludo je koliko sam poruka dobijao do navijača Crvene zvezde da dođem kod njih. Uvek prilazim novim stvarima sa otvorenim umom, sa željom da naučim o novoj kulturi i svemu, ali za mene lično je smešno kada vidim koliko se pristalice dva kluba svađaju i prepiru. Sada kada sam potpisao za Partizan, ne dobijam više da tako kažem istu "energiju" i podršku od obe strane (smeh). A jesam dok sam još bio bez kluba. Bilo kako bilo, sve je to uzbudljivo i drago mi je što sam dobio šansu da budem deo jednog takvog rivalstva", zaključio je Džons za "Mozzart sport".

Isfrustrirani klovnovi koji ne navijaju za svoj mali klub, nego navijaju protiv velikog kluba koji neracionalno mrze.

aj da se pravim pametan i da bacim prvu petorku
karlik džons, lundberg, marinković, bonga, brendon dejvis. ova prva četvorica svi rešetaju za tri
druga
vašington, sterlin braun, mario nakić, pokuševski, tajrik džons

pričam sa komšom koji je sad u Dojč, bivši košarkaš koji baš prati EL kaže da je tim jak ko beton i da može na F4
inače prošle sezone mi je govorio da mu se tim ne sviđa i pogodio je očigledno

Poslednji put kad sam otišao na njihovu temu je mislim pre dve godine i to da im čestitam na nekoj pobedi u Evroligi, desilo se da sam gledao njihovu utakmicu. Inače me ne zanimaju.

Oni više pišu ovde nego na svojoj temi, to ti je najbolji pokazatelj čiji je klub veći i bitniji.
Ovo si lepo napisao samo što se ne treba praviti blesav i znati da se to odnosi uglavnom na vaše.Nisam ima namere ovde da se pojavljujem i da u mnogim situacijama namerno provociram ali hteo sam samo da utvratim istom merom.Jbg,vi ste ostali žrtve koji ste to sve to morali da čitate.
Nema problema sa moje strane da se ne pojavljujem na vašim temama ali samo kada one vaše večite ...... i provokatore ne bih više gledao na Zvezdinim.Ako i dalje nastave sa provokacijama kapetanmark,pop,kokičar...neću se odvajati sa vaših tema i uzvraćati istom merom.Pozdrav.

Poslednja izmena od moderatora:
Apsolutno se slažem da mi ne trebamo da idemo na njihovu temu i da komentarišemo onaj klub. Isto tako, ni .... ....... nema šta da traži ovde. Zato bih zamolio sve navijače Partizana da ne komentarišu o onom klub. Ja recimo na temu o onom klubu ne idem. Zato što im želim sve najgore i jednostavno ne želim ni da znam za njih.

Poslednja izmena od moderatora:
Naneli odgovorio Ostoji: Klevećeš, a nisi me plaćao na vreme dve godine
Постоји разлика између ен-би-еја и европске кошарке у многим стварима. Помајвише када су уговори у питању, у ен-би-еју уговори се знају, у долар, играч ће добити све и долар из уговора, на вријеме, без закашњења, чак и ако га "ослободе обавеза" попут рецимо Пековића и бројних других.
Истина, има и у Европи клубова који поштују уговоре, играчима исплаћују на вријеме, али има и шибицарења попут оног Барсе са Миротићем. Клубови се некад простиру више него ли су дугачки, склопе уговоре а тек кроз сезону треба да обезбиједе финансије, ту је кашњење исплата или не извршавање обавеза према играчу неминован слијед догађаја. Сваки играч мора добити оно што је уговором предвиђено, ако учини прекршај дефиниши санкције, али оно што му је уговором гарантовано мора добити и на вријеме. И ту је Нанели у праву, апсолутно. Какве год "гријехе" имао, задовољио или није, клуб га није на вријеме исплаћивао, ако не уиспуњаваш оно што ти је примарна обавеза, немаш никаквог права помињати "гријехе" тога према којем не испуњаваш обавезе. Ако то чиниш, бескичмењак си. Тачка.

Ovo si lepo napisao samo što se ne treba praviti blesav i znati da se to odnosi uglavnom na vaše.Nisam ima namere ovde da se pojavljujem i da u mnogim situacijama namerno provociram ali hteo sam samo da utvratim istom merom.Jbg,vi ste ostali žrtve koji ste to sve to morali da čitate.
Nema problema sa moje strane da se ne pojavljujem na vašim temama ali samo kada one vaše večite ...... i provokatore ne bih više gledao na Zvezdinim.Ako i dalje nastave sa provokacijama kapetanmark,pop,kokičar...neću se odvajati sa vaših tema i uzvraćati istom merom.Pozdrav.
Mene odavno nema na temi o VASEM ....... klubu.

U nasoj kući ili temi o našem klubu pričamo šta hoćemo. U vašoj nas Nema, elementarna stvar kulture.

Ti nisi provocirao?
Lažeš.

Pogledati tvoje postove ovde izaziva povraćanje.

Sve to mozete međusobno na temi o svom voljenom klubu.

Ali tebi pričati o pristojnosti? Uzaludno.

Jasno je da imas problem. Tako to posmatraju normalni ljudi. Taj problem te nagoni da stalno dolazis na temu omrazenog rivala i to konstantno.

Back