ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.095
Zna se kako se u SNS Srbiji postaje šampion - izađeš na teren kad nema nikog i pobediš!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел то та чувена,надасве популарна Весна Човић?MVP Čović lige
Pogledajte prilog 1559743
Nego šta.Јел то та чувена,надасве популарна Весна Човић?
Što bi se reklo: "Zna se ko ovde voli da krade"..
Кратка прича о недавно завршеном првенству Србије у кошарци, како сам чуо, па препричавам.
Када је Пантер поцепао мрежицу за 12 разлике, кренуло се са стандардним честиткама Навијачу. Цела хала, осим неких 1К Остојних пудлица.
Пудлице су тада почеле да прозивају функционера ФМП-2.
На то се честитање Навијача појачало, 20К људи у хали из свег гласа честита изборну победу.
Када је Трифуновић позвао навијаче да промене песму, цела хала је прихватила песму посвећену функционеру ФМП-2.
Да би се испразнила хала, спикер је најавио да ће утакмица да буде настављена сутрадан, у четвртак.
Када се публика разишла, шампион Србије је изашао да покупи заслужено освојено првенство.
.
.
), kako stvari stoje mlade igrace necemo razvijati i insistiracemo na par igraca da vecito vuku do pobede pa ce nam tako promaci da i jedan Dzejlen Smit moze da doprinese dok ne bude kasno.Када је поменуо пп апарат сетих се да је управо он заједно са Ђиласом тада освојио куп уз помоћ тог апарата.
On se sada sladi i dodatno provocira, od toga živi.Када је поменуо пп апарат сетих се да је управо он заједно са Ђиласом тада освојио куп уз помоћ тог апарата.
Једном лопов заувек лопов.
И нека дода тим лоповским трофејима које је освојио и Топ16 у Евролиги што је држава већ наградила са нових 6 милиона у Фмп.....
Ја не знам како ико нормалан може да навија за ту ђубрад.
Одакле су овог извукли.

Њима је свеједно они и не играју европска такмичења.Ali Jaramaz u CSKA
Neko ga je gledao i rekao ..to je to takav nam treba.